Używamy ciasteczek, aby zapewnić Państwu jak najwygodniejsze korzystanie z naszej strony. Kontynuując przeglądanie naszej strony, zgadzają się Państwo na Politykę dotyczącą ciasteczek oraz wykorzystanie technologii ciasteczek. Dowiedz się więcej.

X
Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Paryż
Wyświetl wszystkie hoteli w Paryż

Recenzje hostelu Caulaincourt Boutique Hostel

Hostel | 2 Square Caulaincourt, (between 63 and 65 rue Caulain Paryż, Île-de-France, Francja 75018

81,4% Ogólna ocena

1531 z 1766 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (19/06/2014)

"I've really liked the location of the hostel. It was 3 minutes to the metro station and less than 10 minuts to see Sacre Coeur. Also I've really liked breakfests which was offered in the price. The last thing was the…"

Przeczytaj wszystkie recenzje Caulaincourt Boutique Hostel

Wyposażenie

  • Akceptowane karty kredytowe
  • Internet / Wi-Fi
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Recepcja (ograniczone godziny)
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Ręcznik 1,27 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Śniadanie
  • Pościel

Ważna informacja

Important : We do not accept group over 8 people and we reserve the right to cancel any bookings over that number.

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Paryż?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Paryż

Lucky Youth Montmartre
66,89 USD

Apartament 75.5% 762 Opinie
Hotel Bonsejour Montmartre
31,63 USD

Hostel 69.4% 334 Opinie
Plug Inn Boutique Hostel
27,70 USD

Hostel 84.5% 691 Opinie
Hotel Audran
37,32 USD

Hotel 2 gwiazdki 80.1% 130 Opinie
Grand Hotel de Clermont
38,06 USD

Hotel 81.7% 87 Opinie
Goldhotel
33,32 USD

Hotel 3 gwiazdki 81.0% 15 Opinie
Le Montclair Montmartre Hostel & Budget Hotel
23,97 USD

Hostel 79.8% 2209 Opinie
Paris-Location-Appartement
56,93 USD

Apartament 76.7% 14 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 27/11/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 27/11/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
81.4%

Ogólna ocena

1531 spośród 1766 klientów HostelBookers poleciłoby 'Caulaincourt Boutique Hostel' znajomym.

Atmosfera
81.6%
Lokalizacja
87.2%
Wyposażenie
76.8%
Czystość
73.6%
Obsługa
80.0%
Wartość
83.2%
Bezpieczeństwo
87.2%
Filtruj wyniki Wyświetlono 5 z 1540 opinii
Zresetuj filtry
94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

19 czerwiec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: I've really liked the location of the hostel. It was 3 minutes to the metro station and less than 10 minuts to see Sacre Coeur. Also I've really liked breakfests which was offered in the price. The last thing was the personnel, which was speaking english well and was very helpful.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 80%

Adrianna Brejnakowska

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Wydarzenia / festiwale

21 marzec 2014 Adrianna poleca tą lokalizację

Pozytywy: Ładna okolica, bardzo blisko do stacji metra, hostel zadbany i obsługa bardzo przyjazna.

Negatywy: Adrianna nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

31.4%
Atmosfera - 20% Obsługa - 20% Wyposażenie - 20% Bezpieczeństwo - 20%
Lokalizacja - 80% Czystość - 40% Wartość - 20%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

20 styczeń 2014

Pozytywy: W środku nieruchomości nic. Położenie nieruchomości jest dość dobre, chociaż daleko od wieży Eiffla, muzeów itd.

Negatywy: W środku nieruchomości nic. Położenie nieruchomości jest dość dobre, chociaż daleko od wieży Eiffla, muzeów itd.

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Romantyczny wypad
Zakupy
Zwiedzanie i kultura

03 luty 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Pobyt w Caulaincourt Square Hostel był bardzo udany. W hotelu było czysto, obsługa miła. Małym minusem była wielkość pokoju i łazienki ( tylko dla szczupłych osób - ktoś o większych gabarytach by się nie zmieścił:) ).

Negatywy: Podobała mi się lokalizacja. Położenie hotelu bardzo dobre. Stosunkowo blisko do metra, okolica spokojna, blisko do bazyliki Sacre Coeur i urokliwych knajpek i galerii na Montmartrze.

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

01 grudzień 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Położenie w świetnym miejscu, miła obsługa, dobre warunki noclegowe

Negatywy: Świetne położenie


Wyświetl wszystkie hosteli w Paryż
Wyświetl wszystkie hoteli w Paryż