Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Londyn
Wyświetl wszystkie hoteli w Londyn

Recenzje hostelu Surprise Backpackers

Hostel | 110 Vauxhall Bridge Road, Victoria, Londyn, Anglia SW1V 2RQ

58,4% Ogólna ocena

521 z 784 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (02/06/2014)

"Bardzo dobra lokalizacja.Pokoje jak w labiryncie,ale trafić można. Pociel czysta.łóżko wygodne ,ale przestrzeń/ wysokość mała. W umywalniach mokro na podłodze. Kuchnia i ogólny pokój dobrze wyposażone."

Przeczytaj wszystkie recenzje Surprise Backpackers

Wyposażenie

  • Bar
  • Akceptowane karty kredytowe
  • Wyzywienie we wlasnym zakresie
  • Bez ciszy nocnej
  • Sejf
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Stół bilardowe
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Recepcja (ograniczone godziny)
  • Wspólna przestrzen / swietlica
  • Wspólna kuchnia
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Śniadanie
  • Pościel

Ważna informacja

Należy pamiętać, że przyjmujemy tylko osoby powyżej 18 roku życia we wszystkich pokojach. Jeśli jesteś poza ramach niniejszego limitu wiekowego, rezerwacja zostanie anulowana bez zwrotu depozytu.

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator Recepcja otwarta 8 rano do północy tylko. Po tym będziesz musiał zadzwonić do kierownika nocy i nie będzie 10 zł wezwanie z opłatą.

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Londyn?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Londyn

Blades Hotel
74,22 USD

Hotel 3 gwiazdki Brak oceny
Astor Victoria
35,62 USD

Hostel 81.0% 1570 Opinie
Airways Hotel
62,21 USD

Hotel 3 gwiazdki 74.2% 41 Opinie
Victor Hotel
45,24 USD

Hotel Brak oceny
Melita House Hotel
76,34 USD

Hotel 2,5  gwiazdki Brak oceny
Central House Hotel
163,99 USD

Hotel 3 gwiazdki Brak oceny
Park Hotel
38,46 USD

Hotel 2 gwiazdki 55.7% 24 Opinie
Caswell Hotel
38,17 USD

Hotel 2 gwiazdki 66.9% 7 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 30/07/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 30/07/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
58.4%

Ogólna ocena

521 spośród 784 klientów HostelBookers poleciłoby 'Surprise Backpackers' znajomym.

Atmosfera
55.2%
Lokalizacja
82.4%
Wyposażenie
50.4%
Czystość
39.2%
Obsługa
64.8%
Wartość
57.6%
Bezpieczeństwo
59.2%
Filtruj wyniki Wyświetlono 5 z 737 opinii
Zresetuj filtry
80.0%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 40% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

02 czerwiec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bardzo dobra lokalizacja.Pokoje jak w labiryncie,ale trafić można. Pociel czysta.łóżko wygodne ,ale przestrzeń/ wysokość mała. W umywalniach mokro na podłodze. Kuchnia i ogólny pokój dobrze wyposażone.

Negatywy: Sniadanie - dobry pomysł /good idea/. Towarzystwo w pokoju sympatyczne. Generally my short stay was succesful.

85.7%
Atmosfera - 80% Obsługa - 80% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Backpacking / rok przerwy
Wydarzenia / festiwale
Zwiedzanie i kultura

12 marzec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Doskonała Lokalizacja 10min pieszo do Victoria Station 15min do Westminster Abbey Mankamentem są drzwi... trzaskanie w środku nocy,

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

82.9%
Atmosfera - 60% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 80%

Daniel Celinski-Myslaw

Sam

Backpacking / rok przerwy

13 listopad 2013 Daniel poleca tą lokalizację

Pozytywy: Blisko centrum, czysto i cicho

Negatywy: Daniel nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

Backpacking / rok przerwy
Zwiedzanie i kultura

09 marzec 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: bardzo miła obsługa, świetne położenia i rewelacyjna atmosfera. Polecam!

Negatywy: wszystko było ok.

94.3%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Paulina Czekalska

Sam

Zwiedzanie i kultura

03 lipiec 2011 Paulina poleca tą lokalizację

Pozytywy: Pracownicy bardzo mili i pomocni, pokój oraz cały hostel posiada zabezpieczenia takie jak karta magnetyczna do pokoi, oraz klucze, alarm. W pokoju znajdują się szafki na drobne rzeczy jednak nie były zamykane. Śniadania serwowane w hostelu nie należą do najlepszych (płatki z mlekiem lub tosty.)jednak za taka cenę nie ma co się dziwić.

Negatywy: Pracownicy bardzo mili i pomocni, pokój oraz cały hostel posiada zabezpieczenia takie jak karta magnetyczna do pokoi, oraz klucze, alarm. W pokoju znajdują się szafki na drobne rzeczy jednak nie były zamykane. Śniadania serwowane w hostelu nie należą do najlepszych (płatki z mlekiem lub tosty.)jednak za taka cenę nie ma co się dziwić.


Wyświetl wszystkie hosteli w Londyn
Wyświetl wszystkie hoteli w Londyn