Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Rzym
Wyświetl wszystkie hoteli w Rzym

Recenzje hostelu Rome Metropolitan Guesthouse

Pensjonat | via Marghera 13, Rzym, Włochy 00185

89,0% Ogólna ocena

188 z 211 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (21/03/2014)

"dogodne miejsce blisko dworca. duże łóżko w pokoju i ciepła kołdra, co o tej porze roku (marzec) było dość istotne."

Przeczytaj wszystkie recenzje Rome Metropolitan Guesthouse

Wyposażenie

  • Internet / Wi-Fi
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Rejestracja w póznych godzinach
  • Recepcja (ograniczone godziny)
  • Wspólna przestrzen / swietlica
  • Wspólna kuchnia
  • Winda (windy)
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych

Wliczone w cenę

  • Śniadanie
  • Pościel
  • Ręcznik

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Rzym?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Rzym

Marghera House
41,46 USD

Pensjonat Brak oceny
Locanda Otello Rossi
40,08 USD

Hotel 91.0% 6 Opinie
Hotel Urbis
48,37 USD

Hotel 2 gwiazdki Brak oceny
Ma Hostel
24,88 USD

Hostel 71.7% 408 Opinie
Hotel Sileo
41,46 USD

Hotel 1 gwiazdka 84.4% 11 Opinie
Hotel Soggiorno Blu
34,55 USD

Hotel 2 gwiazdki 70.7% 20 Opinie
Termini Accommodation
34,55 USD

Pensjonat 81.6% 187 Opinie
Hotel Luciani
55,28 USD

Hotel 2 gwiazdki 79.7% 85 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 24/04/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 24/04/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
89.0%

Ogólna ocena

188 spośród 211 klientów HostelBookers poleciłoby 'Rome Metropolitan Guesthouse' znajomym.

Atmosfera
90.4%
Lokalizacja
95.2%
Wyposażenie
84.8%
Czystość
74.4%
Obsługa
97.6%
Wartość
91.2%
Bezpieczeństwo
89.6%
Filtruj wyniki Wyświetlono 15 z 203 opinii
Zresetuj filtry
91.4%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

21 marzec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: dogodne miejsce blisko dworca. duże łóżko w pokoju i ciepła kołdra, co o tej porze roku (marzec) było dość istotne.

Negatywy: dogodne miejsce blisko dworca. duże łóżko w pokoju i ciepła kołdra, co o tej porze roku (marzec) było dość istotne.

88.6%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

19 marzec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Właściciel Marko jest bardzo pomocny i robi świetną kawę. Hostel idealny w swojej cenie.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Kamila Ostapowicz

Z małżonkiem/partnerem

Romantyczny wypad
Zakupy
Zwiedzanie i kultura

16 marzec 2014 Kamila poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bardzo fajne i czyste miejsce, położone przy samym dworcu Termini, wszędzie niedaleko, praktycznie nie trzeba korzystać z komunikacji. Pokój przestronny: łóżko, dwie półki z lampkami i szafa. Łazienka dość czysta (należy brać pod uwagę, ze korzysta z niej więcej osób), do dyspozycji także kuchnia. W cenie internet bezprzewodowy. Marco (właściciel) bardzo sympatyczny i pomocny (pozdrawiam! :)) Nie jest to pięciogwiazdkowy hotel, ale jeżeli ktoś szuka taniego noclegu w centrum Rzymu w dobrych warunkach to polecam.

Negatywy: ---

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Dryjanski Krzysztof

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

14 marzec 2014 Dryjanski poleca tą lokalizację

Pozytywy: super atmosfera,doskonale miejsce,Marco bardzo pomocny,lokal swiezo po kompleksowym remoncie,w kuchni brakowalo nam tylko czajnika elektrycznego(gotowalismy wode na gazie w malym garnuszku)Caly hostel jest zupelnie nowy.Bylismy bardzo mile zaskoczeni.SUPER!!!

Negatywy: SUPER!!!!

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

11 luty 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Lokalizacja, cena

Negatywy: Lokalizacja, cena

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

24 grudzień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Marco bardzo uprzejmy i pomocny: dał nam mapę z wyszczególnionymi atrakcjami turystycznymi oraz opisał jak najlepiej dotrzeć w interesujące nas miejsca

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

91.4%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

22 grudzień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Marco is very kind. First day he gave us map and told something about sightseeing, tickets, buses, night life - if you earlier didn't read anything about Rome, he'll tell you everything you should know about it. Room was quite big and clean. Hostel provide towels, hairdryer and fully equipped kitchen. Metropolitan Guesthouse is located next to Termini station, if you like walking you don't have to use public transport (we take only once bus 40 to Vatican and once subway). Fondi bar is great and breakfast was delicious, but small - coffee and croissant.

Negatywy: We had only one pillow for 2 people. Once when we came back we noticed that someone was in our room - he took one bed. We didn't use it - but still it was a little bit strange, that someone visited our room without our knowledge, it would be better if he at least send us message.

97.1%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

18 październik 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: wszystko było w porządku

Negatywy: lokalizacja, niezależność, zaopatrzona kuchnia

68.6%
Atmosfera - 60% Obsługa - 80% Wyposażenie - 40% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 60% Wartość - 80%

Monika Wiszniewska

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

26 wrzesień 2013 Monika poleca tą lokalizację

Pozytywy: Great location if you want to exlplore Rome even withot need of using public transport. The rooms were clean, the bathroom - not so perfect but quite ok. Another advantage is the kitchen you could use anytime you want. One dissapointing thing was the noice - not from the street but in the guest house - when somebody came late I was always awake because the doors does not the muffle the noise well. By the way - Marco is very frendly, English-speaking host whose cafe where we were eating breakfast was very nice. (On the other hand, the breakfast itself was to poor for not Italian guests - tourist are not used to eat just a croissant and drink cappucino before exloration of such a big town;) .

Negatywy: Location, outgoing host (Marco), size of the rooms (quite spacious)

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Urlop rodzinny
Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

15 wrzesień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Dobra lokalizacja, blisko centrum (20-25 minut na piechotę do Koloseum,centrum) Miła obsługa, Czysto, schludnie. W cenie śniadania w uroczej włoskiej knajpie. Niezapomniane wrażenia ! Polecamy.

Negatywy: Dobra lokalizacja, blisko centrum (20-25 minut na piechotę do Koloseum,centrum) Miła obsługa, Czysto, schludnie. W cenie śniadania w uroczej włoskiej knajpie. Niezapomniane wrażenia ! Polcamy.

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

03 sierpień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: właściciel bardzo miły i pomocny, położenie bardzo dobre 7 min do stacji termini, pod samym budynkiem super piekarnia, 100 m dalej pyszna pizza, sympatycznie, cicho i spokojnie. 15 min do colosseo:) poza tym ze klucz pasuje do wszystkich pokoi (czyli 3), czyli lepiej wartosciowe rzeczy zabierac i ze drzwi do lazienki szwankuja bo otwierajac drzwi mozna przypadkowo urwac framuge z zamkiem od drzwi to wszystko jest super:)

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

91.4%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura

29 styczeń 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: wszystko

Negatywy: serdecznie polecam :)

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

02 grudzień 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: - dobra lokalizacja - pyszne śniadania - dobra obsługa, pomocni właściciele

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Urlop rodzinny
Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

28 październik 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Podobał nam się pokój, mały, ale ustawny. Świetne położenie w centrum- wszędzie blisko. Bezpieczne mieszkanie- zabezpieczone potrójnie wejście. Sympatyczny i pomocny Marko. Cena rewelacyjna. Dostęp do dużej kuchni.

Negatywy: Jak wyżej.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Romantyczny wypad

12 październik 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Although we couldn`t stay exactly in a place that we were supposed to, we spent amazing time in another guesthouse nearby Colloseum. I really liked that we had nice room and all facilities we needed (Internet access, clean bathroom and well- equiped kitchen).

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.


Wyświetl wszystkie hosteli w Rzym
Wyświetl wszystkie hoteli w Rzym