Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Berlin
Wyświetl wszystkie hoteli w Berlin

Recenzje hostelu Heart of Gold Hostel Berlin

Hostel | Johannisstr. 11, Berlin, Niemcy 10117

84,6% Ogólna ocena

802 z 864 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (28/02/2014)

"Great price, perfect location, safety, lockers available, free breakfast/tea/coffe!"

Przeczytaj wszystkie recenzje Heart of Gold Hostel Berlin

Wyposażenie

  • Bar
  • Akceptowane karty kredytowe
  • Bez ciszy nocnej
  • Darmowa wycieczka po mieście
  • Sejf
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Stół bilardowe
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Dostęp dla wózków inwalidzkich
  • Faks
  • Wypozyczanie rowerów
  • Winda (windy)
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych
  • Otwarta przestrzen

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Śniadanie 5,06 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel
  • Ręcznik

Ważna informacja

Proszę pamiętać, że grupy składające się z więcej niż 10 osób muszą zarezerwować poprzez potwierdzenia rezerwacji grupy działu.
Hostel nie akceptuje tych rezerwacji za pośrednictwem strony internetowej i zastrzega sobie prawo do unieważnienia ich bez zwrotu kaucji.

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator For New Year bookings 28th-December 2014 - 2nd January 2015; No check-out, no check in on January 1st Bookings need to be paid in full within 10 days after placing the booking.

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Berlin?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Berlin

Generator Berlin Mitte
21,51 USD

Hostel 92.3% 232 Opinie
Baxpax Downtown Hostel Hotel
12,65 USD

Hostel 88.5% 1179 Opinie
MEININGER Berlin Mitte
18,98 USD

Hostel 88.6% 170 Opinie
Circus Hostel
27,31 USD

Hostel 93.4% 174 Opinie
baxpax Mitte Hostel
11,39 USD

Hostel 84.3% 521 Opinie
Cityhostel Berlin
15,94 USD

Hostel 76.8% 963 Opinie
Citystay Mitte
18,06 USD

Hostel 87.5% 1204 Opinie
Hostel Aloha
13,79 USD

Hostel 86.9% 730 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 23/10/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 23/10/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
84.6%

Ogólna ocena

802 spośród 864 klientów HostelBookers poleciłoby 'Heart of Gold Hostel Berlin' znajomym.

Atmosfera
83.2%
Lokalizacja
92.0%
Wyposażenie
80.0%
Czystość
80.0%
Obsługa
84.0%
Wartość
86.4%
Bezpieczeństwo
86.4%
Filtruj wyniki Wyświetlono 5 z 696 opinii
Zresetuj filtry
100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

typu 'City Break'

23 marzec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: very well situated in the centre of Berlin, walking distance to everywhere

Negatywy: everything ok

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 80% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

typu 'City Break'

28 luty 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Great price, perfect location, safety, lockers available, free breakfast/tea/coffe!

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura

21 luty 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Everything was great! Especially the area near the reception, where anytime you can come and relax. We had very good living conditions for a very low prise. We truly recommend it too all!!

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Wydarzenia / festiwale
Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

12 czerwiec 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Świetna lokalizacja, niemalże samo centrum Berlina. Bardzo miła, życzliwa i pomocna obsługa. Czyste i schludne pomieszczenia. Możliwość obcowania z bardzo ciekawymi ludźmi z całego swiata. Dostępność 24h wszystkich publicznych pomieszczeń, w tym baru połączonym z recepcją. Dostępność komunikacyjna (praktycznie w każde miejsce w Berlinie)

Negatywy: Świetna lokalizacja, niemalże samo centrum Berlina. Bardzo miła, życzliwa i pomocna obsługa. Czyste i schludne pomieszczenia. Możliwość obcowania z bardzo ciekawymi ludźmi z całego swiata. Dostępność 24h wszystkich publicznych pomieszczeń, w tym baru połączonym z recepcją. Dostępność komunikacyjna (praktycznie w każde miejsce w Berlinie)

82.9%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 60%

Opinie klientów

Sam

Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura

18 wrzesień 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: ma swój klimat.... typowo studencki.... to nie budynek tworzy hostel ale goście....

Negatywy: zzzzzz


Wyświetl wszystkie hosteli w Berlin
Wyświetl wszystkie hoteli w Berlin