Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Barcelona
Wyświetl wszystkie hoteli w Barcelona

Recenzje hostelu LENIN HOSTAL

Hostel | Valencia 278, Barcelona, Hiszpania 08007

79,3% Ogólna ocena

228 z 281 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (24/02/2011)

"Fantastyczna lokalizacja za dobrą cenę, hostel usytuowany w bardzo ładnej i zadbanej kamienicy, w pokojach ciepło. Jedyne zastrzeżenia mam co do czystości, rewelacji nie ma."

Przeczytaj wszystkie recenzje LENIN HOSTAL

Wyposażenie

  • Akceptowane karty kredytowe
  • Bez ciszy nocnej
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel
  • Ręcznik

Ważna informacja

Uwaga: w przypadku rezerwacji przybywających z 01 listopada 2012 Podatek turystyczny 0,75 € za osobę za noc z stosuje się przez pierwsze 7 dni.

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Barcelona?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Barcelona

Barcelona City Hotel (Hotel Universal)
41,41 USD

Hotel 2 gwiazdki 84.8% 41 Opinie
The Hipstel
21,35 USD

Hostel 84.0% 283 Opinie
Art City Hostel
25,38 USD

Hostel 93.8% 148 Opinie
Ona Paseo de Gracia Hostel
24,17 USD

Pensjonat 97.0% 22 Opinie
Equity Point Centric
16,92 USD

Hostel 88.2% 2579 Opinie
La Flor de Gaudí Hostel la Pedrera
20,14 USD

Hostel Brak oceny
Que Tal hostel
33,13 USD

Hostel 83.4% 11 Opinie
Martinval Hostel
35,36 USD

Pensjonat 94.3% 4 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 28/07/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 28/07/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
79.3%

Ogólna ocena

228 spośród 281 klientów HostelBookers poleciłoby 'LENIN HOSTAL' znajomym.

Atmosfera
72.8%
Lokalizacja
95.2%
Wyposażenie
69.6%
Czystość
77.6%
Obsługa
80.8%
Wartość
79.2%
Bezpieczeństwo
80.0%
Filtruj wyniki Wyświetlono 8 z 273 opinii
Zresetuj filtry
94.3%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Plaza/opalanie
typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura

22 czerwiec 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Hostel na prawdę fajny, cena przyzwoita, świetne położenie, czysto

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

74.3%
Atmosfera - 80% Obsługa - 80% Wyposażenie - 40% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 80%

Marek Ozimina

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

20 maj 2013 Marek poleca tą lokalizację

Pozytywy: From Lenin Hostal is close to main attractions of Barcelona.

Negatywy: Marek nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

09 maj 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Room nice and clean. Friendly service and very good location.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

91.4%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

19 październik 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: położenie

Negatywy: położenie i cena

68.6%
Atmosfera - 60% Obsługa - 60% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 60%
Lokalizacja - 80% Czystość - 60% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Plaza/opalanie
typu 'City Break'
Imprezy/zycie nocne
Relaks / spa
Zwiedzanie i kultura

11 kwiecień 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Dobra lokalizacja, wyposazenie i komfort adekwatne do ceny.

Negatywy: Dobra lokalizacja, wyposazenie i komfort adekwatne do ceny.

65.7%
Atmosfera - 80% Obsługa - 60% Wyposażenie - 40% Bezpieczeństwo - 60%
Lokalizacja - 100% Czystość - 40% Wartość - 80%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Romantyczny wypad
Zakupy
Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu
Odwiedziny u przyjaciól lub rodziny

24 luty 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Fantastyczna lokalizacja za dobrą cenę, hostel usytuowany w bardzo ładnej i zadbanej kamienicy, w pokojach ciepło. Jedyne zastrzeżenia mam co do czystości, rewelacji nie ma.

Negatywy: Fantastyczna lokalizacja za dobrą cenę, hostel usytuowany w bardzo ładnej i zadbanej kamienicy, w pokojach ciepło. Jedyne zastrzeżenia mam co do czystości, rewelacji nie ma.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu
Backpacking / rok przerwy
Plaza/opalanie
typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura
Imprezy/zycie nocne
Zakupy

28 wrzesień 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bardzo mila i kontaktowna obsluga. Pojechalismy tam z nastawieniem na zwiedzanie wiec zalezalo nam zeby wszedzie miec blisko i to sie udalo, nawet metro i pociag jest tuz za rogiem. i jak to studenci to chcielismy jak najwiecej zaoszczedzic, wiec to nam sie udalo, bo warunki sa bardzo dobre jak za tak niska cene.

Negatywy: Hostel idealny aby się w nim zatrzymać. Jak na swoje położenie jest tani. Hostel posiada wszystko co dla studentów jest najważniejsze, czyli internet, łazienka i kuchnia. Polecam wszystkim.

82.9%
Atmosfera - 80% Obsługa - 80% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 100%

Paweł Dąbroś

Dla rodzin z dziećmi

Zwiedzanie i kultura
Plaza/opalanie
typu 'City Break'
Urlop rodzinny

11 lipiec 2010 Paweł poleca tą lokalizację

Pozytywy: Swietna lokalizacja. Dobra atmosfera.

Negatywy: Przeciętna czystość łazienek. Cienkie ściany przez co w pokojach słychać wszystko co dzieje się na korytarzu.


Wyświetl wszystkie hosteli w Barcelona
Wyświetl wszystkie hoteli w Barcelona