Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Rzym
Wyświetl wszystkie hoteli w Rzym

Recenzje hostelu Hotel Beautiful 2

Hostel | Via Milazzo 14, Ground floor, Rzym, Włochy 00185

67,7% Ogólna ocena

874 z 1190 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (20/04/2014)

"Zdecydowanie polecam, hostel czysty jakby był świeżo po remoncie, dostęp do internetu, obsługa również bardzo pomocny - ogólenie hotel na DUŻY PLUS"

Przeczytaj wszystkie recenzje Hotel Beautiful 2

Wyposażenie

  • Bez ciszy nocnej
  • Sejf
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Pralnia
  • Winda (windy)

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Śniadanie 2,71 USD
  • Ręcznik 1,35 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel

Ważna informacja

Gmina Rzym postanowił naładować 2 Euro od osoby za noc na turystów, którzy odwiedzają Rzym. Jest on realizowany od 01/01/2011. Przykro nam, ale niestety nie jest to wliczone w cenę zakwaterowania, podczas dokonywania rezerwacji prosimy o rozważenie tej dodatkowej opłaty w swoim budżecie. Płatność tylko gotówką, po przyjeździe, za wszystkie dni, które zarezerwowane. Proszę pamiętać, że po dokonaniu rezerwacji nieruchomości zrobi pre-autoryzacji na karcie bankowej. Nie jest to opłata, ale ważność sprawdzić na karcie do zagwarantowania rezerwacji.Pre-autoryzacji zostaną usunięte z karty w ciągu kilku dni.

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Rzym?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Rzym

Termini Accommodation 2
29,76 USD

Pensjonat 78.1% 280 Opinie
Domus Aurora Roma
27,05 USD

Pensjonat 74.6% 21 Opinie
Hotel Ortensia
31,11 USD

Hotel 1 gwiazdka 62.9% 3 Opinie
Hotel Luciani
54,11 USD

Hotel 2 gwiazdki 78.6% 87 Opinie
Hotel Planet
27,05 USD

Hotel 2 gwiazdki 65.7% 8 Opinie
Hotel Rubino
27,05 USD

Hotel 2 gwiazdki 69.8% 12 Opinie
Hotel Sileo
31,52 USD

Hotel 1 gwiazdka 81.9% 12 Opinie
Hotel Soggiorno Blu
27,05 USD

Hotel 2 gwiazdki 70.4% 22 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 23/07/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 23/07/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
67.7%

Ogólna ocena

874 spośród 1190 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hotel Beautiful 2' znajomym.

Atmosfera
57.6%
Lokalizacja
88.8%
Wyposażenie
56.8%
Czystość
61.6%
Obsługa
69.6%
Wartość
70.4%
Bezpieczeństwo
68.8%
Filtruj wyniki Wyświetlono 12 z 1141 opinii
Zresetuj filtry
31.4%
Atmosfera - 20% Obsługa - 20% Wyposażenie - 20% Bezpieczeństwo - 20%
Lokalizacja - 100% Czystość - 20% Wartość - 20%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

29 kwiecień 2014

Pozytywy: 200 m od dworca Termini

Negatywy: Nic

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

Zwiedzanie i kultura

20 kwiecień 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Zdecydowanie polecam, hostel czysty jakby był świeżo po remoncie, dostęp do internetu, obsługa również bardzo pomocny - ogólenie hotel na DUŻY PLUS

Negatywy: JW.

94.3%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Anna Habdas

Sam

Backpacking / rok przerwy

30 styczeń 2014 Anna poleca tą lokalizację

Pozytywy: I stayed here only for one night before my next flight. Nice place, great location :) and something about service: guy named Rana- very friendly and helpfull. Even i came here late he offered me a nice short walk, so i can know something about Roma. Thanks! :)

Negatywy: Anna nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

62.9%
Atmosfera - 60% Obsługa - 80% Wyposażenie - 40% Bezpieczeństwo - 60%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 40%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Plaza/opalanie
Urlop rodzinny

16 wrzesień 2013

Pozytywy: Położenie blisko dworca

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

60.0%
Atmosfera - 40% Obsługa - 80% Wyposażenie - 40% Bezpieczeństwo - 60%
Lokalizacja - 80% Czystość - 40% Wartość - 80%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

09 luty 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Dobra lokalizacja, bardzo tanio

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

85.7%
Atmosfera - 60% Obsługa - 80% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Jacek Weber

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

21 styczeń 2013 Jacek poleca tą lokalizację

Pozytywy: bardzo dobre połozenie

Negatywy: Jacek nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Piotr Kostrzewa

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

18 styczeń 2013 Piotr poleca tą lokalizację

Pozytywy: korzystałem wiele razy z Waszych usług ale ten nocleg był najlepszyb w historii polece go każdemu sam organizuje grupowe wyjazdy i podsyłam Wam chętnie klientów. Dziękuje za współprace i na pewno skorzystam wiele razy

Negatywy: Ciepło cicho przytulnie wygodnie

80.0%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 80%

Opinie klientów

Sam

Odwiedziny u przyjaciól lub rodziny

06 marzec 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: bardzo miła i pomocna obsługa, wspaniała lokalizacja, warunki dosc dobre...

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

48.6%
Atmosfera - 20% Obsługa - 100% Wyposażenie - 20% Bezpieczeństwo - 40%
Lokalizacja - 100% Czystość - 40% Wartość - 20%

Opinie klientów

Sam

Zwiedzanie i kultura

19 maj 2011

Pozytywy: jedyna rzecz, to że jest blisko do metra i że, znajduje się ten nocleg, bo tak to można nazwać, że jest w centrum Rzymu. Sam budynek stary i wymaga remontu to szok.....

Negatywy: Nic mi się nie podobało. Warunki okropne nie na XXI wiek. A przecież za dobę płaciełem 50 euro.

80.0%
Atmosfera - 60% Obsługa - 60% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Katarzyna Rott

Z dużą grupą/wycieczką

Wydarzenia / festiwale

03 maj 2011 Katarzyna poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bliskość centrum

Negatywy: przystępna cena

74.3%
Atmosfera - 60% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 60%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Zakupy
Zwiedzanie i kultura

18 kwiecień 2011

Pozytywy: lokalizacja

Negatywy: lokalizacja

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 60%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Michał Baran

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

18 listopad 2010 Michał poleca tą lokalizację

Pozytywy: rewelacyjna lokalizacja i przyzwoity standard przy niskiej cenie

Negatywy: Michał nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.


Wyświetl wszystkie hosteli w Rzym
Wyświetl wszystkie hoteli w Rzym