Używamy ciasteczek, aby zapewnić Państwu jak najwygodniejsze korzystanie z naszej strony. Kontynuując przeglądanie naszej strony, zgadzają się Państwo na Politykę dotyczącą ciasteczek oraz wykorzystanie technologii ciasteczek. Dowiedz się więcej.

X
Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Praga
Wyświetl wszystkie hoteli w Praga

Recenzje hostelu Penzion Sprint

Pensjonat | Cukrovarnicka 64, Praga, Czechy 16200

71,9% Ogólna ocena

76 z 94 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (28/04/2014)

Julia Garbacz uważa, że…

"Dobry dojazd do centrum, czyste i ładne pokoje, zadbane łazienki, miła obsługa nawet czekająca abyśmy zdążyli zjeść śniadanie mimo iż było po wyznaczonaj godzinie. Bardzo Polecam."

Przeczytaj wszystkie recenzje Penzion Sprint

Wyposażenie

  • Bar
  • Akceptowane karty kredytowe
  • Parking
  • Wyzywienie we wlasnym zakresie
  • Bez ciszy nocnej
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Restauracja
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Pralki
  • Faks
  • Pralnia
  • Obsluga pokojowa (ograniczone godziny)
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych
  • Gazety
  • Lózeczka dla niemowlat
  • Krzeselka dla dzieci

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Odbiór z lotniska 25,28 USD
  • Śniadanie 4,60 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel
  • Ręcznik

Ważna informacja

IMPORTANT: There is a special no show/cancellation conditions 25-20 days before arrival no cancellation fee 20-13 days before arrival 50% cancellation fee of the whole amount of the accommodation 14 days before arrival 100% cancellation fee NEW YEAR 2013/2014 CANCELLATION CONDITIONS (28.12.2013 until 1.1.2014) 100% PAYMENT IN DATE OF RESERVATION - NON REFUNDABLE PAYMENT !

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Praga?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Praga

Hotel Marketa
20,24 USD

Hotel 3 gwiazdki Brak oceny
Welcome hostel Dejvice
16,09 USD

Pensjonat 58.9% 299 Opinie
Hotel Kavalir
20,24 USD

Hotel 3 gwiazdki Brak oceny
Arpacay Backpackers Hostel
8,73 USD

Hostel 89.8% 450 Opinie
Hotel Krystal
22,77 USD

Hotel 3 gwiazdki 53.1% 5 Opinie
The Golden Wheel Boutique Hotel
54,97 USD

Hotel 4 gwiazdki Brak oceny
Little Quarter Hostel
8,86 USD

Hostel 87.0% 81 Opinie
Hostel Fontana Prague
6,89 USD

Hostel Brak oceny

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 01/11/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 01/11/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
71.9%

Ogólna ocena

76 spośród 94 klientów HostelBookers poleciłoby 'Penzion Sprint' znajomym.

Atmosfera
67.2%
Lokalizacja
61.6%
Wyposażenie
64.0%
Czystość
74.4%
Obsługa
75.2%
Wartość
80.0%
Bezpieczeństwo
80.8%
Filtruj wyniki Wyświetlono 4 z 86 opinii
Zresetuj filtry
100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Julia Garbacz

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

28 kwiecień 2014 Julia poleca tą lokalizację

Pozytywy: Dobry dojazd do centrum, czyste i ładne pokoje, zadbane łazienki, miła obsługa nawet czekająca abyśmy zdążyli zjeść śniadanie mimo iż było po wyznaczonaj godzinie. Bardzo Polecam.

Negatywy: Julia nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

68.6%
Atmosfera - 60% Obsługa - 80% Wyposażenie - 40% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 60%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

23 wrzesień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Cicha okolica

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

45.7%
Atmosfera - 40% Obsługa - 40% Wyposażenie - 40% Bezpieczeństwo - 20%
Lokalizacja - 80% Czystość - 60% Wartość - 40%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

20 maj 2013

Pozytywy: Prostota

Negatywy: Mozliwosc przypomnienia dawnych lat

88.6%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 100%

Robert Rajewski

Z dużą grupą/wycieczką

Zwiedzanie i kultura

04 listopad 2012 Robert poleca tą lokalizację

Pozytywy: Fajne miejsce położone niedaleko Hradczan ,w cichej willowej okolicy, całkiem nieźle skomunikowanej z Centrum.

Negatywy: Fajny skromny pensjonat dla prawdziwych turystów.


Wyświetl wszystkie hosteli w Praga
Wyświetl wszystkie hoteli w Praga