Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Pisa
Wyświetl wszystkie hoteli w Pisa

Recenzje hostelu Hostel Pisa

Hostel | via corridoni, 29, Pisa, Toskania, Włochy 56123

85,7% Ogólna ocena

808 z 894 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (25/04/2013)

"Dobre położenie (wszędzie można dostać się pieszo), blisko lotnisko, życzliwa i pomocna obsługa, przestrzeń wspólna"

Przeczytaj wszystkie recenzje Hostel Pisa

Wyposażenie

  • Klimatyzacja
  • Akceptowane karty kredytowe
  • Wyzywienie we wlasnym zakresie
  • Bez ciszy nocnej
  • Wymiana walut
  • Salon gier
  • Sejf
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Stół bilardowe
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Pralki
  • Dostęp dla wózków inwalidzkich
  • Wypozyczanie rowerów
  • Pralnia
  • Miejsce na grilla
  • Wspólna przestrzen / swietlica
  • Wspólna kuchnia
  • Winda (windy)
  • Kawiarenka internetowa
  • Otwarta przestrzen

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Ręcznik 4,14 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel

Ważna informacja

jedno euro za osobę za noc ma być wypłacona w gotówce po przyjeździe na nieruchomości jako podatku miejskiego.

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Pisa?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Pisa

B&B Leopolda
24,16 USD

Pensjonat 82.4% 7 Opinie
Hotel Moderno
24,16 USD

Hotel 2 gwiazdki 85.7% 1585 Opinie
Michele Guest House
51,08 USD

Pensjonat 95.1% 97 Opinie
GATE 52 B&B
16,43 USD

Hostel 86.4% 152 Opinie
relais beside pisa airport
26,92 USD

Pensjonat 61.0% 54 Opinie
50 Meters to the Station
21,62 USD

Pensjonat 54.7% 21 Opinie
Central Station Guest-House
17,81 USD

Pensjonat 55.0% 178 Opinie
Hotel la Pace
42,79 USD

Hotel 3 gwiazdki 85.7% 66 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 20/04/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 20/04/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
85.7%

Ogólna ocena

808 spośród 894 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hostel Pisa' znajomym.

Atmosfera
84.8%
Lokalizacja
88.8%
Wyposażenie
77.6%
Czystość
82.4%
Obsługa
95.2%
Wartość
84.8%
Bezpieczeństwo
86.4%
Filtruj wyniki Wyświetlono 6 z 859 opinii
Zresetuj filtry
100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

Zwiedzanie i kultura

20 sierpień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Obsługa! Bliskość dworca. Organizowanie wieczorów.

Negatywy: Nic.

80.0%
Atmosfera - 80% Obsługa - 60% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

03 czerwiec 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: klimat w saloniku, cisza, dostępność kuchenki,

Negatywy: Bardzo schludny i miły obiekt chociaż zaskoczyła dodatkowa opłata za pościel 3Euro za szt. (ale to nie fortuna)

80.0%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 60%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura

25 kwiecień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Dobre położenie (wszędzie można dostać się pieszo), blisko lotnisko, życzliwa i pomocna obsługa, przestrzeń wspólna

Negatywy: Dobre położenie (wszędzie można dostać się pieszo), blisko lotnisko, życzliwa i pomocna obsługa, przestrzeń wspólna

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

Zwiedzanie i kultura

22 maj 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Cena wyśmienita, rezerwowałem jeszcze po 11,5 euro!!!. Możliwość darmowego skorzystania z internetu, kuchnia, WIFI, ogród, około 200 metrów od dworca kolejowego, lotnisko w odległości maksymalnie 1500 m. Budynek czysty, wyremontowany.

Negatywy: Cena wyśmienita, rezerwowałem jeszcze po 11,5 euro!!!. Możliwość darmowego skorzystania z internetu, kuchnia, WIFI, ogród, około 200 metrów od dworca kolejowego, lotnisko w odległości maksymalnie 1500 m. Budynek czysty, wyremontowany.

85.7%
Atmosfera - 60% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 100%

Krzysztof Mularski

Sam

Odwiedziny u przyjaciól lub rodziny

23 listopad 2010 Krzysztof poleca tą lokalizację

Pozytywy: Polozenie, cena, kompetentne i przyjazna obsluga

Negatywy: jw

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Marta Grabowska

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Backpacking / rok przerwy
Plaza/opalanie
typu 'City Break'
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

28 wrzesień 2010 Marta poleca tą lokalizację

Pozytywy: Podobala mi sie bardzo lokalizacja, blisko dworca. Spokojne miejsce, Internet w cenie - jesli ma sie swojego laptopa.Ogromnym plusem byla atrakcyjna cena noclegu, kuchnia do dyspozycji ze wszystkimi naczyniami, czajnikiem, kuchenka, miejscem do konsumowania posilku, wewnatrz i na zewnarz kuchni.

Negatywy: Podoba mi się:lokalizacja, cena, obsługa i to, że budynek był wyremontowany, czysty.


Wyświetl wszystkie hosteli w Pisa
Wyświetl wszystkie hoteli w Pisa