Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Amsterdam
Wyświetl wszystkie hoteli w Amsterdam

Recenzje hostelu Hostel Slotania

Hostel | Slotermeerlaan 133, Amsterdam, Holandia 1063 JN

77,0% Ogólna ocena

1399 z 1890 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (16/07/2011)

Krzysztof Tkacz uważa, że…

"Sejfy w pokojach wieloosobowych, nowo wyremontowane i czyste łazienki (duża kabina prysznicowa), codzienna zmiana pościeli i ręczników, śniadanie typu szwedzki stół w cenie. Supermarket po drugiej…"

Przeczytaj wszystkie recenzje Hostel Slotania

Wyposażenie

  • Bar
  • Akceptowane karty kredytowe
  • Parking
  • Bez ciszy nocnej
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Faks
  • Wypozyczanie rowerów
  • Pralnia
  • Budzenie na telefon
  • Winda (windy)

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Śniadanie 6,90 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel
  • Ręcznik

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Amsterdam?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Amsterdam

The Student Hotel Amsterdam
117,34 USD

Hotel Brak oceny
MEININGER Amsterdam City West
35,89 USD

Hostel 86.1% 201 Opinie
Three Tulips Apartment
80,07 USD

Apartament Brak oceny
The Rubiks Apartment
71,78 USD

Apartament Brak oceny
Gecko Apartment
70,40 USD

Apartament Brak oceny
The Ivory Apartment
67,64 USD

Apartament Brak oceny
Vondelpark Bed and Breakfast
40,72 USD

Pensjonat 54.3% 110 Opinie
Hotel Mosaic
345,11 USD

Hotel 3 gwiazdki Brak oceny

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 20/04/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 20/04/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
77.0%

Ogólna ocena

1399 spośród 1890 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hostel Slotania' znajomym.

Atmosfera
72.8%
Lokalizacja
64.8%
Wyposażenie
77.6%
Czystość
82.4%
Obsługa
74.4%
Wartość
83.2%
Bezpieczeństwo
84.0%
Filtruj wyniki Wyświetlono 8 z 1495 opinii
Zresetuj filtry
91.4%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 60% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Backpacking / rok przerwy
typu 'City Break'
Wydarzenia / festiwale
Zakupy
Zwiedzanie i kultura
Odwiedziny u przyjaciól lub rodziny

23 grudzień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: blisko do sklepu i przystanku tramwajowego

Negatywy: jw.

88.6%
Atmosfera - 80% Obsługa - 80% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Agnieszka Zió?kowska

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

14 listopad 2013 Agnieszka poleca tą lokalizację

Pozytywy: Super położenie, łatwość dojazdu

Negatywy: Agnieszka nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

54.3%
Atmosfera - 20% Obsługa - 20% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 20% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

29 maj 2013

Pozytywy: Nic

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

80.0%
Atmosfera - 80% Obsługa - 80% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura

27 marzec 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: stosunek ceny do oferty

Negatywy: obfita oferta śniadaniowa

80.0%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 40% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Wydarzenia / festiwale
Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura

04 maj 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Tanie, Pokoje Hotelowe a nie hostelowe, łatwe zaparkowanie samochodem.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

85.7%
Atmosfera - 60% Obsługa - 60% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 100%

Krzysztof Tkacz

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

16 lipiec 2011 Krzysztof poleca tą lokalizację

Pozytywy: Sejfy w pokojach wieloosobowych, nowo wyremontowane i czyste łazienki (duża kabina prysznicowa), codzienna zmiana pościeli i ręczników, śniadanie typu szwedzki stół w cenie. Supermarket po drugiej stronie ulicy.

Negatywy: Jeżeli tutaj miało być co mi się nie podoba, to może fakt, że trzeba dojechać autobusem do centrum, ale przy takiej cenie pokoju jest to do zniesienia. Okolica hotelu mało ciekawa, ale wygląda na bezpieczną. Brak dostępu do kuchni, ale jest to hotel a nie hostel.

71.4%
Atmosfera - 60% Obsługa - 80% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 60% Czystość - 60% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Wydarzenia / festiwale
Zwiedzanie i kultura

14 styczeń 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Przyjemny pokoj, wygodne lozka, dobre jedzenie, cisza i spokoj

Negatywy: Dobre miejsce na nocleg w przystepnej cenie.

42.9%
Atmosfera - 40% Obsługa - 60% Wyposażenie - 40% Bezpieczeństwo - 40%
Lokalizacja - 60% Czystość - 20% Wartość - 40%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura

12 lipiec 2010

Pozytywy: W recepcji jest przyjemnie, w pokojach juz gorzej. Bufet na sniadanie calkiem dobrze zaopatrzony.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.


Wyświetl wszystkie hosteli w Amsterdam
Wyświetl wszystkie hoteli w Amsterdam