Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Mediolan
Wyświetl wszystkie hoteli w Mediolan

Recenzje hostelu Music Hostel

Hostel | Via Comandini 16, Mediolan, Włochy 20124

61,8% Ogólna ocena

234 z 327 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (25/05/2014)

"W pokojach od ulicy jest bardzo głośno, nie wszystkie pokoje mają balkony. Poza tym hotel jest godny polecenia. Obsługa jest miła i pomocna. Ogólnie bardzo czysto."

Przeczytaj wszystkie recenzje Music Hostel

Wyposażenie

  • Bar
  • Akceptowane karty kredytowe
  • Parking
  • Bez ciszy nocnej
  • Wymiana walut
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Faks
  • Pralnia
  • Recepcja (ograniczone godziny)
  • Budzenie na telefon
  • Bar(y)
  • Kawiarnia
  • Otwarta przestrzen

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Pościel 2,03 USD
  • Ręcznik 1,35 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Śniadanie

Ważna informacja

The room of 7 people ,is not including linen, sheets or towel and should to be 7 people not less. For the period from 07/04/2014 to 14/04/2014 (furniture fair of Milan) all the reservationes made for this period can't be cancelled ,if not the total amount of reservation will be charged..

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Mediolan?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Mediolan

Hotel Gala
27,05 USD

Hotel 3 gwiazdki 81.9% 47 Opinie
Rent Room ZARA
20,29 USD

Hostel 71.2% 41 Opinie
Villa Melchiorre
27,05 USD

Hotel 74.2% 26 Opinie
Hotel Greco
12,04 USD

Hotel 2 gwiazdki 61.9% 37 Opinie
Flower Hostel
12,15 USD

Hostel 53.5% 76 Opinie
B&B I AM HERE - GIOIA 66
24,55 USD

Pensjonat 92.8% 53 Opinie
Bio city Hotel
44,64 USD

Hotel 1 gwiazdka 89.4% 7 Opinie
Hostel Central Station
16,23 USD

Hostel 68.0% 224 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 23/07/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 23/07/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
61.8%

Ogólna ocena

234 spośród 327 klientów HostelBookers poleciłoby 'Music Hostel' znajomym.

Atmosfera
61.6%
Lokalizacja
63.2%
Wyposażenie
52.8%
Czystość
64.8%
Obsługa
67.2%
Wartość
63.2%
Bezpieczeństwo
60.0%
Filtruj wyniki Wyświetlono 4 z 318 opinii
Zresetuj filtry
91.4%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura

25 maj 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: W pokojach od ulicy jest bardzo głośno, nie wszystkie pokoje mają balkony. Poza tym hotel jest godny polecenia. Obsługa jest miła i pomocna. Ogólnie bardzo czysto.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

62.9%
Atmosfera - 60% Obsługa - 60% Wyposażenie - 40% Bezpieczeństwo - 60%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 60%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

13 luty 2014

Pozytywy: Niedaleko stacji metra, łatwo i szybko można dotrzeć do centrum miasta.

Negatywy: W pokojach było chłodno, kołdra to dwa prześcieradła, brak koca, wszyscy w pokoju zmarzli, odradzam pobytu w zimie bez własnego śpiwora.

80.0%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 80%

Monika S?upi?ska

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

29 czerwiec 2013 Monika poleca tą lokalizację

Pozytywy: good location, 2 mins walk to underground station

Negatywy: Monika nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

88.6%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 60% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

typu 'City Break'
Zakupy
Zwiedzanie i kultura

13 luty 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bardzo miła i pomocna obsługa. Pokój oraz łazienka czysta i dobrze wyposażona. Brak podwójnych łózek, co dla mnie było bardzo dużą zaletą. Z hostelem, mimo iż był on położony poza centrum miasta, było dogodne i szybkie (ok 20 min) połączenie metrem z najważniejszymi zabytkami Mediolanu.

Negatywy: W hostelu było momentami zimno, szczególnie w godzinach porannych i popołudniowych, kiedy przestały grzać grzejniki.


Wyświetl wszystkie hosteli w Mediolan
Wyświetl wszystkie hoteli w Mediolan