Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Berlin
Wyświetl wszystkie hoteli w Berlin

Recenzje hostelu Heart of Gold Hostel Berlin

Hostel | Johannisstr. 11, Berlin, Niemcy 10117

81,7% Ogólna ocena

790 z 851 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (28/02/2014)

"Great price, perfect location, safety, lockers available, free breakfast/tea/coffe!"

Przeczytaj wszystkie recenzje Heart of Gold Hostel Berlin

Wyposażenie

  • Bar
  • Akceptowane karty kredytowe
  • Bez ciszy nocnej
  • Darmowa wycieczka po mieście
  • Sejf
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Stół bilardowe
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Dostęp dla wózków inwalidzkich
  • Faks
  • Wypozyczanie rowerów
  • Winda (windy)
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych
  • Otwarta przestrzen

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Śniadanie 5,25 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel
  • Ręcznik

Ważna informacja

Proszę pamiętać, że grupy składające się z więcej niż 10 osób muszą zarezerwować poprzez potwierdzenia rezerwacji grupy działu.
Hostel nie akceptuje tych rezerwacji za pośrednictwem strony internetowej i zastrzega sobie prawo do unieważnienia ich bez zwrotu kaucji.

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Berlin?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Berlin

Generator Berlin Mitte
22,32 USD

Hostel 92.6% 223 Opinie
Baxpax Downtown Hostel Hotel
13,13 USD

Hostel 89.1% 1169 Opinie
MEININGER Berlin Mitte
19,04 USD

Hostel 89.5% 165 Opinie
Circus Hostel
34,32 USD

Hostel 94.2% 172 Opinie
baxpax Mitte Hostel
17,07 USD

Hostel 84.3% 521 Opinie
Cityhostel Berlin
16,54 USD

Hostel 78.1% 962 Opinie
Citystay Mitte
18,75 USD

Hostel 92.2% 1197 Opinie
Hostel Aloha
19,70 USD

Hostel 86.2% 726 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 31/08/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 31/08/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
81.7%

Ogólna ocena

790 spośród 851 klientów HostelBookers poleciłoby 'Heart of Gold Hostel Berlin' znajomym.

Atmosfera
81.6%
Lokalizacja
93.6%
Wyposażenie
79.2%
Czystość
73.6%
Obsługa
82.4%
Wartość
83.2%
Bezpieczeństwo
78.4%
Filtruj wyniki Wyświetlono 5 z 682 opinii
Zresetuj filtry
100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

typu 'City Break'

23 marzec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: very well situated in the centre of Berlin, walking distance to everywhere

Negatywy: everything ok

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 80% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

typu 'City Break'

28 luty 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Great price, perfect location, safety, lockers available, free breakfast/tea/coffe!

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura

21 luty 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Everything was great! Especially the area near the reception, where anytime you can come and relax. We had very good living conditions for a very low prise. We truly recommend it too all!!

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Wydarzenia / festiwale
Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

12 czerwiec 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Świetna lokalizacja, niemalże samo centrum Berlina. Bardzo miła, życzliwa i pomocna obsługa. Czyste i schludne pomieszczenia. Możliwość obcowania z bardzo ciekawymi ludźmi z całego swiata. Dostępność 24h wszystkich publicznych pomieszczeń, w tym baru połączonym z recepcją. Dostępność komunikacyjna (praktycznie w każde miejsce w Berlinie)

Negatywy: Świetna lokalizacja, niemalże samo centrum Berlina. Bardzo miła, życzliwa i pomocna obsługa. Czyste i schludne pomieszczenia. Możliwość obcowania z bardzo ciekawymi ludźmi z całego swiata. Dostępność 24h wszystkich publicznych pomieszczeń, w tym baru połączonym z recepcją. Dostępność komunikacyjna (praktycznie w każde miejsce w Berlinie)

82.9%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 60%

Opinie klientów

Sam

Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura

18 wrzesień 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: ma swój klimat.... typowo studencki.... to nie budynek tworzy hostel ale goście....

Negatywy: zzzzzz


Wyświetl wszystkie hosteli w Berlin
Wyświetl wszystkie hoteli w Berlin