Używamy ciasteczek, aby zapewnić Państwu jak najwygodniejsze korzystanie z naszej strony. Kontynuując przeglądanie naszej strony, zgadzają się Państwo na Politykę dotyczącą ciasteczek oraz wykorzystanie technologii ciasteczek. Dowiedz się więcej.

X
Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Budapeszt
Wyświetl wszystkie hoteli w Budapeszt

Recenzje hostelu Grund Hostel Budapest

Hostel | Tomo u. 6., Budapeszt, Węgry 1082

73,6% Ogólna ocena

271 z 308 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (31/05/2012)

"Great place, good location, close to metro station and bus stop. Very cheap, but there is everything what I need. Staff is very helpful, especially thanks for Viktoria"

Przeczytaj wszystkie recenzje Grund Hostel Budapest

Wyposażenie

  • Bar
  • Parking
  • Bez ciszy nocnej
  • Salon gier
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Recepcja (ograniczone godziny)
  • Bar(y)
  • Wspólna przestrzen / swietlica
  • Otwarta przestrzen

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel
  • Ręcznik

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Budapeszt?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Budapeszt

Hotel Pava Plaza
20,49 USD

Hotel 4 gwiazdki 93.3% 3 Opinie
Urban Life Guesthouse.
6,33 USD

Hostel 90.0% 10 Opinie
Bebop Hostel
25,30 USD

Hostel 94.5% 140 Opinie
Hotel Thomas Budapest Center
18,98 USD

Hotel 3 gwiazdki 89.8% 7 Opinie
Rastel Hostel
9,99 USD

Hostel 84.8% 135 Opinie
City Hostel Corvin
15,50 USD

Hostel 72.1% 17 Opinie
Corvin Point Rooms and Apartments
11,26 USD

Hostel 91.3% 207 Opinie
Budapest Budget Hostel
7,39 USD

Hostel 90.5% 150 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 29/11/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 29/11/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
73.6%

Ogólna ocena

271 spośród 308 klientów HostelBookers poleciłoby 'Grund Hostel Budapest' znajomym.

Atmosfera
73.6%
Lokalizacja
76.0%
Wyposażenie
64.8%
Czystość
65.6%
Obsługa
79.2%
Wartość
80.8%
Bezpieczeństwo
75.2%
Filtruj wyniki Wyświetlono 8 z 300 opinii
Zresetuj filtry
88.6%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura

02 czerwiec 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Blisko metra,ładna okolica, łatwo znależć hostel

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Relaks / spa
Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

12 maj 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: cena i położenie

Negatywy: bar i atmosfera

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Paulina Marzejan

Z małżonkiem/partnerem

Urlop rodzinny
Imprezy/zycie nocne
Relaks / spa
Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

05 maj 2013 Paulina poleca tą lokalizację

Pozytywy: super lokalizacja, duży przestronny plac, czysto, bar pod ręką,

Negatywy: super lokalizacja, duży przestronny plac, czysto, bar pod ręką,

82.9%
Atmosfera - 60% Obsługa - 80% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura

14 kwiecień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Wygodne łożka, dobre położenie w pobliżu centrum handlowego

Negatywy: Ciekawy budynek, całkiem dużo przestrzeni

82.9%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 60% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

27 wrzesień 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Sporo miejsca na posesji, bar z wieloma miejscami do siedzenia

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

42.9%
Atmosfera - 40% Obsługa - 60% Wyposażenie - 20% Bezpieczeństwo - 40%
Lokalizacja - 60% Czystość - 20% Wartość - 60%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Romantyczny wypad

20 wrzesień 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: nic

Negatywy: nic

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

Backpacking / rok przerwy

31 maj 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Great place, good location, close to metro station and bus stop. Very cheap, but there is everything what I need. Staff is very helpful, especially thanks for Viktoria

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Ewa Juszczyk

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Plaza/opalanie
Relaks / spa
Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

25 sierpień 2011 Ewa poleca tą lokalizację

Pozytywy: świetna miejscówka, cały kompleks budynków jest przestrzenny i dobrze zagospodarowany, każdy znajdzie coś dla siebie : bar - jadalnia - plac zabaw dla dzieci - ogródek piwny . kamienica w której są pokoje sypialne < cudownie chłodne w środku upalnego lata> jest naprwdę ładna, gadatliwe papugi na dziedzińcu dodają jej uroku. bezpłatny parking to wielka zaleta.

Negatywy: Totalny eklektyzm,


Wyświetl wszystkie hosteli w Budapeszt
Wyświetl wszystkie hoteli w Budapeszt