Używamy ciasteczek, aby zapewnić Państwu jak najwygodniejsze korzystanie z naszej strony. Kontynuując przeglądanie naszej strony, zgadzają się Państwo na Politykę dotyczącą ciasteczek oraz wykorzystanie technologii ciasteczek. Dowiedz się więcej.

X
Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Berlin
Wyświetl wszystkie hoteli w Berlin

Recenzje hostelu CHECK IN HOSTEL

Hostel | Markgrafenstraße 68, Berlin, Niemcy 10969

79,5% Ogólna ocena

274 z 323 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (12/05/2014)

Miros?aw Ró?ycki uważa, że…

"Hostel świetnie zlokalizowany i choć na pierwszy rzut oka sprawi wrażenie niepozorne to jest świetnie zorganizowany przytulny i bardzo przyjazny turystom. Serdecznie polecam"

Przeczytaj wszystkie recenzje CHECK IN HOSTEL

Wyposażenie

  • Akceptowane karty kredytowe
  • Bez ciszy nocnej
  • Darmowa wycieczka po mieście
  • Salon gier
  • Sejf
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Restauracja
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Pralki
  • Dostęp dla wózków inwalidzkich
  • Wypozyczanie rowerów
  • Rejestracja w póznych godzinach
  • Pralnia
  • Kawiarnia
  • Wspólna przestrzen / swietlica
  • Wspólna kuchnia
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych
  • Sala telewizyjna

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel

Ważna informacja

Please note: We accept credit cards, debit cards and cash payment on arrival. The Hostel reserves the right to pre-authorise credit cards prior to arrival. earliest check in: 15:00 latest check out: 11:00 PLEASE NOTE: Starting January 1st 2014, the City of Berlin will charge an extra tax of 5% on every night. This applies to all bookings made after January 1st 2014. Our rates include the tax which means the total amount you see here is the actual final amount.

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Berlin?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Berlin

Cityhostel Berlin
13,28 USD

Hostel 75.7% 964 Opinie
Three Little Pigs Hostel
14,61 USD

Hostel 83.5% 464 Opinie
Happy Bed Hostel
14,12 USD

Hostel 83.4% 49 Opinie
aletto Kreuzberg Hotel
17,27 USD

Hotel 2 gwiazdki 86.4% 12 Opinie
Grand Hostel Berlin
13,40 USD

Hostel 91.4% 965 Opinie
Metropol Hostel Berlin
19,00 USD

Hostel 72.6% 271 Opinie
Hotel-Transit
26,57 USD

Hotel 2 gwiazdki 87.9% 105 Opinie
Baxpax Downtown Hostel Hotel
12,65 USD

Hostel 88.5% 1179 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 31/10/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 31/10/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
79.5%

Ogólna ocena

274 spośród 323 klientów HostelBookers poleciłoby 'CHECK IN HOSTEL' znajomym.

Atmosfera
74.4%
Lokalizacja
84.8%
Wyposażenie
75.2%
Czystość
71.2%
Obsługa
84.0%
Wartość
84.8%
Bezpieczeństwo
82.4%
Filtruj wyniki Wyświetlono 6 z 316 opinii
Zresetuj filtry
100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Marian Chlebisz

Sam

Praca/wolontariat

27 lipiec 2014 Marian poleca tą lokalizację

Pozytywy: czystość,bliskość centrum,spokój,miła obsługa,

Negatywy: Marian nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Miros?aw Ró?ycki

Dla rodzin z dziećmi

Romantyczny wypad

12 maj 2014 Miros?aw poleca tą lokalizację

Pozytywy: Hostel świetnie zlokalizowany i choć na pierwszy rzut oka sprawi wrażenie niepozorne to jest świetnie zorganizowany przytulny i bardzo przyjazny turystom. Serdecznie polecam

Negatywy: Bardzo czyste i dobrze zorganizowane wnętrza i miła, profesjonalna obsługa w językach angielskim i niemieckim. Nawet ze słabą znajomością tych języków można się bezproblemowo dogadać.

71.4%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 40%
Lokalizacja - 80% Czystość - 60% Wartość - 80%

Adriana Groblicka

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

22 październik 2013 Adriana poleca tą lokalizację

Pozytywy: Dormy

Negatywy: jw

91.4%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Kamil Bielicki

Z dużą grupą/wycieczką

Zwiedzanie i kultura

16 październik 2013 Kamil poleca tą lokalizację

Pozytywy: Tanio, stosunek ceny do jakości, doskonałe położenie, dodatkowe udogodnienia - kuchnia, świetlica

Negatywy: Kamil nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Imprezy/zycie nocne
Zakupy
Zwiedzanie i kultura

04 maj 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Przyjazna atmosfera, część wspólna, pomocna obsługa wielojęzyczna (włączając polski :) ), możliwość zostawienia bagażu po wymeldowaniu się z pokoju.

Negatywy: dość dobra lokalizacja, blisko stacji metra

82.9%
Atmosfera - 60% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Sam

typu 'City Break'
Imprezy/zycie nocne
Zakupy
Zwiedzanie i kultura

02 maj 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: lokalizacja

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.


Wyświetl wszystkie hosteli w Berlin
Wyświetl wszystkie hoteli w Berlin