Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Paryż
Wyświetl wszystkie hoteli w Paryż

Recenzje hostelu Le Montclair Montmartre

Hostel | 62 Rue Ramey, Paryż, Île-de-France, Francja 75018

81,3% Ogólna ocena

1807 z 2201 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (16/10/2013)

"Pobyt w Le Montclair Montmartre oceniam bardzo dobrze, świetni ludzie i bardzo dobre warunki do organizacji weekendowego wypadu do Paryża. Dobre miejsce z szybkiem dostępem do metra i miejskiej sieci komunikacyjnej.…"

Przeczytaj wszystkie recenzje Le Montclair Montmartre

Wyposażenie

  • Akceptowane karty kredytowe
  • Wyzywienie we wlasnym zakresie
  • Bez ciszy nocnej
  • Sejf
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Wspólna przestrzen / swietlica
  • Wspólna kuchnia
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych
  • Sala telewizyjna

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Śniadanie
  • Pościel

Ważna informacja

Proszę pamiętać - Wszystkie rezerwacje dokonywane za pośrednictwem systemu z 10 + osób, zostaną anulowane. W przypadku rezerwacji na 10 + osób, prosimy o kontakt z naszym działem grup. Wpłaty nie mogą być zwrócone ... Dziękuję.

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Paryż?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Paryż

Hotel Iliade Montmartre
41,99 USD

Hotel 2 gwiazdki Brak oceny
Hotel de la Terrasse
32,81 USD

Hotel 1 gwiazdka 67.0% 715 Opinie
Lucky Youth Montmartre
69,40 USD

Apartament 75.5% 762 Opinie
Paris-Location-Appartement
59,06 USD

Apartament 76.7% 14 Opinie
Village Boutique Hostel
26,18 USD

Hostel 86.6% 1522 Opinie
Hotel Montmartre Clignancourt
39,37 USD

Hotel 1 gwiazdka 78.6% 4 Opinie
HOTEL NATION MONTMARTRE
51,18 USD

Hotel 1 gwiazdka 60.3% 47 Opinie
Hotel Bervic
32,81 USD

Hotel 1 gwiazdka 68.6% 229 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 03/09/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 03/09/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
81.3%

Ogólna ocena

1807 spośród 2201 klientów HostelBookers poleciłoby 'Le Montclair Montmartre' znajomym.

Atmosfera
82.4%
Lokalizacja
84.0%
Wyposażenie
72.8%
Czystość
79.2%
Obsługa
88.8%
Wartość
76.8%
Bezpieczeństwo
84.8%
Filtruj wyniki Wyświetlono 13 z 1744 opinii
Zresetuj filtry
82.9%
Atmosfera - 60% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 60%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Odwiedziny u przyjaciól lub rodziny

04 marzec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Good hostel with nice staff and area to spend a few days in Paris.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

Odpowiedź nieruchomości to...

51.4%
Atmosfera - 60% Obsługa - 80% Wyposażenie - 40% Bezpieczeństwo - 20%
Lokalizacja - 80% Czystość - 40% Wartość - 40%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Urlop rodzinny
Zwiedzanie i kultura

28 luty 2014

Pozytywy: Lokalizacja

Negatywy: Oprócz lokalizacji nic mi sie nie podobało, 6-piętro bez windy, wąskie schody, pietrowe łóżko bez drabinki i barierki, źle wysprzątana kabina prysznicowa po poprzednich gościach, przescieradło które miało służyć za poszewkę na koc (swoją drogą zbyt cienki w zimie). Cena jak na Paryż może przyzwoita, ale biorąc pod uwagę te wszystkie niedogodności oraz to, że w tym czasie był remont (malowanie podłogi w części wspólnej, jedynym miejscu gdzie działało wi-fi) to jednak było zbyt drogo. Za taką cenę np. w Berlinie czy w Wiedniu są nieporównywalnie lepsze warunki.

65.7%
Atmosfera - 60% Obsługa - 40% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 60%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Urlop rodzinny
Imprezy/zycie nocne

30 listopad 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Lokalizacja.

Negatywy: Lokalizacji

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

26 listopad 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: lokalizacja, obsługa

Negatywy: strome schody, wyjezdzałam bardzo wczesnie rano i chciałam zjeść śniadanie w kuchni, ale okazało sie ze elektryczność włączana jest dopiero o 7.30 czuly kuchenka mikrofalowa, czajnik nie działają.

91.4%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

14 listopad 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Very good price/quality ratio

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

Odpowiedź nieruchomości to...

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Anna Kulinowska

Z małżonkiem/partnerem

Romantyczny wypad
Zakupy
Zwiedzanie i kultura

16 październik 2013 Anna poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bardzo fajna atmosfera i miła obsługa

Negatywy: dobre położenie, niska cena a przy tym dobre warunki, super śniadanie

91.4%
Atmosfera - 100% Obsługa - 80% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 80%

Opinie klientów

Sam

typu 'City Break'

16 październik 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Pobyt w Le Montclair Montmartre oceniam bardzo dobrze, świetni ludzie i bardzo dobre warunki do organizacji weekendowego wypadu do Paryża. Dobre miejsce z szybkiem dostępem do metra i miejskiej sieci komunikacyjnej. Polecam!!

Negatywy: Atmosfera ogólnodostępnego lobby, przyjazne pokoje.

91.4%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

02 sierpień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Swieza posciel

Negatywy: fasada

82.9%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 80%

Artur Rud

Sam

Wydarzenia / festiwale

03 maj 2013 Artur poleca tą lokalizację

Pozytywy: Nowe znajomosci, wesola, mlodziezowa atmosfera

Negatywy: Artur nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

85.7%
Atmosfera - 100% Obsługa - 60% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 60%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

23 styczeń 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Malownicze położenie......bardzo parysko:)

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

85.7%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

24 luty 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Dobra lokalizacja niedaleko Sacre Coeur, śniadanie w porządku jak na cenę, dość czysto, miła i pomocna obsługa. Good location near Sacre Coeur, breakfast was ok, it was quite clean and the staff was helpful and nice

Negatywy: Łóżka dość mocno trzeszczą ale w hostelach to raczej norma The beds are quite creaky but that's normal in most hostels

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Dariusz Chmielowiec

Sam

Backpacking / rok przerwy
Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura

10 lipiec 2010 Dariusz poleca tą lokalizację

Pozytywy: atmosfer

Negatywy: bathroom

71.4%
Atmosfera - 60% Obsługa - 60% Wyposażenie - 40% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 80%

Opinie klientów

02 kwiecień 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Polozenie - dzielnica Montmartre i bliskosc stacji metra

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.


Wyświetl wszystkie hosteli w Paryż
Wyświetl wszystkie hoteli w Paryż