Używamy ciasteczek, aby zapewnić Państwu jak najwygodniejsze korzystanie z naszej strony. Kontynuując przeglądanie naszej strony, zgadzają się Państwo na Politykę dotyczącą ciasteczek oraz wykorzystanie technologii ciasteczek. Dowiedz się więcej.

X
Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Rimini
Wyświetl wszystkie hoteli w Rimini

Recenzje hostelu Sunflower City Backpackers

Hostel | Via Dardanelli 102, Rimini, Włochy 47900

91,1% Ogólna ocena

253 z 266 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (16/09/2011)

Alessio Picci uważa, że…

"we stayed 4 nights at this hostel and we would recommend this place to the others. Good location, clean rooms and nice staff."

Przeczytaj wszystkie recenzje Sunflower City Backpackers

Wyposażenie

  • Bar
  • Akceptowane karty kredytowe
  • Parking
  • Wyzywienie we wlasnym zakresie
  • Bez ciszy nocnej
  • Wymiana walut
  • Darmowa wycieczka po mieście
  • Salon gier
  • Sejf
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Klub nocny
  • Stół bilardowe
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Restauracja
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Pralki
  • Faks
  • Rejestracja w póznych godzinach
  • Pralnia
  • Bar(y)
  • Miejsce na grilla
  • Kawiarnia
  • Wspólna przestrzen / swietlica
  • Wspólna kuchnia
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych
  • Kawiarenka internetowa
  • Otwarta przestrzen
  • Sala telewizyjna

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Ręcznik 1,27 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Śniadanie
  • Pościel

Ważna informacja

W dniu 1 października 2012 r., w następstwie decyzji nr. 30 z dnia 14/06/2012 podejmowane przez Urząd Miasta, zintegrowane dzięki
Krytyczna decyzja nr. 948 z dnia 13/07/2012, gmina Rimini wprowadziła podatek turystyczny.
Podatek dotyczy noclegów dla turystów na okres maksymalnie 7 kolejnych nocy.
Podatek dotyczy tego obiektu wynosi 0,70 euro za osobę za noc.
Zwolnienia następujące zasady:
• dzieci poniżej 14 roku życia.
• tematy pomocy obłożnie chorych przyjmowanych do szpitali i klinik na terytorium gminy, w środku
jednego pomocniczego na pacjenta.
• personel krajowych lub lokalnych sił policyjnych lub innych sił zbrojnych, a także członkowie Państwowej Straży
Walka z Korpusu na transfer ze względów pracy.
• jeden kierowca autokaru i jeden Zwiedzanie z przewodnikiem pomoc grup organizowanych przez podróży i agencje turystyczne dla każdego 25
uczestników.
• pracownicy najemni przebywających w obiekcie, w którym pracują.
• do dnia 31-12-2012 badani mieszkający na terenach dotkniętych przez trzęsienia ziemi, jak określono Civil
Obrony.
Pragniemy poinformować gości, że w przypadku braku zapłaty, terminów płatności lub częściowej płatności podatku wymienione
powyżej, Gmina Rimini zorganizuje odzyskać podatku nie zapłacił, w uzupełnieniu wszelkich kar i odsetek
stosownych przypadkach, zgodnie z obowiązującymi przepisami.

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Rimini?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Rimini

Hotel Kennedy
37,95 USD

Hotel 3 gwiazdki 93.6% 4 Opinie
Hotel Morris
31,63 USD

Hotel 2 gwiazdki 84.3% 33 Opinie
Hotel Parigi
20,24 USD

Hotel 3 gwiazdki 75.9% 19 Opinie
Jammin' Rimini Party Hostel
18,09 USD

Hostel 91.4% 184 Opinie
Jammin' Rimini Backpackers Hotel
21,51 USD

Hotel 1 gwiazdka 71.0% 6 Opinie
HOTEL NIAGARA RIMINI
18,98 USD

Hotel 3 gwiazdki 81.2% 7 Opinie
Villa Caterina
253,00 USD

Apartament Brak oceny
Hotel Alabama
24,04 USD

Hotel 3 gwiazdki 82.0% 17 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 02/10/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 02/10/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
91.1%

Ogólna ocena

253 spośród 266 klientów HostelBookers poleciłoby 'Sunflower City Backpackers' znajomym.

Atmosfera
89.6%
Lokalizacja
92.0%
Wyposażenie
87.2%
Czystość
89.6%
Obsługa
92.8%
Wartość
94.4%
Bezpieczeństwo
92.0%
Filtruj wyniki Wyświetlono 3 z 214 opinii
Zresetuj filtry
91.4%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Alessio Picci

With friends / other travellers

Beach / sunbathing
Sightseeing & culture

16 wrzesień 2011 Alessio poleca tą lokalizację

Pozytywy: we stayed 4 nights at this hostel and we would recommend this place to the others. Good location, clean rooms and nice staff.

Negatywy: really good place to stay!

82.9%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 60%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 60%

Opinie klientów

With my spouse / partner

Sports, adventure or outdoor activities
Beach / sunbathing
Sightseeing & culture

18 sierpień 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Czysty, dobrze urzadzony hostel z duza wspólna przestrzenia dla mieszkanców, ze wszelkimi potrzebnymi sprzetami, mila i kompetentna obsluga. Minusem jest wysoka cena

Negatywy: Czysty, dobrze urządzony hostel z dużą wspólną przestrzenią dla mieszkańców, ze wszelkimi potrzebnymi sprzętami, miłą i kompetentną obsługą. Minusem jest wysoka cena

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Michal Nowak

15 czerwiec 2010 Michal poleca tą lokalizację

Pozytywy: jesli chodzi o obsluge, lokalizacje czy atmosfere to za oferowana cene jak najbardziej oceniam pozytywnie. dodatkowym plusem jest kuchnia z której mozna ze wszystkiego korzystac (naczynia, garnki, patelnie, toster, kuchenka mikrofalowa, lodowka, piekarnik itp) wiec jesli ktos woli sam sobie przygotowywac posilki to nie trzeba nic z soba zabierac. Sniadania standardowe czyli tosty, dzem, miod, maslo czekoladowe,platki z mlekiem

Negatywy: Michal nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.


Wyświetl wszystkie hosteli w Rimini
Wyświetl wszystkie hoteli w Rimini