Używamy ciasteczek, aby zapewnić Państwu jak najwygodniejsze korzystanie z naszej strony. Kontynuując przeglądanie naszej strony, zgadzają się Państwo na Politykę dotyczącą ciasteczek oraz wykorzystanie technologii ciasteczek. Dowiedz się więcej.

X
Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Rzym
Wyświetl wszystkie hoteli w Rzym

Recenzje hostelu Ciak Hostel

Hostel | Viale Manzoni 55, Rzym, Włochy 00185

78,1% Ogólna ocena

239 z 275 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (27/10/2013)

"Bardzo fajny hostel. Położenie w dwóch budynkach. Warunki jak na hostel i tą cenę więcej niż dobre. Jako miły dodatek to śniadanie. Oczywiście proste ale nie można wymagać w tego typu obiektach czegoś większego. Obsługa…"

Przeczytaj wszystkie recenzje Ciak Hostel

Wyposażenie

  • Klimatyzacja
  • Akceptowane karty kredytowe
  • Wyzywienie we wlasnym zakresie
  • Bez ciszy nocnej
  • Sejf
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Faks
  • Budzenie na telefon
  • Bankomat
  • Wspólna przestrzen / swietlica
  • Wspólna kuchnia
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych
  • Kawiarenka internetowa

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Odbiór z lotniska 55,24 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Śniadanie
  • Pościel

Ważna informacja

Cancellation: Please note our cancellation policy is 48h. Check in anytime after 2 pm. policy for the New Year's eve period must be 7 days before the arrival day. In case of no show or late cancellation we will charge the amount of 2 nights of stay. Accommodation TAX is NOT included in price (3.50 euro / person / night)

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Rzym?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Rzym

The Secret Garden
20,26 USD

Pensjonat 80.6% 20 Opinie
Hotel Accommodations Rome
35,35 USD

Hostel 90.2% 127 Opinie
Diamond b&b
18,67 USD

Pensjonat 81.8% 27 Opinie
Luna Home
25,41 USD

Pensjonat Brak oceny
Hotel Starlight
55,24 USD

Hotel Brak oceny
Hotel Fiesta
19,89 USD

Hotel 3,5  gwiazdki 58.2% 41 Opinie
Blues BB
27,62 USD

Pensjonat 89.0% 295 Opinie
Home Friends Li
15,47 USD

Pensjonat 77.1% 35 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 27/07/2016

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 27/07/2016
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
78.1%

Ogólna ocena

239 spośród 275 klientów HostelBookers poleciłoby 'Ciak Hostel' znajomym.

Atmosfera
79.2%
Lokalizacja
83.2%
Wyposażenie
72.0%
Czystość
73.6%
Obsługa
79.2%
Wartość
80.0%
Bezpieczeństwo
79.2%
Filtruj wyniki Wyświetlono 7 z 265 opinii
Zresetuj filtry
100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Dla rodzin z dziećmi

Urlop rodzinny

11 listopad 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: rodzinna atmosfera,bardzo miła obsługa

Negatywy: położenie, konfort, poczucie domowej atmosfery

71.4%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 40% Wartość - 20%

Opinie klientów

Sam

Zwiedzanie i kultura

14 listopad 2013

Pozytywy: Sympatyczni goście, uprzejma obsługa, bardzo dobra lokalizacja

Negatywy: Sympatyczni goście, uprzejma obsługa, bardzo dobra lokalizacja

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

Zwiedzanie i kultura

27 październik 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bardzo fajny hostel. Położenie w dwóch budynkach. Warunki jak na hostel i tą cenę więcej niż dobre. Jako miły dodatek to śniadanie. Oczywiście proste ale nie można wymagać w tego typu obiektach czegoś większego. Obsługa miła i pomocna. Obiekty czyste.

Negatywy: W drugim obiekcie, aneks kuchenny jest bardzo fajnie umiejscowiony na trzecim piętrze czyli zadaszonym tarasie. W obu obiektach jest darmowe WIFI.

85.7%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

19 październik 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: obsługa

Negatywy: położenie, obsługa

85.7%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Urlop rodzinny
Zwiedzanie i kultura

29 wrzesień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: -the location is just perfec, -very helpful stuff

Negatywy: -some rooms with the windows on the busy street (quite noisy all day and night long) -quite poor breakfest (jam, bread, cookies, coffee, tee, juice) - but still is worth to choose this hostel :)

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Relaks / spa
Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

15 lipiec 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: miła obsługa, ładny taras, czysto, przytulnie

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

08 grudzień 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: LOZKO Z BALDACHIMEM I WIELKA WANNA Z MASAZEM

Negatywy: OGRODY Z TYLU BUDYNKU


Wyświetl wszystkie hosteli w Rzym
Wyświetl wszystkie hoteli w Rzym