Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Berlin
Wyświetl wszystkie hoteli w Berlin

Recenzje hostelu ONE80 Hostel - Alexanderplatz

Hostel | Otto-Braun-Straße 65, Berlin, Niemcy 10178

81,0% Ogólna ocena

545 z 583 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (18/07/2013)

"a lot of people from the various country from whole world and good location and service."

Przeczytaj wszystkie recenzje ONE80 Hostel - Alexanderplatz

Wyposażenie

  • Bar
  • Akceptowane karty kredytowe
  • Bez ciszy nocnej
  • Sejf
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Klub nocny
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Restauracja
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Pralki
  • Wypozyczanie rowerów
  • Bar(y)
  • Wspólna przestrzen / swietlica
  • Winda (windy)
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych
  • Kawiarenka internetowa
  • Otwarta przestrzen

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Przechowalnia bagażu 1,33 USD
  • Śniadanie 7,31 USD
  • Ręcznik 3,32 USD

Wliczone w cenę

  • Pościel

Ważna informacja

UWAGA!

One80 Hostel nie akceptuje rezerwacji dla osób w wieku poniżej 18 lat. Jeśli nadal zarezerwować Hostel spowoduje anulowanie rezerwacji i 10% płatność nie zostanie zwrócona.

ONE80 Hostel nie akceptuje rezerwacji grupowych 15 osób i więcej. Jeśli nadal książka online, zastrzegamy sobie prawo do anulowania rezerwacji i 10% płatności pozostaje bezzwrotna.

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Berlin?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Berlin

PangeaPeople Hostel & Hotel
19,55 USD

Hostel 88.8% 331 Opinie
H2 Hotel Berlin Alexanderplatz
43,05 USD

Hotel 90.5% 3 Opinie
St Christopher's Inn - Berlin
17,15 USD

Hostel 84.9% 1082 Opinie
Violet am Alexanderplatz
23,93 USD

Apartament Brak oceny
Alex Hotel
49,53 USD

Hotel 2 gwiazdki 90.5% 64 Opinie
Intervarko
28,25 USD

Pensjonat 68.6% 73 Opinie
Wombats City Hostel - Berlin
25,26 USD

Hostel 95.1% 805 Opinie
MEININGER Berlin Alexanderplatz
20,61 USD

Hostel 86.9% 267 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 21/08/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 21/08/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
81.0%

Ogólna ocena

545 spośród 583 klientów HostelBookers poleciłoby 'ONE80 Hostel - Alexanderplatz' znajomym.

Atmosfera
76.8%
Lokalizacja
91.2%
Wyposażenie
76.8%
Czystość
81.6%
Obsługa
79.2%
Wartość
79.2%
Bezpieczeństwo
82.4%
Filtruj wyniki Wyświetlono 6 z 566 opinii
Zresetuj filtry
100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Anna Owczarek

Dla rodzin z dziećmi

Zwiedzanie i kultura

20 lipiec 2013 Anna poleca tą lokalizację

Pozytywy: czystość,cena

Negatywy: czystość,cena

97.1%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

18 lipiec 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: a lot of people from the various country from whole world and good location and service.

Negatywy: a lot of people from the various country from whole world and good location and service.

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

28 maj 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Modern and clean hostel in the central location, very helpful people at the reception desk, strongly recommended to everybody!

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Aleksandra Wysocka-Zanko

Sam

Biznes / konferencja
Wydarzenia / festiwale
Zwiedzanie i kultura

21 kwiecień 2013 Aleksandra poleca tą lokalizację

Pozytywy: Świetne miejsce na bazę wypadową do Berlna! Na pewno tu wrócę.

Negatywy: Aleksandra nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Zakupy

17 grudzień 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Doskonałe położenie. Nowoczesny budynek z wszelkimi dogodnościami. Fantastyczne, czyste, designerskie pokoje. Ciepło i ładnie. Obsługa bardzo miła i pomocna.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Martyna Sreder

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

19 sierpień 2012 Martyna poleca tą lokalizację

Pozytywy: Neruchomość połóżona w centrum, łatwy dostęp do komunikacj.

Negatywy: Neruchomość połóżona w centrum, łatwy dostęp do komunikacj.


Wyświetl wszystkie hosteli w Berlin
Wyświetl wszystkie hoteli w Berlin