Używamy ciasteczek, aby zapewnić Państwu jak najwygodniejsze korzystanie z naszej strony. Kontynuując przeglądanie naszej strony, zgadzają się Państwo na Politykę dotyczącą ciasteczek oraz wykorzystanie technologii ciasteczek. Dowiedz się więcej.

X
Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Mediolan
Wyświetl wszystkie hoteli w Mediolan

Recenzje hostelu Music Hostel

Hostel | Via Comandini 16, Mediolan, Włochy 20124

59,7% Ogólna ocena

281 z 407 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (25/05/2014)

"W pokojach od ulicy jest bardzo głośno, nie wszystkie pokoje mają balkony. Poza tym hotel jest godny polecenia. Obsługa jest miła i pomocna. Ogólnie bardzo czysto."

Przeczytaj wszystkie recenzje Music Hostel

Wyposażenie

  • Bar
  • Akceptowane karty kredytowe
  • Parking
  • Bez ciszy nocnej
  • Wymiana walut
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Faks
  • Pralnia
  • Recepcja (ograniczone godziny)
  • Budzenie na telefon
  • Bar(y)
  • Kawiarnia
  • Otwarta przestrzen

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Śniadanie 1,12 USD
  • Pościel 1,69 USD
  • Ręcznik 1,12 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu

Ważna informacja

FOR THE PERIOD FROM 14th April 2015 TO 19th April 2015 IS NOT ALLOWED THE CANCELLATION AND WILL BE FULLY CHARGED. This property may preauthorize your credit card in order to confirm your booking. In a mixed dorm to book a place, the guest must have between 18-40 years old. Breakfast is included for prices more than 15 euro per person for night , if not it's possible to get a breakfast for 1 euro. Please note that taxes are not included in the price and you will have to pay a tourist city tax when you arrive in Milan in our property. City tax is 2,50 euro per person per night. sheets, towels and linens is not include in the price (2€ per pax)

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Mediolan?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Mediolan

Hotel Gala
30,72 USD

Hotel 3 gwiazdki 81.9% 47 Opinie
Villa Melchiorre
22,48 USD

Hotel 77.5% 66 Opinie
Hotel Greco
7,64 USD

Hotel 2 gwiazdki 64.6% 42 Opinie
B&B I AM HERE - GIOIA 66
25,85 USD

Pensjonat 89.0% 76 Opinie
Hostel Central Station
20,68 USD

Hostel 69.9% 244 Opinie
Hotel Club
44,96 USD

Hotel 3 gwiazdki 84.2% 25 Opinie
Hotel Demo
28,10 USD

Hotel 3 gwiazdki 79.1% 657 Opinie
Hotel Monopole
31,47 USD

Hotel 3 gwiazdki 66.9% 115 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 28/08/2016

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 28/08/2016
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
59.7%

Ogólna ocena

281 spośród 407 klientów HostelBookers poleciłoby 'Music Hostel' znajomym.

Atmosfera
48.8%
Lokalizacja
71.2%
Wyposażenie
52.0%
Czystość
68.8%
Obsługa
61.6%
Wartość
59.2%
Bezpieczeństwo
56.0%
Filtruj wyniki Wyświetlono 4 z 398 opinii
Zresetuj filtry
91.4%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura

25 maj 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: W pokojach od ulicy jest bardzo głośno, nie wszystkie pokoje mają balkony. Poza tym hotel jest godny polecenia. Obsługa jest miła i pomocna. Ogólnie bardzo czysto.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

62.9%
Atmosfera - 60% Obsługa - 60% Wyposażenie - 40% Bezpieczeństwo - 60%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 60%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

13 luty 2014

Pozytywy: Niedaleko stacji metra, łatwo i szybko można dotrzeć do centrum miasta.

Negatywy: W pokojach było chłodno, kołdra to dwa prześcieradła, brak koca, wszyscy w pokoju zmarzli, odradzam pobytu w zimie bez własnego śpiwora.

80.0%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 80%

Monika S?upi?ska

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

29 czerwiec 2013 Monika poleca tą lokalizację

Pozytywy: good location, 2 mins walk to underground station

Negatywy: Monika nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

88.6%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 60% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

typu 'City Break'
Zakupy
Zwiedzanie i kultura

13 luty 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bardzo miła i pomocna obsługa. Pokój oraz łazienka czysta i dobrze wyposażona. Brak podwójnych łózek, co dla mnie było bardzo dużą zaletą. Z hostelem, mimo iż był on położony poza centrum miasta, było dogodne i szybkie (ok 20 min) połączenie metrem z najważniejszymi zabytkami Mediolanu.

Negatywy: W hostelu było momentami zimno, szczególnie w godzinach porannych i popołudniowych, kiedy przestały grzać grzejniki.


Wyświetl wszystkie hosteli w Mediolan
Wyświetl wszystkie hoteli w Mediolan