Używamy ciasteczek, aby zapewnić Państwu jak najwygodniejsze korzystanie z naszej strony. Kontynuując przeglądanie naszej strony, zgadzają się Państwo na Politykę dotyczącą ciasteczek oraz wykorzystanie technologii ciasteczek. Dowiedz się więcej.

X
Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Budapeszt
Wyświetl wszystkie hoteli w Budapeszt

Recenzje hostelu Rastel Hostel

Hostel | Vajdahunyad u. 4., Budapeszt, Węgry 1082

84,8% Ogólna ocena

123 z 135 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (04/05/2014)

Marek Ja?d?yk uważa, że…

"Niezwykly klimat miejsca, fantastyczna obsluga oraz bardzo dobre warunki noclegowe."

Przeczytaj wszystkie recenzje Rastel Hostel

Wyposażenie

  • Bar
  • Parking
  • Wyzywienie we wlasnym zakresie
  • Bez ciszy nocnej
  • Salon gier
  • Sejf
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Klub nocny
  • Stół bilardowe
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Restauracja
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Pralki
  • Wypozyczanie rowerów
  • Pralnia
  • Budzenie na telefon
  • Bar(y)
  • Kawiarnia
  • Wspólna przestrzen / swietlica
  • Wspólna kuchnia
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych
  • Otwarta przestrzen

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel
  • Ręcznik

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Budapeszt?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Budapeszt

Corvin Point Rooms and Apartments
11,26 USD

Hostel 91.3% 207 Opinie
Inside Hostel Budapest
14,64 USD

Hostel 93.1% 7 Opinie
Bebop Hostel
25,30 USD

Hostel 94.5% 140 Opinie
City Hostel Corvin
15,50 USD

Hostel 72.1% 17 Opinie
Mandala Hostel
12,65 USD

Hostel 94.6% 822 Opinie
Black Apple Hostel
9,76 USD

Hostel 88.7% 36 Opinie
Central Hotel 21
16,45 USD

Hotel 3 gwiazdki 83.8% 6 Opinie
Design Apartments Budapest
13,92 USD

Apartament 82.5% 8 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 23/11/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 23/11/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
84.8%

Ogólna ocena

123 spośród 135 klientów HostelBookers poleciłoby 'Rastel Hostel' znajomym.

Atmosfera
80.0%
Lokalizacja
78.4%
Wyposażenie
83.2%
Czystość
83.2%
Obsługa
94.4%
Wartość
91.2%
Bezpieczeństwo
83.2%
Filtruj wyniki Wyświetlono 11 z 131 opinii
Zresetuj filtry
100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Imprezy/zycie nocne
Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

21 lipiec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: everything was ok

Negatywy: very nice people working there, close to the city centre

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Marek Ja?d?yk

Dla rodzin z dziećmi

Relaks / spa
Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

04 maj 2014 Marek poleca tą lokalizację

Pozytywy: Niezwykly klimat miejsca, fantastyczna obsluga oraz bardzo dobre warunki noclegowe.

Negatywy: Polozenie, dostep do kuchni.

74.3%
Atmosfera - 60% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 40% Wartość - 80%

Andrzej K?o?

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

28 luty 2014 Andrzej poleca tą lokalizację

Pozytywy: Cena i polożenie.

Negatywy: Cena i położenie.

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

?ukasz Podbielski

Sam

Biznes / konferencja

08 listopad 2013 ?ukasz poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bardzo pomocna obsługa (świetnie znają miasto, część z nich mówi po polsku), Bar/Pub na podwórzu wewnątrz kamienicy (można również coś przekąsić- szkoda że dania kuchni hiszpańskiej/meksykańskiej a nie węgierskiej)

Negatywy: ?ukasz nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

karol szokal-egird

Z małżonkiem/partnerem

Biznes / konferencja
Wydarzenia / festiwale
Urlop rodzinny
Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

30 wrzesień 2013 karol poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bardzo dobra energia i dobra atmosfera Przyjazny personel i bardzo pomocny

Negatywy: Czysto i schludnie panuje tam ład i porządek .Darmowa kawa i herbata i miłe towarzystwo

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Lucy Kowalska

Sam

Relaks / spa
Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura
Odwiedziny u przyjaciól lub rodziny

30 wrzesień 2013 Lucy poleca tą lokalizację

Pozytywy: Wszystko ok W centrum miasta budynek duży Atmosfera bardzo miła

Negatywy: Jak pisałam duży ładny budynek wszystko dobrze zorganizowane Personel bardzo pomocny czysto ,miło i chętnie polecę znajomym

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Anna ?cibek

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Imprezy/zycie nocne
Relaks / spa
Zakupy
Zwiedzanie i kultura

26 wrzesień 2013 Anna poleca tą lokalizację

Pozytywy: Przemiła i pomocna obsługa, zero problemów przy zameldowaniu i wymeldowaniu, fajna atmosfera, czyste pokoje i łazienki, pub w tym samym budynku

Negatywy: Przemiła i pomocna obsługa, zero problemów przy zameldowaniu i wymeldowaniu, fajna atmosfera, czyste pokoje i łazienki, pub w tym samym budynku

80.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 60% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 60%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Piotr Nogal

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

15 maj 2013 Piotr poleca tą lokalizację

Pozytywy: Połączenie hostelu, galerii i klubu

Negatywy: Piotr nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

91.4%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Katarzyna Smoli?ska

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

17 kwiecień 2013 Katarzyna poleca tą lokalizację

Pozytywy: Polska, pomocna oraz zabawna obsługa:)

Negatywy: wszystko

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Lukasz Famulski

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Wydarzenia / festiwale
Zwiedzanie i kultura

18 grudzień 2012 Lukasz poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bardzo dobre miejsce, polska obsługa,. Idealne położenie, parking dla aut.

Negatywy: Lukasz nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

88.6%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

13 grudzień 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Dobra lokalizacja, blisko metra. Ciekawy wystrój, przemiła, pomocna obsługa. Wszystko co potrzebne jest na miejscu.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.


Wyświetl wszystkie hosteli w Budapeszt
Wyświetl wszystkie hoteli w Budapeszt