Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Barcelona
Wyświetl wszystkie hoteli w Barcelona

Recenzje hostelu Sant Jordi Sagrada Familia

Hostel | 5, Carrer Del Freser, Barcelona, Hiszpania 08026

95,3% Ogólna ocena

1057 z 1106 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (17/09/2011)

"Nowoczesny i młodzieżowy wystrój oraz wyposażenie. Warunki były komfortowe a cena nie była wygórowana."

Przeczytaj wszystkie recenzje Sant Jordi Sagrada Familia

Wyposażenie

  • Akceptowane karty kredytowe
  • Bez ciszy nocnej
  • Sejf
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Pralki
  • Dostęp dla wózków inwalidzkich

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Ręcznik 2,76 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel

Ważna informacja

Uwaga: w przypadku rezerwacji przybywających z 01 listopada 2012 Podatek turystyczny 0,75 € za osobę za noc z stosuje się przez pierwsze 7 dni.

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Barcelona?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Barcelona

Graffiti Hostel
11,03 USD

Hostel 70.9% 248 Opinie
Urbany Hostel Barcelona
10,91 USD

Hostel 86.4% 1594 Opinie
Olè Barcelona
11,03 USD

Hostel 81.4% 196 Opinie
Sagrada Familia Hotel
65,57 USD

Hotel 3 gwiazdki Brak oceny
Confortel Bel-Art
37,96 USD

Hotel 4 gwiazdki Brak oceny
HOLA HOSTAL EIXAMPLE
16,57 USD

Hostel Brak oceny
Serendipity Hostel Barcelona
23,01 USD

Hostel 85.1% 59 Opinie
Arian Youth Hostel
24,85 USD

Hostel 84.0% 203 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 20/04/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 20/04/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
95.3%

Ogólna ocena

1057 spośród 1106 klientów HostelBookers poleciłoby 'Sant Jordi Sagrada Familia' znajomym.

Atmosfera
93.6%
Lokalizacja
92.0%
Wyposażenie
96.0%
Czystość
92.8%
Obsługa
100.0%
Wartość
96.8%
Bezpieczeństwo
96.0%
Filtruj wyniki Wyświetlono 9 z 1068 opinii
Zresetuj filtry
100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

03 styczeń 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Położenie

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

Plaza/opalanie
typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

17 wrzesień 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Nowoczesny i młodzieżowy wystrój oraz wyposażenie. Warunki były komfortowe a cena nie była wygórowana.

Negatywy: Można tam się zrelaksować i wypocząć.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Plaza/opalanie
Imprezy/zycie nocne
Romantyczny wypad
Zakupy
Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

28 sierpień 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: świetna atmosfera- przyjazna obsługa i wiele atrakcji oferowanych przez hostel, apartament czysty i schludny z ładnym widokiem, jedyny minus to brak klimatyzacji

Negatywy: brak klimatyzacji

71.4%
Atmosfera - 60% Obsługa - 80% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 40%

Michał Urbaniak

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Backpacking / rok przerwy
typu 'City Break'

10 listopad 2010 Michał poleca tą lokalizację

Pozytywy: You have a room in a flat, so you share the kitchen, bathroom etc. with people only from your flat, not the entire hostel.

Negatywy: Michał nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu
typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura
Imprezy/zycie nocne
Zakupy

01 październik 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: wszystko!

Negatywy: -||-

77.1%
Atmosfera - 60% Obsługa - 80% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 80%

Rafał Kuźmiński

Sam

Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu
Plaza/opalanie
typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura

20 sierpień 2010 Rafał poleca tą lokalizację

Pozytywy: I occupied a single room - it was extremaly small and dark - so if you have higher requirements than me...

Negatywy: The location wa great - just a few minutes on foot to Sagrada Familia and even less to metro station. One has also a chance to visit the Sant Pau - the beatiful hospital complex with the amazing architecture.

65.7%
Atmosfera - 80% Obsługa - 60% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 60% Wartość - 40%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu
Plaza/opalanie
Imprezy/zycie nocne

13 lipiec 2010

Pozytywy: polozenie

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu
Backpacking / rok przerwy
typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura

12 lipiec 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Hostel polozony blisko przystanku metra, latwe polaczenie z centrum miasta. Obsluga bardzo mila i pomocna, znajaca wiele jezyków. Pokój wygodny, do dyspozycji rózne sprzety - od mikrofalówki, przez lodówke, po telewizor. Goraco polecam :).

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

80.0%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 60% Czystość - 80% Wartość - 80%

Opinie klientów

16 czerwiec 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bardzo pomocna obsluga

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.


Wyświetl wszystkie hosteli w Barcelona
Wyświetl wszystkie hoteli w Barcelona