Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Londyn
Wyświetl wszystkie hoteli w Londyn

Recenzje hostelu New Cross Inn Hostel

Hostel | 323a New Cross Road, Londyn, Anglia SE14 6AS

68,3% Ogólna ocena

424 z 643 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (25/07/2013)

"Przyjemna i pomocna obsługa. Dobre położenie. Wygodne łóźka, czysta pościel. Tani schowek na cenne przedmioty."

Przeczytaj wszystkie recenzje New Cross Inn Hostel

Wyposażenie

  • Klimatyzacja
  • Bar
  • Akceptowane karty kredytowe
  • Parking
  • Wyzywienie we wlasnym zakresie
  • Bez ciszy nocnej
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Pralki

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Śniadanie
  • Pościel
  • Ręcznik

Ważna informacja

Ograniczenia wiekowe
Nie przyjmujemy klientów poniżej 18 lat i powyżej 40 lat. Wiek musi być podany na rezerwacji HostelBookers formie. Zastrzegamy sobie prawo do odmowy nocleg w dowolnym momencie według uznania kierownika.

* Nie wydaje refundacji po zakończeniu odprawy.
* Photo ID musi być wytwarzany w momencie zameldowania.

Wymagamy zawiadomienia 48 godzin na anulowanie. Jeśli nie da nam 48 godzin zauważy będzie opłata w pełnej wysokości.

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Londyn?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Londyn

Journeys Greenwich West Hostel
16,56 USD

Hostel 70.5% 197 Opinie
Goddis Lodge
37,75 USD

Hotel 1,5  gwiazdki 56.7% 7 Opinie
St. Christopher's Inn - Greenwich
14,93 USD

Hostel 72.6% 271 Opinie
Seacon Tower Apartment
83,89 USD

Apartament Brak oceny
Lanterns Court Apartment
66,69 USD

Apartament Brak oceny
YHA London Thameside
20,97 USD

Hostel 82.4% 170 Opinie
FRESH @ The Great Eastern, Docklands
15,08 USD

Hostel 82.9% 365 Opinie
Discovery Dock Apartment
70,89 USD

Apartament Brak oceny

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 21/04/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 21/04/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
68.3%

Ogólna ocena

424 spośród 643 klientów HostelBookers poleciłoby 'New Cross Inn Hostel' znajomym.

Atmosfera
68.0%
Lokalizacja
69.6%
Wyposażenie
63.2%
Czystość
53.6%
Obsługa
85.6%
Wartość
71.2%
Bezpieczeństwo
67.2%
Filtruj wyniki Wyświetlono 5 z 533 opinii
Zresetuj filtry
80.0%
Atmosfera - 60% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 80%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Wydarzenia / festiwale
Relaks / spa
Zwiedzanie i kultura

25 lipiec 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Przyjemna i pomocna obsługa. Dobre położenie. Wygodne łóźka, czysta pościel. Tani schowek na cenne przedmioty.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

60.0%
Atmosfera - 40% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 60%
Lokalizacja - 80% Czystość - 20% Wartość - 60%

Opinie klientów

Sam

Zwiedzanie i kultura

06 lipiec 2011

Pozytywy: położenie

Negatywy: to pytanie już było

91.4%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Marcin Kapusta

Sam

typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura

22 czerwiec 2011 Marcin poleca tą lokalizację

Pozytywy: Budynek ciekawy szkoda że z zewnątrz był podczas remontu.

Negatywy: Grono bardzo ciekawych ludzi mieszkających tam nie tylko ci co wpadają na chwile ale są tez osoby które zatrzymały się na dłużej atmosfera jest doskonała.

88.6%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 100%

Agnieszka Kotłowska-Domańska

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura
Imprezy/zycie nocne
Zakupy

28 wrzesień 2010 Agnieszka poleca tą lokalizację

Pozytywy: Great people, great atmosphere!

Negatywy: Agnieszka nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

77.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 60%
Lokalizacja - 60% Czystość - 60% Wartość - 100%

Opinie klientów

22 czerwiec 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: swietni ludzie - zarówno goscie jak i pracownicy. okolica na pierwszy rzut oka nieciekawa, ale w sumie spokojna.we had really great fun and met lots of interesting people all over the world.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.


Wyświetl wszystkie hosteli w Londyn
Wyświetl wszystkie hoteli w Londyn