Używamy ciasteczek, aby zapewnić Państwu jak najwygodniejsze korzystanie z naszej strony. Kontynuując przeglądanie naszej strony, zgadzają się Państwo na Politykę dotyczącą ciasteczek oraz wykorzystanie technologii ciasteczek. Dowiedz się więcej.

X
Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Berlin
Wyświetl wszystkie hoteli w Berlin

Recenzje hostelu CHECK IN HOSTEL

Hostel | Markgrafenstraße 68, Berlin, Niemcy 10969

80,8% Ogólna ocena

291 z 343 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (12/05/2014)

Miros?aw Ró?ycki uważa, że…

"Hostel świetnie zlokalizowany i choć na pierwszy rzut oka sprawi wrażenie niepozorne to jest świetnie zorganizowany przytulny i bardzo przyjazny turystom. Serdecznie polecam"

Przeczytaj wszystkie recenzje CHECK IN HOSTEL

Wyposażenie

  • Akceptowane karty kredytowe
  • Bez ciszy nocnej
  • Darmowa wycieczka po mieście
  • Salon gier
  • Sejf
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Restauracja
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Pralki
  • Dostęp dla wózków inwalidzkich
  • Wypozyczanie rowerów
  • Rejestracja w póznych godzinach
  • Pralnia
  • Kawiarnia
  • Wspólna przestrzen / swietlica
  • Wspólna kuchnia
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych
  • Sala telewizyjna

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel

Ważna informacja

Special Cancellation Policy for New Year's Eve: For the period from the 27.12.2014 to 02.01.2015 the following cancellation policy applies: If cancelled up to 7 days before arrival will lead to a cancellation charge of the first night of the booking. If cancelled within 7 days will lead to a charge of 50% of the total amount. Please note that we will charge 50% of the total amount on your credit card as soon as we receive the booking. If we have difficulties with the credit card we will contact you immediately.

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Berlin?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Berlin

Cityhostel Berlin
11,42 USD

Hostel 75.0% 972 Opinie
Three Little Pigs Hostel
12,56 USD

Hostel 80.6% 468 Opinie
Happy Bed Hostel
14,80 USD

Hostel 82.9% 53 Opinie
aletto Kreuzberg Hotel
13,70 USD

Hotel 2 gwiazdki 85.7% 13 Opinie
Grand Hostel Berlin
11,51 USD

Hostel 91.4% 968 Opinie
Metropol Hostel Berlin
20,09 USD

Hostel 72.0% 272 Opinie
Hotel-Transit
22,83 USD

Hotel 2 gwiazdki 87.9% 105 Opinie
Baxpax Downtown Hostel Hotel
10,87 USD

Hostel 87.4% 1196 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 25/04/2016

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 25/04/2016
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
80.8%

Ogólna ocena

291 spośród 343 klientów HostelBookers poleciłoby 'CHECK IN HOSTEL' znajomym.

Atmosfera
72.0%
Lokalizacja
88.8%
Wyposażenie
73.6%
Czystość
74.4%
Obsługa
88.0%
Wartość
82.4%
Bezpieczeństwo
86.4%
Filtruj wyniki Wyświetlono 7 z 336 opinii
Zresetuj filtry
94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 80%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Relaks / spa
Romantyczny wypad
Zakupy
Zwiedzanie i kultura

21 luty 2015 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Lokalizacja.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Marian Chlebisz

Sam

Praca/wolontariat

27 lipiec 2014 Marian poleca tą lokalizację

Pozytywy: czystość,bliskość centrum,spokój,miła obsługa,

Negatywy: Marian nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Miros?aw Ró?ycki

Dla rodzin z dziećmi

Romantyczny wypad

12 maj 2014 Miros?aw poleca tą lokalizację

Pozytywy: Hostel świetnie zlokalizowany i choć na pierwszy rzut oka sprawi wrażenie niepozorne to jest świetnie zorganizowany przytulny i bardzo przyjazny turystom. Serdecznie polecam

Negatywy: Bardzo czyste i dobrze zorganizowane wnętrza i miła, profesjonalna obsługa w językach angielskim i niemieckim. Nawet ze słabą znajomością tych języków można się bezproblemowo dogadać.

71.4%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 40%
Lokalizacja - 80% Czystość - 60% Wartość - 80%

Adriana Groblicka

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

22 październik 2013 Adriana poleca tą lokalizację

Pozytywy: Dormy

Negatywy: jw

91.4%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Kamil Bielicki

Z dużą grupą/wycieczką

Zwiedzanie i kultura

16 październik 2013 Kamil poleca tą lokalizację

Pozytywy: Tanio, stosunek ceny do jakości, doskonałe położenie, dodatkowe udogodnienia - kuchnia, świetlica

Negatywy: Kamil nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Imprezy/zycie nocne
Zakupy
Zwiedzanie i kultura

04 maj 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Przyjazna atmosfera, część wspólna, pomocna obsługa wielojęzyczna (włączając polski :) ), możliwość zostawienia bagażu po wymeldowaniu się z pokoju.

Negatywy: dość dobra lokalizacja, blisko stacji metra

82.9%
Atmosfera - 60% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Sam

typu 'City Break'
Imprezy/zycie nocne
Zakupy
Zwiedzanie i kultura

02 maj 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: lokalizacja

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.


Wyświetl wszystkie hosteli w Berlin
Wyświetl wszystkie hoteli w Berlin