Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Berlin
Wyświetl wszystkie hoteli w Berlin

Recenzje hostelu Heart of Gold Hostel Berlin

Hostel | Johannisstr. 11, Berlin, Niemcy 10117

86,1% Ogólna ocena

763 z 817 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (28/02/2014)

"Great price, perfect location, safety, lockers available, free breakfast/tea/coffe!"

Przeczytaj wszystkie recenzje Heart of Gold Hostel Berlin

Wyposażenie

  • Bar
  • Akceptowane karty kredytowe
  • Bez ciszy nocnej
  • Darmowa wycieczka po mieście
  • Sejf
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Stół bilardowe
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Dostęp dla wózków inwalidzkich
  • Faks
  • Wypozyczanie rowerów
  • Winda (windy)
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych
  • Otwarta przestrzen

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Śniadanie 5,52 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel
  • Ręcznik

Ważna informacja

Proszę pamiętać, że grupy składające się z więcej niż 10 osób muszą zarezerwować poprzez potwierdzenia rezerwacji grupy działu.
Hostel nie akceptuje tych rezerwacji za pośrednictwem strony internetowej i zastrzega sobie prawo do unieważnienia ich bez zwrotu kaucji.

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Berlin?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Berlin

Generator Berlin Mitte
24,86 USD

Hostel 89.1% 176 Opinie
Baxpax Downtown Hostel Hotel
13,81 USD

Hostel 83.2% 1146 Opinie
MEININGER Berlin Mitte
17,95 USD

Hostel 89.9% 149 Opinie
Circus Hostel
26,24 USD

Hostel 95.3% 159 Opinie
baxpax Mitte Hostel
15,19 USD

Hostel 84.7% 513 Opinie
Cityhostel Berlin
18,85 USD

Hostel 82.6% 948 Opinie
Citystay Mitte
14,09 USD

Hostel 88.7% 1173 Opinie
Hostel Aloha
11,05 USD

Hostel 87.2% 717 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 16/04/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 16/04/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
86.1%

Ogólna ocena

763 spośród 817 klientów HostelBookers poleciłoby 'Heart of Gold Hostel Berlin' znajomym.

Atmosfera
88.0%
Lokalizacja
89.6%
Wyposażenie
78.4%
Czystość
84.0%
Obsługa
87.2%
Wartość
92.0%
Bezpieczeństwo
83.2%
Filtruj wyniki Wyświetlono 5 z 649 opinii
Zresetuj filtry
100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

typu 'City Break'

23 marzec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: very well situated in the centre of Berlin, walking distance to everywhere

Negatywy: everything ok

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 80% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

typu 'City Break'

28 luty 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Great price, perfect location, safety, lockers available, free breakfast/tea/coffe!

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura

21 luty 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Everything was great! Especially the area near the reception, where anytime you can come and relax. We had very good living conditions for a very low prise. We truly recommend it too all!!

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Wydarzenia / festiwale
Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

12 czerwiec 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Świetna lokalizacja, niemalże samo centrum Berlina. Bardzo miła, życzliwa i pomocna obsługa. Czyste i schludne pomieszczenia. Możliwość obcowania z bardzo ciekawymi ludźmi z całego swiata. Dostępność 24h wszystkich publicznych pomieszczeń, w tym baru połączonym z recepcją. Dostępność komunikacyjna (praktycznie w każde miejsce w Berlinie)

Negatywy: Świetna lokalizacja, niemalże samo centrum Berlina. Bardzo miła, życzliwa i pomocna obsługa. Czyste i schludne pomieszczenia. Możliwość obcowania z bardzo ciekawymi ludźmi z całego swiata. Dostępność 24h wszystkich publicznych pomieszczeń, w tym baru połączonym z recepcją. Dostępność komunikacyjna (praktycznie w każde miejsce w Berlinie)

82.9%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 60%

Opinie klientów

Sam

Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura

18 wrzesień 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: ma swój klimat.... typowo studencki.... to nie budynek tworzy hostel ale goście....

Negatywy: zzzzzz


Wyświetl wszystkie hosteli w Berlin
Wyświetl wszystkie hoteli w Berlin