Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Rzym
Wyświetl wszystkie hoteli w Rzym

Recenzje hostelu Hotel Beautiful 2

Hostel | Via Milazzo 14, Ground floor, Rzym, Włochy 00185

90,7% Ogólna ocena

921 z 1242 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (20/04/2014)

"Zdecydowanie polecam, hostel czysty jakby był świeżo po remoncie, dostęp do internetu, obsługa również bardzo pomocny - ogólenie hotel na DUŻY PLUS"

Przeczytaj wszystkie recenzje Hotel Beautiful 2

Wyposażenie

  • Bez ciszy nocnej
  • Sejf
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Pralnia
  • Winda (windy)

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Śniadanie 2,53 USD
  • Ręcznik 1,27 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel

Ważna informacja

Reservation/Cancellation Policy Please note that for the period of New Years Eve : 29 December-2nd of January we have a 7 days cancellation policy 1) Payment is only in CASH, at your arrival, for all the nights you booked 2) If you do not give us 24 hours notice of your 'no show' by e-mail/fax we will unfortunately have to debit your card. The amount charged will be your first night's accommodation. Phone cancellations are not accepted. 3) After your arrival we can not refund money. If you want to cancel any of the nights you booked you have to let us know at least 24 hours before you arrive. 4) You need to notify the hotel either by phone or email if you are arriving after 1am. 5) Please note that we do have age restriction 40 years old for shared room. Photo ID required at check in - Bookings cannot be accepted by anyone under the age of 18 unless they are accompanied by an adult of the same gender. Notice about Rome's new tourist tax: Rome city council decided to charge 3.50 euros per person per night on tourists who visit Rome. It is implemented from the September 1, 2014. We are sorry but this is unfortunately not included in the accommodation fee and have to be paid extra on arrival. Please note that after you have made a booking the property will do a pre-authorisation on your bank card. This is not a charge, but a validity check on your card to guarantee your booking. The pre-authorisation will then be removed from your card within a few days.

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Rzym?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Rzym

Termini Accommodation 2
29,10 USD

Pensjonat 77.5% 281 Opinie
Domus Aurora Roma
31,63 USD

Pensjonat 74.5% 23 Opinie
Hotel Ortensia
29,10 USD

Hotel 1 gwiazdka 62.9% 3 Opinie
Hotel Luciani
50,60 USD

Hotel 2 gwiazdki 78.6% 87 Opinie
Hotel Planet
31,63 USD

Hotel 2 gwiazdki 65.7% 8 Opinie
Hotel Rubino
31,63 USD

Hotel 2 gwiazdki 68.8% 13 Opinie
Hi Termini
31,63 USD

Pensjonat 77.5% 15 Opinie
Hotel Sileo
29,48 USD

Hotel 1 gwiazdka 82.0% 13 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 25/10/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 25/10/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
90.7%

Ogólna ocena

921 spośród 1242 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hotel Beautiful 2' znajomym.

Atmosfera
87.2%
Lokalizacja
97.6%
Wyposażenie
86.4%
Czystość
88.8%
Obsługa
96.0%
Wartość
90.4%
Bezpieczeństwo
88.8%
Filtruj wyniki Wyświetlono 12 z 1190 opinii
Zresetuj filtry
31.4%
Atmosfera - 20% Obsługa - 20% Wyposażenie - 20% Bezpieczeństwo - 20%
Lokalizacja - 100% Czystość - 20% Wartość - 20%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

29 kwiecień 2014

Pozytywy: 200 m od dworca Termini

Negatywy: Nic

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

Zwiedzanie i kultura

20 kwiecień 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Zdecydowanie polecam, hostel czysty jakby był świeżo po remoncie, dostęp do internetu, obsługa również bardzo pomocny - ogólenie hotel na DUŻY PLUS

Negatywy: JW.

94.3%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Anna Habdas

Sam

Backpacking / rok przerwy

30 styczeń 2014 Anna poleca tą lokalizację

Pozytywy: I stayed here only for one night before my next flight. Nice place, great location :) and something about service: guy named Rana- very friendly and helpfull. Even i came here late he offered me a nice short walk, so i can know something about Roma. Thanks! :)

Negatywy: Anna nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

62.9%
Atmosfera - 60% Obsługa - 80% Wyposażenie - 40% Bezpieczeństwo - 60%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 40%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Plaza/opalanie
Urlop rodzinny

16 wrzesień 2013

Pozytywy: Położenie blisko dworca

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

60.0%
Atmosfera - 40% Obsługa - 80% Wyposażenie - 40% Bezpieczeństwo - 60%
Lokalizacja - 80% Czystość - 40% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

09 luty 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Dobra lokalizacja, bardzo tanio

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

85.7%
Atmosfera - 60% Obsługa - 80% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Jacek Weber

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

21 styczeń 2013 Jacek poleca tą lokalizację

Pozytywy: bardzo dobre połozenie

Negatywy: Jacek nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Piotr Kostrzewa

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

18 styczeń 2013 Piotr poleca tą lokalizację

Pozytywy: korzystałem wiele razy z Waszych usług ale ten nocleg był najlepszyb w historii polece go każdemu sam organizuje grupowe wyjazdy i podsyłam Wam chętnie klientów. Dziękuje za współprace i na pewno skorzystam wiele razy

Negatywy: Ciepło cicho przytulnie wygodnie

80.0%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 80%

Opinie klientów

Sam

Odwiedziny u przyjaciól lub rodziny

06 marzec 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: bardzo miła i pomocna obsługa, wspaniała lokalizacja, warunki dosc dobre...

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

48.6%
Atmosfera - 20% Obsługa - 100% Wyposażenie - 20% Bezpieczeństwo - 40%
Lokalizacja - 100% Czystość - 40% Wartość - 20%

Opinie klientów

Sam

Zwiedzanie i kultura

19 maj 2011

Pozytywy: jedyna rzecz, to że jest blisko do metra i że, znajduje się ten nocleg, bo tak to można nazwać, że jest w centrum Rzymu. Sam budynek stary i wymaga remontu to szok.....

Negatywy: Nic mi się nie podobało. Warunki okropne nie na XXI wiek. A przecież za dobę płaciełem 50 euro.

80.0%
Atmosfera - 60% Obsługa - 60% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Katarzyna Rott

Z dużą grupą/wycieczką

Wydarzenia / festiwale

03 maj 2011 Katarzyna poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bliskość centrum

Negatywy: przystępna cena

74.3%
Atmosfera - 60% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 60%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Zakupy
Zwiedzanie i kultura

18 kwiecień 2011

Pozytywy: lokalizacja

Negatywy: lokalizacja

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 60%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Michał Baran

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

18 listopad 2010 Michał poleca tą lokalizację

Pozytywy: rewelacyjna lokalizacja i przyzwoity standard przy niskiej cenie

Negatywy: Michał nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.


Wyświetl wszystkie hosteli w Rzym
Wyświetl wszystkie hoteli w Rzym