Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Londyn
Wyświetl wszystkie hoteli w Londyn

Recenzje hostelu ABERCORN HOUSE HOSTEL

Hostel | 28 Bute Gardens, Hammersmith, Londyn, Anglia W67DS

72,1% Ogólna ocena

559 z 650 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (22/09/2013)

"-nowoczesny i czysty hostel -przyjemne łazienki -dużo kuchni i łazienek - pokoje ładne i czyste -prosty dojazd - za taka cenę godny polecenia !!"

Przeczytaj wszystkie recenzje ABERCORN HOUSE HOSTEL

Wyposażenie

  • Wyzywienie we wlasnym zakresie
  • Bez ciszy nocnej
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Pralki

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel
  • Ręcznik

Ważna informacja

Tylko gotówka przyjęta po przyjeździe.

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Londyn?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Londyn

St. Christopher's Inn - Hammersmith
19,95 USD

Hostel 79.0% 508 Opinie
Comfotel Blu
43,59 USD

Hotel 3 gwiazdki Brak oceny
Comfotel Grn
38,56 USD

Hotel 3 gwiazdki Brak oceny
The Sapphire Hotel
49,46 USD

Hotel 3 gwiazdki 86.7% 3 Opinie
Plaza Hotel
32,07 USD

Hotel 1 gwiazdka 67.7% 10 Opinie
St. Christopher's Inn- Shepherd's Bush
21,63 USD

Hostel 82.3% 330 Opinie
Access Kensington Olympia
46,94 USD

Apartament Brak oceny
Holland Park Grove
53,65 USD

Hotel 3 gwiazdki Brak oceny

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 17/04/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 17/04/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
72.1%

Ogólna ocena

559 spośród 650 klientów HostelBookers poleciłoby 'ABERCORN HOUSE HOSTEL' znajomym.

Atmosfera
60.8%
Lokalizacja
88.8%
Wyposażenie
64.0%
Czystość
68.0%
Obsługa
71.2%
Wartość
76.8%
Bezpieczeństwo
75.2%
Filtruj wyniki Wyświetlono 6 z 635 opinii
Zresetuj filtry
82.9%
Atmosfera - 100% Obsługa - 80% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Wydarzenia / festiwale
Imprezy/zycie nocne
Zakupy

29 październik 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: odległość od stacji metra

Negatywy: przystępna cena i dobre warunki

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Urlop rodzinny
Romantyczny wypad
Zakupy
Zwiedzanie i kultura

25 wrzesień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Polozona blisko stacji metra.

Negatywy: Przyjemne przytulne pokoje.

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 80% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zakupy
Zwiedzanie i kultura

22 wrzesień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: -nowoczesny i czysty hostel -przyjemne łazienki -dużo kuchni i łazienek - pokoje ładne i czyste -prosty dojazd - za taka cenę godny polecenia !!

Negatywy: -nowoczesny i czysty hostel -przyjemne łazienki -dużo kuchni i łazienek - pokoje ładne i czyste -prosty dojazd - za taka cenę godny polecenia !!

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Sam

typu 'City Break'
Wydarzenia / festiwale
Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura

14 wrzesień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: dobre położenie. czysto, świeżo, bardzo przyjemnie, nie ma kilkunastoosobowych pokoi tylko mniejsze. ogólnie wszystko super!

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

09 sierpień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Pokój czyściutki, częsta zmiana pościeli i ręczników, bardzo miła i pomoca obsługa.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

91.4%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Urlop rodzinny
Zakupy
Zwiedzanie i kultura

04 kwiecień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Baardzo dobra lokalizacja, blisko metra, ale jednocześnie nie przy ruchliwej i głośnej ulicy.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.


Wyświetl wszystkie hosteli w Londyn
Wyświetl wszystkie hoteli w Londyn