Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Barcelona
Wyświetl wszystkie hoteli w Barcelona

Recenzje hostelu AWA Barcelona City Center Hostal

Pensjonat | Carrer de Girona, 46 2-2, Barcelona, Hiszpania 0000

77,4% Ogólna ocena

184 z 229 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (27/09/2011)

anna rudzinska uważa, że…

"1. Świetne położenie - startując z hostelu można zwiedzić całą Barcelonę na piechotę. 2. Stara, piękna, klimatyczna kamienica w której mieści się hostel. 3. Gustavo - człowiek prowadzący ten hostel…"

Przeczytaj wszystkie recenzje AWA Barcelona City Center Hostal

Wyposażenie

  • Wyzywienie we wlasnym zakresie
  • Bez ciszy nocnej
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel

Ważna informacja

Uwaga: w przypadku rezerwacji przybywających z 01 listopada 2012 Podatek turystyczny 0,75 € za osobę za noc, co będzie miało zastosowanie w pierwszych 7 dni.

Zadzwoń do nas około 30 minut przed przyjazdem: Jeśli nie można nazwać to proszę podać czas przyjazdu podczas dokonywania rezerwacji. Wszystkie dane kontaktowe znajdują się na potwierdzeniu rezerwacji
** Wszystkie zmiany, lub Anulowanie rezerwacji należy dokonać drogą mailową lub zmianie lub unieważnieniu nie będzie ważna

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Barcelona?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Barcelona

AWA Hostal Concepcio
35,36 USD

Pensjonat 80.5% 50 Opinie
Fabrizzio´s Petit Palace
22,11 USD

Hostel 98.6% 12 Opinie
LivingRoom City Center
12,44 USD

Hostel 89.9% 17 Opinie
Ona Barcelona
15,20 USD

Hostel 75.8% 262 Opinie
Mediterranean Hostel Barcelona
17,97 USD

Hostel 92.0% 59 Opinie
Backpackers BCN Diputació
16,45 USD

Hostel 91.3% 22 Opinie
Praktik Garden
49,41 USD

Hotel 2 gwiazdki 90.6% 111 Opinie
Agua alegre Hostel
34,55 USD

Hostel 69.0% 7 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 24/04/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 24/04/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
77.4%

Ogólna ocena

184 spośród 229 klientów HostelBookers poleciłoby 'AWA Barcelona City Center Hostal' znajomym.

Atmosfera
73.6%
Lokalizacja
91.2%
Wyposażenie
65.6%
Czystość
68.0%
Obsługa
92.8%
Wartość
72.0%
Bezpieczeństwo
78.4%
Filtruj wyniki Wyświetlono 4 z 219 opinii
Zresetuj filtry
94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura

21 listopad 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Cisza, spokój

Negatywy: Blisko wszędzie

91.4%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 80%

anna rudzinska

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Wydarzenia / festiwale
Zwiedzanie i kultura

27 wrzesień 2011 anna poleca tą lokalizację

Pozytywy: 1. Świetne położenie - startując z hostelu można zwiedzić całą Barcelonę na piechotę. 2. Stara, piękna, klimatyczna kamienica w której mieści się hostel. 3. Gustavo - człowiek prowadzący ten hostel - przemiły, życzliwy, pomocny, dał nam bardzo dużo rad dotyczących zwiedzania i poruszania się po Barcelonie.

Negatywy: j.w.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

18 marzec 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: kamienica jako architetura

Negatywy: winda

91.4%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 80%

Tomasz Chojnowski

20 maj 2010 Tomasz poleca tą lokalizację

Pozytywy: Swietna winda, duze pokoje i okna. Swietny klimat na balkonie z widoczkiem na palmy:) dwie lazienki, darmowy internet i fajna muzyczka. Domowa atmosfera przez caly dzien :) Robisz co chcesz i kiedy chcesz - swietne miejsce i dobrze usytuowane :)

Negatywy: Tomasz nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.


Wyświetl wszystkie hosteli w Barcelona
Wyświetl wszystkie hoteli w Barcelona