Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Londyn
Wyświetl wszystkie hoteli w Londyn

Recenzje hostelu Hyde Park Hostel

Hostel | 2-6 Inverness Terrace, Londyn, Anglia W2 3HU

53,4% Ogólna ocena

617 z 1319 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (02/03/2012)

Robert Konieczko uważa, że…

"Typowa angielska kamienica. Bardzo przyjemny pobyt. Mieszkałem na parterze w pokoju 24 osobowym, więc nie musiałem chodzić po schodach. Goście z całego świata. Głównie młodzież. Polecam i Pozdrawiam.…"

Przeczytaj wszystkie recenzje Hyde Park Hostel

Wyposażenie

  • Wyzywienie we wlasnym zakresie
  • Bez ciszy nocnej
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Pralki
  • Pralnia
  • Wspólna przestrzen / swietlica
  • Wspólna kuchnia
  • Kawiarenka internetowa
  • Sala telewizyjna

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Przechowalnia bagażu 3,32 USD
  • Ręcznik 8,30 USD

Wliczone w cenę

  • Śniadanie
  • Pościel

Ważna informacja

"Hyde Park Hostel" akceptuje tylko 18-35 letnich podróżnych i małych grup studenckich.

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Londyn?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Londyn

Hyde Park Economy Apartments
42,81 USD

Apartament Brak oceny
Astor Queensway
34,85 USD

Hostel 83.3% 610 Opinie
Royal Bayswater Hostel
14,92 USD

Hostel 74.2% 1806 Opinie
Smart Hyde Park Inn
16,58 USD

Hostel 69.8% 1666 Opinie
Hyde Park Suites
53,52 USD

Apartament 75.0% 8 Opinie
Dean Court Hotel
49,78 USD

Hostel 71.7% 31 Opinie
New dawn hotel
29,04 USD

Hotel 2 gwiazdki 60.9% 25 Opinie
Whiteleaf Hotel
27,80 USD

Hotel 2 gwiazdki 74.8% 12 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 01/09/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 01/09/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
53.4%

Ogólna ocena

617 spośród 1319 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hyde Park Hostel' znajomym.

Atmosfera
44.0%
Lokalizacja
81.6%
Wyposażenie
40.8%
Czystość
41.6%
Obsługa
55.2%
Wartość
60.8%
Bezpieczeństwo
49.6%
Filtruj wyniki Wyświetlono 8 z 1219 opinii
Zresetuj filtry
68.6%
Atmosfera - 60% Obsługa - 80% Wyposażenie - 40% Bezpieczeństwo - 40%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Backpacking / rok przerwy
Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu
Praca/wolontariat

07 kwiecień 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Tanio, dobra lokalizacja.

Negatywy: Tanio, dobra lokalizacja.

65.7%
Atmosfera - 100% Obsługa - 60% Wyposażenie - 20% Bezpieczeństwo - 20%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zakupy
Zwiedzanie i kultura

10 marzec 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Piekna okolica, elewacja budynku i interesująca atmosfera..

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

25.7%
Atmosfera - 20% Obsługa - 20% Wyposażenie - 20% Bezpieczeństwo - 20%
Lokalizacja - 20% Czystość - 20% Wartość - 60%

Opinie klientów

Sam

Backpacking / rok przerwy

06 marzec 2013

Pozytywy: ciekawa dzielnica

Negatywy: W hostelu mieszkają ludzie którzy pracują w Londynie. Jest tam niemiła obsługa, brak miejsca do posiedzenia i płatny internet i wifi! Nie polecam

60.0%
Atmosfera - 40% Obsługa - 60% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 60%
Lokalizacja - 80% Czystość - 40% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

20 listopad 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Lokalizacja w centrum Londynu

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

71.4%
Atmosfera - 80% Obsługa - 60% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 40% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Backpacking / rok przerwy
Imprezy/zycie nocne
Zakupy
Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu
Praca/wolontariat

10 czerwiec 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: location, price, people

Negatywy: dirty carpet, the view from the window,

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Robert Konieczko

Sam

Biznes / konferencja
Zwiedzanie i kultura
Praca/wolontariat

02 marzec 2012 Robert poleca tą lokalizację

Pozytywy: Typowa angielska kamienica. Bardzo przyjemny pobyt. Mieszkałem na parterze w pokoju 24 osobowym, więc nie musiałem chodzić po schodach. Goście z całego świata. Głównie młodzież. Polecam i Pozdrawiam. Robert, Częstochowa, Poland. poczta@ponury.co.cc

Negatywy: Robert nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

91.4%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 80%

Dagmara Dombek

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura
Odwiedziny u przyjaciól lub rodziny

04 październik 2011 Dagmara poleca tą lokalizację

Pozytywy: Lokalizacja jest świetna. Wszędzie bliski. w kuchni jest troche mało naczyń ale ja jestem batrdzo zadowolona z pobytu.

Negatywy: Lokalizacja jest świetna. Wszędzie bliski. w kuchni jest troche mało naczyń ale ja jestem batrdzo zadowolona z pobytu.

88.6%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 80%

Marcin Sacha

Sam

Backpacking / rok przerwy

06 marzec 2011 Marcin poleca tą lokalizację

Pozytywy: Klimat jest bardzo w porządku.

Negatywy: Sam nie wiem


Wyświetl wszystkie hosteli w Londyn
Wyświetl wszystkie hoteli w Londyn