Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Barcelona
Wyświetl wszystkie hoteli w Barcelona

Recenzje hostelu Melon District Marina Residence

Hostel | Calle Sancho de Avila 22, Barcelona, Hiszpania 08018

88,2% Ogólna ocena

299 z 313 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (28/07/2014)

"Wszystko czego możesz potrzebować.. jest na miejscu. Miła obsługa, świeża kawa, zimne napoje, basen, przechowalnia bagażu, widok na miasto, znowu basen, śniadanie, kuchnia, lodówka, internety i na końcu rzecz jasna…"

Przeczytaj wszystkie recenzje Melon District Marina Residence

Wyposażenie

  • Klimatyzacja
  • Akceptowane karty kredytowe
  • Parking
  • Wyzywienie we wlasnym zakresie
  • Bez ciszy nocnej
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Restauracja
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Basen
  • Informacja turystyczna
  • Pralki
  • Dostęp dla wózków inwalidzkich
  • Faks
  • Wypozyczanie rowerów
  • Rejestracja w póznych godzinach
  • Pralnia
  • Budzenie na telefon
  • Bar(y)
  • Kawiarnia
  • Wspólna przestrzen / swietlica
  • Wspólna kuchnia
  • Winda (windy)
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych
  • Kawiarenka internetowa
  • Otwarta przestrzen
  • Sala telewizyjna

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Śniadanie 6,57 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel
  • Ręcznik

Ważna informacja


• Zwierzęta nie są akceptowane.
• Palenie jest zabronione w pomieszczeniach oraz w innych obszarach zamkniętych.

Aby zapewnić zapewniamy wszystkim gościom z fantastyczną atmosferą, w przypadku rezerwacji 10 lub więcej osób specjalne warunki będą miały zastosowanie:

- Hostel skontaktuje się z klientem w celu ustalenia szczegółów 25% przedpłaty w rezerwacji. Kwota ta zostanie odjęta od salda końcowego. Ta zaliczka nie podlega zwrotowi.
- Łączna wysokość rezerwacji należy dokonać przelewem bankowym lub kartą kredytową, osiem (8) dni przed przyjazdem grupy.
- Hostel zastrzega sobie prawo do anulowania rezerwacji grupowej, którego pełna opłata nie została otrzymana 8 dni przed datą przyjazdu.
- Hostel wyśle ​​dokument zawierający zasady domu zachowań, które klient będzie musiał przyjąć za pośrednictwem poczty elektronicznej.
- No storno lub poprawki będą przyjmowane z mniej niż 8 dni przed przyjazdem. Każde storno lub poprawki poza tym okresem będzie ponieść w 100% opłaty storno.
- Niezastosowanie się do któregokolwiek z powyższych warunków spowoduje Państwa rezerwacja anulowane.

Uwaga: w przypadku rezerwacji przybywających z 01 listopada 2012 Podatek turystyczny 0,75 € za osobę za noc z stosuje się przez pierwsze 7 dni.

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Barcelona?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Barcelona

Twentytu Hostel
19,70 USD

Hostel 87.7% 136 Opinie
Barcelona City Apartment
35,65 USD

Apartament 89.2% 13 Opinie
La Ciutadella Residence
35,46 USD

Hostel 87.4% 144 Opinie
Confortel Auditori
57,06 USD

Hotel 4 gwiazdki Brak oceny
Serendipity Hostel Barcelona
22,31 USD

Hostel 82.1% 61 Opinie
Arch of triumph Serenia Apartments
35,02 USD

Apartament 90.6% 44 Opinie
Graffiti Hostel
13,12 USD

Hostel 72.0% 261 Opinie
Urbany Hostel Barcelona
19,57 USD

Hostel 78.7% 1615 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 01/09/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 01/09/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
88.2%

Ogólna ocena

299 spośród 313 klientów HostelBookers poleciłoby 'Melon District Marina Residence' znajomym.

Atmosfera
89.6%
Lokalizacja
83.2%
Wyposażenie
89.6%
Czystość
81.6%
Obsługa
92.8%
Wartość
86.4%
Bezpieczeństwo
94.4%
Filtruj wyniki Wyświetlono 8 z 304 opinii
Zresetuj filtry
91.4%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Plaza/opalanie
typu 'City Break'
Relaks / spa
Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

28 lipiec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Wszystko czego możesz potrzebować.. jest na miejscu. Miła obsługa, świeża kawa, zimne napoje, basen, przechowalnia bagażu, widok na miasto, znowu basen, śniadanie, kuchnia, lodówka, internety i na końcu rzecz jasna basen.. na ostatnich piętrach. Całość w umiarkowanym, zadowalającym wydaniu i bardzo dopilnowanym pod kątem czystości.

Negatywy: Wszystko czego możesz potrzebować.. jest na miejscu. Miła obsługa, świeża kawa, zimne napoje, basen, przechowalnia bagażu, widok na miasto, znowu basen, śniadanie, kuchnia, lodówka, internety i na końcu rzecz jasna basen.. na ostatnich piętrach. Całość w umiarkowanym, zadowalającym wydaniu i bardzo dopilnowanym pod kątem czystości.

94.3%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 100%

Justyna Lanowsk

Z małżonkiem/partnerem

Plaza/opalanie
typu 'City Break'
Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura

26 czerwiec 2013 Justyna poleca tą lokalizację

Pozytywy: A lovely place to stay, great value, lovely views in the 'refreshing area', cleanliness kept throughout. A very welcoming staff, helpful and polite. A cooking lounge on each floor well fitted and handy for food preparation. The only downside is that wi-fi only available in cooking lounge, meeting area and at the reception. All in all, I would definately recommend it to my friends, great choice!!!

Negatywy: A lovely place to stay, great value, lovely views in the 'refreshing area', cleanliness kept throughout. A very welcoming staff, helpful and polite. A cooking lounge on each floor well fitted and handy for food preparation. The only downside is that wi-fi only available in cooking lounge, meeting area and at the reception. All in all, I would definately recommend it to my friends, great choice!!!

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

Zwiedzanie i kultura

15 maj 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Położenie

Negatywy: Rozmiar

80.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 60%

Krzysztof Kowalczyk

Z małżonkiem/partnerem

Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

27 sierpień 2012 Krzysztof poleca tą lokalizację

Pozytywy: Klimatyzacja w pokojach, łatwy dostęp do kuchni oraz internetu... niezła pralnia oraz bardzo fajny basen na dachu

Negatywy: Krzysztof nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Plaza/opalanie
Zwiedzanie i kultura

26 lipiec 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Dobra lokalizacja, czysto, schludnie, nowocześnie, przyjazna i pomocna obsługa, basen

Negatywy: jedno sprzątanie w ciągu pobytu, stosunkowo małe pokoje

77.1%
Atmosfera - 60% Obsługa - 60% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Backpacking / rok przerwy
Plaza/opalanie
Wydarzenia / festiwale
Imprezy/zycie nocne
Zakupy
Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

26 luty 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Dobra lokalizacja, wyposażona kuchnia na piętrze, świetny widok z okna i dachu hostelu, czysty pokój.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

85.7%
Atmosfera - 80% Obsługa - 80% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 80%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Urlop rodzinny
Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

01 sierpień 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Godny polecenia : czysty, w miarę przestronny pokój z łazienką, duża dobrze wyposażona kuchnia na piętrze. Na dole bar w rozsądnych cenach. Minus to brak parkingu w hostelu - fakt że najbliższy podziemny jest 100 metrów dalej ale za opłatą 15 euro/dobę.

Negatywy: Do hostelu wchodzi się przez bramki na karty pilnowane przez ochronę więc w całym kompleksie jest bezpiecznie.

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura

03 kwiecień 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Super taras widokowy na 12 piętrze, z basenem i leżakami. Widok na całe miasto. Wyposażona kuchnia na każdym piętrze. Nowoczesny i funkcjonalny budynek.

Negatywy: .


Wyświetl wszystkie hosteli w Barcelona
Wyświetl wszystkie hoteli w Barcelona