Używamy ciasteczek, aby zapewnić Państwu jak najwygodniejsze korzystanie z naszej strony. Kontynuując przeglądanie naszej strony, zgadzają się Państwo na Politykę dotyczącą ciasteczek oraz wykorzystanie technologii ciasteczek. Dowiedz się więcej.

X
Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Paryż
Wyświetl wszystkie hoteli w Paryż

Recenzje hostelu Caulaincourt Boutique Hostel

Hostel | 2 Square Caulaincourt, (between 63 and 65 rue Caulain Paryż, Île-de-France, Francja 75018

87,5% Ogólna ocena

1603 z 1844 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (07/05/2015)

Aldona Mika-Dobosz uważa, że…

"Bardzo dobre położenie hotelu. Blisko do metra, do kawiarni, restauracji, marketu no i oczywiście do wszystkich atrakcji Montmartre. Podróżowałam sama i czułam się bardzo bezpiecznie…"

Przeczytaj wszystkie recenzje Caulaincourt Boutique Hostel

Wyposażenie

  • Akceptowane karty kredytowe
  • Internet / Wi-Fi
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Recepcja (ograniczone godziny)
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Ręcznik 1,09 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Śniadanie
  • Pościel

Ważna informacja

Important : We do not accept group over 8 people and we reserve the right to cancel any bookings over that number.

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Paryż?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Paryż

Hotel Bonsejour Montmartre
43,12 USD

Hostel 65.5% 342 Opinie
Plug Inn Boutique Hostel
34,83 USD

Hostel 81.1% 699 Opinie
Hotel Audran
32,21 USD

Hotel 2 gwiazdki 80.1% 130 Opinie
Grand Hotel de Clermont
35,26 USD

Hotel 81.8% 89 Opinie
Goldhotel
37,66 USD

Hotel 3 gwiazdki 81.0% 15 Opinie
Le Montclair Montmartre Hostel & Budget Hotel
21,78 USD

Hostel 83.2% 2243 Opinie
Paris-Location-Appartement
49,13 USD

Apartament 76.7% 14 Opinie
Hotel Iliade Montmartre
37,66 USD

Hotel 2 gwiazdki Brak oceny

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 26/05/2016

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 26/05/2016
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
87.5%

Ogólna ocena

1603 spośród 1844 klientów HostelBookers poleciłoby 'Caulaincourt Boutique Hostel' znajomym.

Atmosfera
86.4%
Lokalizacja
92.0%
Wyposażenie
76.8%
Czystość
81.6%
Obsługa
90.4%
Wartość
92.0%
Bezpieczeństwo
93.6%
Filtruj wyniki Wyświetlono 7 z 1617 opinii
Zresetuj filtry
94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Aldona Mika-Dobosz

Alone

Shopping
Sightseeing & culture
Sports, adventure or outdoor activities

07 maj 2015 Aldona poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bardzo dobre położenie hotelu. Blisko do metra, do kawiarni, restauracji, marketu no i oczywiście do wszystkich atrakcji Montmartre. Podróżowałam sama i czułam się bardzo bezpiecznie zarówno w hotelu jak i w całej okolicy. Śniadanie, które oferował hotel bardzo dobre. W stylu francuskim, czyli na słodko. Napoje: kawa, herbata, sok, mleko i kakao. Jedzenie: croissant, bułka, tosty, płatki kukurydziane, dżem. Zdecydowanie polecam tym, którzy nie mają wygórowanych wymagań a pokój hotelowy ( w moim przypadku pokój z łóżkami piętrowymi dla sześciu kobiet z łazienką) spełni oczekiwania.

Negatywy: jak wyżej

85.7%
Atmosfera - 100% Obsługa - 80% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 80%

Opinie klientów

With friends / other travellers

Shopping
Sightseeing & culture

27 luty 2015 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: dobra lokalizacja, bardzo dobre śniadania w przytulnej, czystej jadalni, bezpieczne miejsce

Negatywy: nie podoba mi się, że w tej samej cenie są proponowane pokoje o róznych standardach,( znajomi w tej samej cenie mieli pokój lepiej wyposażony), pościel w łóżku to było tylko!!! 1 prześcieradło , w które zawinięta była poduszka, koc bez żadnej poszewki!!!

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

With friends / other travellers

Sightseeing & culture
Sports, adventure or outdoor activities

19 czerwiec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: I've really liked the location of the hostel. It was 3 minutes to the metro station and less than 10 minuts to see Sacre Coeur. Also I've really liked breakfests which was offered in the price. The last thing was the personnel, which was speaking english well and was very helpful.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 80%

Adrianna Brejnakowska

With friends / other travellers

Events / festivals

21 marzec 2014 Adrianna poleca tą lokalizację

Pozytywy: Ładna okolica, bardzo blisko do stacji metra, hostel zadbany i obsługa bardzo przyjazna.

Negatywy: Adrianna nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

31.4%
Atmosfera - 20% Obsługa - 20% Wyposażenie - 20% Bezpieczeństwo - 20%
Lokalizacja - 80% Czystość - 40% Wartość - 20%

Opinie klientów

With friends / other travellers

Sports, adventure or outdoor activities

20 styczeń 2014

Pozytywy: W środku nieruchomości nic. Położenie nieruchomości jest dość dobre, chociaż daleko od wieży Eiffla, muzeów itd.

Negatywy: W środku nieruchomości nic. Położenie nieruchomości jest dość dobre, chociaż daleko od wieży Eiffla, muzeów itd.

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

With friends / other travellers

Romantic getaway
Shopping
Sightseeing & culture

03 luty 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Pobyt w Caulaincourt Square Hostel był bardzo udany. W hotelu było czysto, obsługa miła. Małym minusem była wielkość pokoju i łazienki ( tylko dla szczupłych osób - ktoś o większych gabarytach by się nie zmieścił:) ).

Negatywy: Podobała mi się lokalizacja. Położenie hotelu bardzo dobre. Stosunkowo blisko do metra, okolica spokojna, blisko do bazyliki Sacre Coeur i urokliwych knajpek i galerii na Montmartrze.

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

With friends / other travellers

Sightseeing & culture

01 grudzień 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Położenie w świetnym miejscu, miła obsługa, dobre warunki noclegowe

Negatywy: Świetne położenie


Wyświetl wszystkie hosteli w Paryż
Wyświetl wszystkie hoteli w Paryż