Używamy ciasteczek, aby zapewnić Państwu jak najwygodniejsze korzystanie z naszej strony. Kontynuując przeglądanie naszej strony, zgadzają się Państwo na Politykę dotyczącą ciasteczek oraz wykorzystanie technologii ciasteczek. Dowiedz się więcej.

X
Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Berlin
Wyświetl wszystkie hoteli w Berlin

Recenzje hostelu Heart of Gold Hostel Berlin

Hostel | Johannisstr. 11, Berlin, Niemcy 10117

90,6% Ogólna ocena

830 z 894 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (28/02/2014)

"Great price, perfect location, safety, lockers available, free breakfast/tea/coffe!"

Przeczytaj wszystkie recenzje Heart of Gold Hostel Berlin

Wyposażenie

  • Bar
  • Akceptowane karty kredytowe
  • Bez ciszy nocnej
  • Darmowa wycieczka po mieście
  • Sejf
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Stół bilardowe
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Dostęp dla wózków inwalidzkich
  • Faks
  • Wypozyczanie rowerów
  • Wspólna kuchnia
  • Winda (windy)
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych
  • Otwarta przestrzen

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Śniadanie 4,38 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel
  • Ręcznik

Ważna informacja

Proszę pamiętać, że grupy składające się z więcej niż 10 osób muszą zarezerwować poprzez potwierdzenia rezerwacji grupy działu.
Hostel nie akceptuje tych rezerwacji za pośrednictwem strony internetowej i zastrzega sobie prawo do unieważnienia ich bez zwrotu kaucji.

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator For New Year bookings 28th-December 2014 - 2nd January 2015; No check-out, no check in on January 1st Bookings need to be paid in full within 10 days after placing the booking.

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Berlin?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Berlin

Generator Berlin Mitte
20,26 USD

Hostel 89.7% 274 Opinie
Baxpax Downtown Hostel Hotel
19,72 USD

Hostel 86.5% 1211 Opinie
MEININGER Berlin Mitte
23,55 USD

Hostel 88.5% 178 Opinie
Circus Hostel
28,48 USD

Hostel 92.2% 180 Opinie
baxpax Mitte Hostel
17,52 USD

Hostel 81.4% 529 Opinie
Cityhostel Berlin
13,80 USD

Hostel 74.2% 977 Opinie
Citystay Mitte
18,99 USD

Hostel 86.1% 1216 Opinie
Hostel Aloha
19,72 USD

Hostel 77.1% 752 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 30/07/2016

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 30/07/2016
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
90.6%

Ogólna ocena

830 spośród 894 klientów HostelBookers poleciłoby 'Heart of Gold Hostel Berlin' znajomym.

Atmosfera
88.8%
Lokalizacja
96.0%
Wyposażenie
84.8%
Czystość
86.4%
Obsługa
89.6%
Wartość
92.0%
Bezpieczeństwo
96.8%
Filtruj wyniki Wyświetlono 5 z 724 opinii
Zresetuj filtry
100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

typu 'City Break'

23 marzec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: very well situated in the centre of Berlin, walking distance to everywhere

Negatywy: everything ok

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 80% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

typu 'City Break'

28 luty 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Great price, perfect location, safety, lockers available, free breakfast/tea/coffe!

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura

21 luty 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Everything was great! Especially the area near the reception, where anytime you can come and relax. We had very good living conditions for a very low prise. We truly recommend it too all!!

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Wydarzenia / festiwale
Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

12 czerwiec 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Świetna lokalizacja, niemalże samo centrum Berlina. Bardzo miła, życzliwa i pomocna obsługa. Czyste i schludne pomieszczenia. Możliwość obcowania z bardzo ciekawymi ludźmi z całego swiata. Dostępność 24h wszystkich publicznych pomieszczeń, w tym baru połączonym z recepcją. Dostępność komunikacyjna (praktycznie w każde miejsce w Berlinie)

Negatywy: Świetna lokalizacja, niemalże samo centrum Berlina. Bardzo miła, życzliwa i pomocna obsługa. Czyste i schludne pomieszczenia. Możliwość obcowania z bardzo ciekawymi ludźmi z całego swiata. Dostępność 24h wszystkich publicznych pomieszczeń, w tym baru połączonym z recepcją. Dostępność komunikacyjna (praktycznie w każde miejsce w Berlinie)

82.9%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 60%

Opinie klientów

Sam

Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura

18 wrzesień 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: ma swój klimat.... typowo studencki.... to nie budynek tworzy hostel ale goście....

Negatywy: zzzzzz


Wyświetl wszystkie hosteli w Berlin
Wyświetl wszystkie hoteli w Berlin