Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Praga
Wyświetl wszystkie hoteli w Praga

Recenzje hostelu Czech Inn

Hostel | Francouzská 76, Praha 10, Praga, Czechy 101 00

88,9% Ogólna ocena

1260 z 1318 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (05/05/2014)

"Super wystrój, bardzo czysto, wystarczająca liczba toalet i pryszniców (nie spotkałam się z kolejką). Dobry dojazd do miasta - kilka minut tramwajem. W pobliżu znajdują się też dwa markety."

Przeczytaj wszystkie recenzje Czech Inn

Wyposażenie

  • Bar
  • Akceptowane karty kredytowe
  • Bez ciszy nocnej
  • Darmowa wycieczka po mieście
  • Sejf
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Pralki
  • Bankomat
  • Bar(y)
  • Kawiarnia
  • Winda (windy)
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych
  • Kawiarenka internetowa

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Odbiór z lotniska 26,18 USD
  • Śniadanie 5,71 USD
  • Ręcznik 1,43 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel

Ważna informacja

Additional information: **We accept a MAXIMUM of 7 nights stay in every 3 month period in dormitory style rooms. **No check out and check in on same date allowed, minimum 2 days between check out and check in. **Groups of 9 or more people cannot make an online booking; group bookings can be made by request only. **Booking multiple beds in dorm rooms does not guarantee you to all stay in one room; to ensure you all stay together, book private rooms. ****New Years Eve Bookings**** For all bookings which include 30.12, 31.12 or 01.01 there is a minimum stay of 4 nights. We reserve the right to not honour any booking for less than 4 nights. Further, these bookings will all be prepaid and non-refundable at the time of booking. ****Easter Bookings**** For all bookings which include 03.04.15 or 04.04.15 there is a minimum stay of 2 nights. Further, full non-refundable prepayment will be made to the card which you book with once we receive your booking. Cancellations and modifications will be accepted at our discretion and refunds are not guaranteed.

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Praga?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Praga

Down Town Suites
32,50 USD

Apartament 94.1% 14 Opinie
Aparthotel Sibelius
43,77 USD

Hotel 3 gwiazdki Brak oceny
Nabucco Hotel
30,51 USD

Hotel 4 gwiazdki 86.6% 252 Opinie
Hotel Orion
39,34 USD

Hotel 3 gwiazdki Brak oceny
Hotel Otakar
18,57 USD

Hotel 3 gwiazdki 76.3% 25 Opinie
Louren Hotel-Prague
53,99 USD

Hotel 4 gwiazdki Brak oceny
Prague Tower Apartments
23,80 USD

Apartament 85.4% 69 Opinie
Hotel Trevi Prague
36,45 USD

Hotel 4 gwiazdki Brak oceny

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 22/08/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 22/08/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
88.9%

Ogólna ocena

1260 spośród 1318 klientów HostelBookers poleciłoby 'Czech Inn' znajomym.

Atmosfera
93.6%
Lokalizacja
76.0%
Wyposażenie
88.8%
Czystość
89.6%
Obsługa
90.4%
Wartość
92.0%
Bezpieczeństwo
92.0%
Filtruj wyniki Wyświetlono 6 z 1101 opinii
Zresetuj filtry
94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 60%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura

05 maj 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Super wystrój, bardzo czysto, wystarczająca liczba toalet i pryszniców (nie spotkałam się z kolejką). Dobry dojazd do miasta - kilka minut tramwajem. W pobliżu znajdują się też dwa markety.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Mi?osz Starzy?ski

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Imprezy/zycie nocne

20 marzec 2014 Mi?osz poleca tą lokalizację

Pozytywy: Pokoje, hol i pub w piwnicy

Negatywy: obsługa, pokoje

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura

13 lipiec 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Atmosfera, wyposażenie pokoju i jego wystrój.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

88.6%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 60% Czystość - 100% Wartość - 80%

Bart?omiej Wajnert

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Imprezy/zycie nocne

13 lipiec 2013 Bart?omiej poleca tą lokalizację

Pozytywy: Wszystko

Negatywy: Bart?omiej nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

Zwiedzanie i kultura
Praca/wolontariat

22 grudzień 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: one of the best hostels I've been at. Clean and nice looking rooms, great showers , and nice cafeeplace downstairs. Very kind and pro. staff of Czech Inn Hostel is always there to help you in anything. in two words , just perfect!

Negatywy: there is nothing to complain about :)

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

typu 'City Break'
Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

21 wrzesień 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Swietna lokalizacja, swietne warunki... nie mam sie do czego przyczepic

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.


Wyświetl wszystkie hosteli w Praga
Wyświetl wszystkie hoteli w Praga