Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Londyn
Wyświetl wszystkie hoteli w Londyn

Recenzje hostelu ABERCORN HOUSE HOSTEL

Hostel | 28 Bute Gardens, Hammersmith, Londyn, Anglia W67DS

67,8% Ogólna ocena

621 z 730 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (11/06/2014)

"great place ! really close to four tube lines, so you can get easily to every part of the city. many places to eat and shop nearby. nice clean room with towels and mini fridge. very clean toilets, showers and kitchens.…"

Przeczytaj wszystkie recenzje ABERCORN HOUSE HOSTEL

Wyposażenie

  • Wyzywienie we wlasnym zakresie
  • Bez ciszy nocnej
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Pralki

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel
  • Ręcznik

Ważna informacja

Tylko gotówka przyjęta po przyjeździe.

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Londyn?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Londyn

St. Christopher's Inn - Hammersmith
25,43 USD

Hostel 77.8% 514 Opinie
The Sapphire Hotel
56,32 USD

Hotel 3 gwiazdki 83.3% 7 Opinie
St. Christopher's Inn- Shepherd's Bush
30,55 USD

Hostel 80.2% 339 Opinie
Access Kensington Olympia
47,79 USD

Apartament Brak oceny
The W14 Hotel
48,35 USD

Hotel 3,5  gwiazdki 64.9% 154 Opinie
Kensington West
47,79 USD

Apartament 84.8% 3 Opinie
West One Guesthouse
25,60 USD

Pensjonat 73.0% 23 Opinie
YHA London Holland Park
37,55 USD

Hostel 77.4% 86 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 24/07/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 24/07/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
67.8%

Ogólna ocena

621 spośród 730 klientów HostelBookers poleciłoby 'ABERCORN HOUSE HOSTEL' znajomym.

Atmosfera
60.8%
Lokalizacja
84.8%
Wyposażenie
60.0%
Czystość
65.6%
Obsługa
63.2%
Wartość
73.6%
Bezpieczeństwo
66.4%
Filtruj wyniki Wyświetlono 7 z 714 opinii
Zresetuj filtry
88.6%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zakupy
Zwiedzanie i kultura

11 czerwiec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: great place ! really close to four tube lines, so you can get easily to every part of the city. many places to eat and shop nearby. nice clean room with towels and mini fridge. very clean toilets, showers and kitchens. there are many kitchens on one floor !

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

82.9%
Atmosfera - 100% Obsługa - 80% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Wydarzenia / festiwale
Imprezy/zycie nocne
Zakupy

29 październik 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: odległość od stacji metra

Negatywy: przystępna cena i dobre warunki

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Urlop rodzinny
Romantyczny wypad
Zakupy
Zwiedzanie i kultura

25 wrzesień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Polozona blisko stacji metra.

Negatywy: Przyjemne przytulne pokoje.

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 80% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zakupy
Zwiedzanie i kultura

22 wrzesień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: -nowoczesny i czysty hostel -przyjemne łazienki -dużo kuchni i łazienek - pokoje ładne i czyste -prosty dojazd - za taka cenę godny polecenia !!

Negatywy: -nowoczesny i czysty hostel -przyjemne łazienki -dużo kuchni i łazienek - pokoje ładne i czyste -prosty dojazd - za taka cenę godny polecenia !!

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Sam

typu 'City Break'
Wydarzenia / festiwale
Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura

14 wrzesień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: dobre położenie. czysto, świeżo, bardzo przyjemnie, nie ma kilkunastoosobowych pokoi tylko mniejsze. ogólnie wszystko super!

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

09 sierpień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Pokój czyściutki, częsta zmiana pościeli i ręczników, bardzo miła i pomoca obsługa.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

91.4%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Urlop rodzinny
Zakupy
Zwiedzanie i kultura

04 kwiecień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Baardzo dobra lokalizacja, blisko metra, ale jednocześnie nie przy ruchliwej i głośnej ulicy.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.


Wyświetl wszystkie hosteli w Londyn
Wyświetl wszystkie hoteli w Londyn