Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Praga
Wyświetl wszystkie hoteli w Praga

Recenzje hostelu Hostel Florenc Praha

Hostel | Pod Výtopnou 2, Praga, Czechy 18600 Praha 8

85,7% Ogólna ocena

303 z 318 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (05/09/2014)

Patrycja Buczynska uważa, że…

"My stay along with two friends in Florec Hostel was very pleasent from the start to the finish. Just meters away from bus station, great access to metro and Prague's public transport. We received a…"

Przeczytaj wszystkie recenzje Hostel Florenc Praha

Wyposażenie

  • Akceptowane karty kredytowe
  • Parking
  • Wyzywienie we wlasnym zakresie
  • Bez ciszy nocnej
  • Darmowa wycieczka po mieście
  • Salon gier
  • Sejf
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Pralki
  • Dostęp dla wózków inwalidzkich
  • Pralnia
  • Wspólna przestrzen / swietlica
  • Wspólna kuchnia
  • Winda (windy)
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych
  • Sklepy na miejscu
  • Otwarta przestrzen
  • Dozwolone zwierzeta
  • Sala telewizyjna

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Śniadanie
  • Pościel
  • Ręcznik

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Praga?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Praga

Florenc Hotel
58,33 USD

Hotel 3 gwiazdki Brak oceny
FLORENC 41 hostel
16,85 USD

Hostel 90.1% 36 Opinie
Hostel ELF
16,44 USD

Hostel 89.3% 878 Opinie
SKLEP Accommodation
18,79 USD

Apartament 82.7% 38 Opinie
A Plus Hostel
16,91 USD

Hostel 74.5% 297 Opinie
Krasova Budget Apartments
13,15 USD

Apartament 78.9% 164 Opinie
Hotel Ariston & Ariston Patio
36,68 USD

Hotel 4 gwiazdki 77.9% 4 Opinie
Blind Eye Hostel
9,39 USD

Hostel 81.5% 98 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 15/09/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 15/09/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
85.7%

Ogólna ocena

303 spośród 318 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hostel Florenc Praha' znajomym.

Atmosfera
80.8%
Lokalizacja
80.0%
Wyposażenie
89.6%
Czystość
86.4%
Obsługa
88.8%
Wartość
87.2%
Bezpieczeństwo
87.2%
Filtruj wyniki Wyświetlono 20 z 317 opinii
Zresetuj filtry
97.1%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Patrycja Buczynska

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

05 wrzesień 2014 Patrycja poleca tą lokalizację

Pozytywy: My stay along with two friends in Florec Hostel was very pleasent from the start to the finish. Just meters away from bus station, great access to metro and Prague's public transport. We received a lot of help and guides from the reception lady of where to go, where to eat and what's worth to see in Prague, providing us with maps and directions. The rooms are big and clean as well as bathroms. We would recommend Florec Hostel to everyone.

Negatywy: Patrycja nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

88.6%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

31 lipiec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Breakfast, clean rooms, friendly stuff

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

82.9%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

23 czerwiec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Czyste, schludne pokoje i łazienki, położenie względem ścisłego centrum i śniadanko w cenie.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Filip Konieczny

Sam

Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

13 maj 2014 Filip poleca tą lokalizację

Pozytywy: This was such an amazing experience - very friendly staff willing to help you with anything, great location, everything was super clean. The whole building looks like it must've been renovated recently. Amazing quality/price ratio, felt more like a hotel than a hostel. I already recomended it to a couple of friends, it will be my 1st choice when I go to Prague again. Thank you so much for the wonderful stay!

Negatywy: This was such an amazing experience - very friendly staff willing to help you with anything, great location, everything was super clean. The whole building looks like it must've been renovated recently. Amazing quality/price ratio, felt more like a hotel than a hostel. I already recomended it to a couple of friends, it will be my 1st choice when I go to Prague again. Thank you so much for the wonderful stay!

91.4%
Atmosfera - 100% Obsługa - 60% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Wydarzenia / festiwale
Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

24 marzec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Czystość, nowe wyposażenie, cisza, dobre jedzenie

Negatywy: Czystość, nowe wyposażenie, cisza, dobre jedzenie

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 60% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

24 luty 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Stosunek ceny do jakości był świetny. Byłam zaskoczona, ponieważ rezerwując pokój dla dwoch osób wybrałam opcję "pokój ze wspólną łazienką". Jak się okazało na miejscu, łazienka była wspólna tylko dla dwóch pokoi. Obsługa w większości była bardzo uprzejma(jedynie pierwszego dia trafiliśmy na Pana z którym ciężko było porozumieć się z uśmiechem na twarzy.....zameldowanie 4 osób trwało około godziny), z łatwością można było dogadać się w języku angielskim. Śniadania zawsze świeże i pyszne.

Negatywy: Hostel jest czysty, położony w bardzo dobrym miejscu-tuż obok przystanku PKS w Pradze. W pobliżu przystanek Metro, markety, restauracje. Żeby dojść spacerkiem na Stare Miasto potrzeba około 20 minut. W swojej cenie ma wliczone sniadanie i darmowe wi-fi. Można skorzystać z komputerów z internetem, telewizji(mi to nie było potrzebne, w końcu nie po to jedzie się do Pragi, ażeby siedzieć przed telewizorem!;) ).

85.7%
Atmosfera - 60% Obsługa - 80% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

typu 'City Break'
Imprezy/zycie nocne
Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

18 listopad 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Darmowy parking śniadania dobry stosunek ceny do jakosci

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

97.1%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

14 listopad 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: room was very clean, breakfasts were delicious, I feel safe and comfortable.

Negatywy: room was very clean, breakfasts were delicious, I feel safe and comfortable.

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 80% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

28 październik 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Czysto, schludnie, nowocześnie

Negatywy: Doskonałe położenie

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 100%

Krystian ?elazny

Z małżonkiem/partnerem

Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

10 październik 2013 Krystian poleca tą lokalizację

Pozytywy: 15 miniut do starego miasta, tanio, czystko, schludnie, śniadania bardzo dobre.

Negatywy: 15 miniut do starego miasta, tanio, czystko, schludnie, śniadania bardzo dobre.

85.7%
Atmosfera - 60% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 60% Czystość - 100% Wartość - 100%

Tomasz Szlachta

Z małżonkiem/partnerem

Relaks / spa
Romantyczny wypad

23 wrzesień 2013 Tomasz poleca tą lokalizację

Pozytywy: Polecam

Negatywy: Polecam

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

22 wrzesień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Świetne miejsce, blisko od dworca autobusowego ale hałas znikomy. Czysto, schludnie, bardzo miła obsługa. Szczerze polecam :)

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Wydarzenia / festiwale
Imprezy/zycie nocne
Relaks / spa
Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

16 sierpień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bardzo sympatyczny hostel, czysto, miła obsługa, dobre śniadania

Negatywy: Dobra lokalizacja blisko dworca ,metra

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

11 lipiec 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Czysto, miło, tanio + dogodne położenie

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

85.7%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 60%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 60%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

03 czerwiec 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Very nice place. Ladys in reception were wery nice and helpful. Close to the city center.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

Odpowiedź nieruchomości to...

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

TERESA PARAFINSKA

Sam

Zakupy

08 maj 2013 TERESA poleca tą lokalizację

Pozytywy: Przede wszystkim sterylna czystość.

Negatywy: Nie mam tu nic do powiedzenia.Wszystko bylo ok.

Odpowiedź nieruchomości to...

74.3%
Atmosfera - 20% Obsługa - 60% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

typu 'City Break'
Romantyczny wypad
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

06 maj 2013

Pozytywy: Dobre położenie blisko starego miasta i żiżkova i stacji metra. Jako biegacz cieszę się, blisko jest wzgórze vitkov. Dużo alejek i wido wspaniały na Prage. Czystość extra. Dobre śniadanie. Ale okolica podła! Pod nosem zajezdnia autobusowa i dookoła tory kolejowe. Miejsce bez charakteru i tylko jako nocleg.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

Odpowiedź nieruchomości to...

82.9%
Atmosfera - 60% Obsługa - 80% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 40% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

typu 'City Break'
Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura

06 maj 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: The hostel seems to be after renovation. It's quite big and the first impression was that it's also clean. Breakfasts were great, thereis free wifi acces and they also provide free acces to luggage storage on the bus station

Negatywy: The worst thing was the cleaning service. During our 5 days stay the toilet which we shared with another room wasn't clean evev once

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 60%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Maciej Gierszewski

Z małżonkiem/partnerem

Urlop rodzinny

28 kwiecień 2013 Maciej poleca tą lokalizację

Pozytywy: Super warunki, wszędzie blisko, metro pod nosem - czego chcieć więcej...!!!

Negatywy: Maciej nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

Odpowiedź nieruchomości to...

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Janusz Listos

Dla rodzin z dziećmi

Zwiedzanie i kultura

15 kwiecień 2013 Janusz poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bardzo dobre polozenie-dworzec autobusowy,kolejka podziemna,autobusy miejskie,parking hostelu tuz obok.Bardzo czysty,bardzo mila obsluga i wspaniale sniadanie

Negatywy: Janusz nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

Odpowiedź nieruchomości to...


Wyświetl wszystkie hosteli w Praga
Wyświetl wszystkie hoteli w Praga