Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Pisa
Wyświetl wszystkie hoteli w Pisa

Recenzje hostelu Hostel Pisa

Hostel | via corridoni, 29, Pisa, Toskania, Włochy 56123

88,7% Ogólna ocena

922 z 1014 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (25/09/2014)

Monika Malinowska uważa, że…

"Świetna obsługa, przemiły personel, znakomite położenie, ładne pokoje, czysto, niskie ceny,"

Przeczytaj wszystkie recenzje Hostel Pisa

Wyposażenie

  • Klimatyzacja
  • Bar
  • Akceptowane karty kredytowe
  • Bez ciszy nocnej
  • Wymiana walut
  • Salon gier
  • Sejf
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Stół bilardowe
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Restauracja
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Dostęp dla wózków inwalidzkich
  • Wypozyczanie rowerów
  • Miejsce na grilla
  • Kawiarnia
  • Wspólna przestrzen / swietlica
  • Winda (windy)
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych
  • Kawiarenka internetowa
  • Otwarta przestrzen

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Ręcznik 3,80 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel

Ważna informacja

jedno euro za osobę za noc ma być wypłacona w gotówce po przyjeździe na nieruchomości jako podatku miejskiego.

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Pisa?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Pisa

B&B Leopolda
24,98 USD

Pensjonat 80.7% 8 Opinie
Hotel Moderno
22,14 USD

Hotel 2 gwiazdki 88.8% 1604 Opinie
Michele Guest House
50,60 USD

Pensjonat 93.8% 101 Opinie
GATE 52 B&B
15,05 USD

Hostel 84.6% 159 Opinie
relais beside pisa airport
22,77 USD

Pensjonat 61.0% 54 Opinie
Der Bahnhof
17,71 USD

Pensjonat Brak oceny
CentralstationAirportPisa
20,11 USD

Pensjonat Brak oceny
Hotel la Pace
39,22 USD

Hotel 3 gwiazdki 85.7% 66 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 22/10/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 22/10/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
88.7%

Ogólna ocena

922 spośród 1014 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hostel Pisa' znajomym.

Atmosfera
91.2%
Lokalizacja
85.6%
Wyposażenie
88.0%
Czystość
89.6%
Obsługa
92.8%
Wartość
84.8%
Bezpieczeństwo
88.8%
Filtruj wyniki Wyświetlono 12 z 980 opinii
Zresetuj filtry
91.4%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 60%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Monika Malinowska

Sam

Zwiedzanie i kultura

25 wrzesień 2014 Monika poleca tą lokalizację

Pozytywy: Świetna obsługa, przemiły personel, znakomite położenie, ładne pokoje, czysto, niskie ceny,

Negatywy: Brak szafki zamykanej na klucz w pokoju

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'

16 czerwiec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: building, facilities, location

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura

16 maj 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bardzo dobra lokalizacja, blisko do lotniska, stacji kolejowej. Blisko do centrum miasta. Pokoje prywatne, 4 osobowe w przystępnej cenie.

Negatywy: Bardzo dobra lokalizacja, blisko do lotniska, stacji kolejowej. Blisko do centrum miasta. Pokoje prywatne, 4 osobowe w przystępnej cenie. Hostel serwuje kolacje w super cenie. Brak wyposażonej kuchni, ale można pożyczyć sztućce w recepcji.

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

14 maj 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: I would recommend hostel „7 Santi” in Florence. Hostel find on the street viale dei mille. The city center is not far when we move the bus. The hostel is open 24 hours a day. Very nice and helpful staff hostel. There is a canteen available to everyone, very good access wireless internet and elevators. The room was small but clean and cozy, with a shower inside, and shared toilets. I highly recommend this cheap hostel. Czeslaw from Poland.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

14 maj 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Nice and helpful recepcionist and great atmosphere in the ground floor - possibility to meet people

Negatywy: ?

91.4%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura

06 maj 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Near to airport, clean, big, lovely new clean private bathroom, lively place, friendly staff, quite near to the main attractions.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

Zwiedzanie i kultura

20 sierpień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Obsługa! Bliskość dworca. Organizowanie wieczorów.

Negatywy: Nic.

80.0%
Atmosfera - 80% Obsługa - 60% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

03 czerwiec 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: klimat w saloniku, cisza, dostępność kuchenki,

Negatywy: Bardzo schludny i miły obiekt chociaż zaskoczyła dodatkowa opłata za pościel 3Euro za szt. (ale to nie fortuna)

80.0%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 60%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura

25 kwiecień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Dobre położenie (wszędzie można dostać się pieszo), blisko lotnisko, życzliwa i pomocna obsługa, przestrzeń wspólna

Negatywy: Dobre położenie (wszędzie można dostać się pieszo), blisko lotnisko, życzliwa i pomocna obsługa, przestrzeń wspólna

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

Zwiedzanie i kultura

22 maj 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Cena wyśmienita, rezerwowałem jeszcze po 11,5 euro!!!. Możliwość darmowego skorzystania z internetu, kuchnia, WIFI, ogród, około 200 metrów od dworca kolejowego, lotnisko w odległości maksymalnie 1500 m. Budynek czysty, wyremontowany.

Negatywy: Cena wyśmienita, rezerwowałem jeszcze po 11,5 euro!!!. Możliwość darmowego skorzystania z internetu, kuchnia, WIFI, ogród, około 200 metrów od dworca kolejowego, lotnisko w odległości maksymalnie 1500 m. Budynek czysty, wyremontowany.

85.7%
Atmosfera - 60% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 100%

Krzysztof Mularski

Sam

Odwiedziny u przyjaciól lub rodziny

23 listopad 2010 Krzysztof poleca tą lokalizację

Pozytywy: Polozenie, cena, kompetentne i przyjazna obsluga

Negatywy: jw

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Marta Grabowska

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Backpacking / rok przerwy
Plaza/opalanie
typu 'City Break'
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

28 wrzesień 2010 Marta poleca tą lokalizację

Pozytywy: Podobala mi sie bardzo lokalizacja, blisko dworca. Spokojne miejsce, Internet w cenie - jesli ma sie swojego laptopa.Ogromnym plusem byla atrakcyjna cena noclegu, kuchnia do dyspozycji ze wszystkimi naczyniami, czajnikiem, kuchenka, miejscem do konsumowania posilku, wewnatrz i na zewnarz kuchni.

Negatywy: Podoba mi się:lokalizacja, cena, obsługa i to, że budynek był wyremontowany, czysty.


Wyświetl wszystkie hosteli w Pisa
Wyświetl wszystkie hoteli w Pisa