Używamy ciasteczek, aby zapewnić Państwu jak najwygodniejsze korzystanie z naszej strony. Kontynuując przeglądanie naszej strony, zgadzają się Państwo na Politykę dotyczącą ciasteczek oraz wykorzystanie technologii ciasteczek. Dowiedz się więcej.

X
Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Bergamo

Recenzje hostelu Fragolino Hostel B&B

Hostel | via Bartolomeo Bono 25, Bergamo, Włochy 24121

95,9% Ogólna ocena

126 z 128 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (16/06/2013)

"friendly& helpfull stuff!! great location for those, who travel by plain/ train/ bus. Atmosphere like at home."

Przeczytaj wszystkie recenzje Fragolino Hostel B&B

Wyposażenie

  • Parking
  • Internet / Wi-Fi
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Odbiór z lotniska 18,98 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Śniadanie
  • Pościel
  • Ręcznik

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Bergamo?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Bergamo

Accommodation Centrale Bergamo
29,10 USD

Pensjonat 88.1% 85 Opinie
La Casa Rosa B and B
37,32 USD

Pensjonat 96.5% 98 Opinie
Ai Musei B&B
34,16 USD

Pensjonat 90.1% 11 Opinie
Residenza Viale Papa Giovanni
27,83 USD

Pensjonat 89.9% 20 Opinie
B&B Angolo del Poeta
31,71 USD

Pensjonat 95.8% 69 Opinie
BB Bergamo Romantica
36,69 USD

Apartament Brak oceny
Station Hostel Abaco Center
31,50 USD

Pensjonat 89.5% 64 Opinie
MIRABELL Bed & Breakfast
27,83 USD

Apartament 85.7% 12 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 31/10/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 31/10/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
95.9%

Ogólna ocena

126 spośród 128 klientów HostelBookers poleciłoby 'Fragolino Hostel B&B' znajomym.

Atmosfera
96.0%
Lokalizacja
90.4%
Wyposażenie
96.8%
Czystość
95.2%
Obsługa
99.2%
Wartość
95.2%
Bezpieczeństwo
98.4%
Filtruj wyniki Wyświetlono 8 z 125 opinii
Zresetuj filtry
100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

30 wrzesień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Atmosfera bardzo przyjazna, duzo informacji na temat ciekawych miejsc w okolicy.

Negatywy: Niewielka odległośc od dworca kolejowego i autobusowego

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

15 wrzesień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bardzo czysto, jak w domu :)

Negatywy: j.w.

91.4%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura

16 czerwiec 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: friendly& helpfull stuff!! great location for those, who travel by plain/ train/ bus. Atmosphere like at home.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Michal Pasiecznik

Z małżonkiem/partnerem

Urlop rodzinny
Relaks / spa
Romantyczny wypad
Zakupy
Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

17 luty 2013 Michal poleca tą lokalizację

Pozytywy: Highly recommended! ;-) Great accommodation for a good price! Someone wrote in "book with wishes" that Fragolino Hostel is better than Mariot and Sheraton and now I can say it is 100% true! Thank you so much Marta!

Negatywy: Michal nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Wydarzenia / festiwale
Urlop rodzinny
Romantyczny wypad
Zakupy
Zwiedzanie i kultura
Odwiedziny u przyjaciól lub rodziny

08 październik 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Czysto,miło super lokalizacja.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

22 maj 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Dobra lokalizacja , bardzo przyjazna właścicielka

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 60% Czystość - 100% Wartość - 100%

Grzegorz Rachlewicz

Z małżonkiem/partnerem

Plaza/opalanie
Relaks / spa
Zwiedzanie i kultura

22 sierpień 2011 Grzegorz poleca tą lokalizację

Pozytywy: miła obsługa, duża powierzchnia pokoju

Negatywy: jest czysta, obsługa była profesjonalna i miła

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Paweł Weiner

06 kwiecień 2010 Paweł poleca tą lokalizację

Pozytywy: Swietna atmosfera, gospodarze niesamowicie przyjazni. Nie pojawily sie zadne dodatkowe oplaty. Jednym slowem super miejsce.

Negatywy: Paweł nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.


Wyświetl wszystkie hosteli w Bergamo