Używamy ciasteczek, aby zapewnić Państwu jak najwygodniejsze korzystanie z naszej strony. Kontynuując przeglądanie naszej strony, zgadzają się Państwo na Politykę dotyczącą ciasteczek oraz wykorzystanie technologii ciasteczek. Dowiedz się więcej.

X
Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Rzym
Wyświetl wszystkie hoteli w Rzym

Recenzje hostelu Nika Hostel

Hostel | Piazza di San Giovanni, in Laterano 36 - 38, Rzym, Włochy 00184

93,3% Ogólna ocena

165 z 168 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (15/03/2014)

Patryk Czajka uważa, że…

"Świetna lokalizacja, gospodarz Marvin okazał się niezwykle miły i pomocny, co znacznie ułatwiało nam zwiedzanie. Zdjęcia pokoi adekwatne do wyglądu rzeczywistego. Czyste łazienki, bieżąco dbano o…"

Przeczytaj wszystkie recenzje Nika Hostel

Wyposażenie

  • Akceptowane karty kredytowe
  • Wyzywienie we wlasnym zakresie
  • Bez ciszy nocnej
  • Sejf
  • Internet / Wi-Fi
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Wypozyczanie rowerów
  • Rejestracja w póznych godzinach
  • Recepcja (ograniczone godziny)
  • Budzenie na telefon
  • Kawiarnia
  • Wspólna kuchnia
  • Winda (windy)
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Śniadanie
  • Pościel
  • Ręcznik

Ważna informacja

**** No age limit for PRIVATE ROOMS. **** ONLY for our MIXED DORMITORY ROOMS: we have an age limit of 35 years. If you do not follow this age limit, your booking will be cancelled. Cancellation policy 5 days. In case of no show or late cancellation the hotel will charge the 90% of the first night of your stay. ***** Group reservations with the number of guests in excess of 6 people are NOT acceptable through the on-line reservation system. ****Rome City Council decided to charge 2 Euros per person per night on tourists who visit Rome. It is implemented from the 01/01/2011. We are sorry but this is unfortunately NOT included in the accommodation fee, upon making reservation please consider this extra fee in your budget.. *** We are unable to send fax or letters for visa document applications to embassies and/or consulates.

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Rzym?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Rzym

Ariosto B&B
25,30 USD

Pensjonat 79.3% 45 Opinie
A Casa Nostra
31,63 USD

Pensjonat 84.6% 5 Opinie
Residenza Laterano
17,70 USD

Pensjonat 64.6% 10 Opinie
Home Friends Li
25,30 USD

Pensjonat 77.3% 27 Opinie
Colisseum Lodge
40,48 USD

Hostel 89.5% 133 Opinie
Trinity B&B
25,30 USD

Pensjonat 83.2% 55 Opinie
Luna Home
28,34 USD

Pensjonat Brak oceny
Conte House
37,32 USD

Hostel 92.0% 238 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 02/10/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 02/10/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
93.3%

Ogólna ocena

165 spośród 168 klientów HostelBookers poleciłoby 'Nika Hostel' znajomym.

Atmosfera
91.2%
Lokalizacja
92.0%
Wyposażenie
89.6%
Czystość
96.0%
Obsługa
96.8%
Wartość
92.8%
Bezpieczeństwo
94.4%
Filtruj wyniki Wyświetlono 5 z 165 opinii
Zresetuj filtry
100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

30 marzec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Good place and localisation. Clean, seems lkie home. Very frinedly worker.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Patryk Czajka

Z małżonkiem/partnerem

Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

15 marzec 2014 Patryk poleca tą lokalizację

Pozytywy: Świetna lokalizacja, gospodarz Marvin okazał się niezwykle miły i pomocny, co znacznie ułatwiało nam zwiedzanie. Zdjęcia pokoi adekwatne do wyglądu rzeczywistego. Czyste łazienki, bieżąco dbano o czystość pokoi. Ogromnie polecam! ;)

Negatywy: Patryk nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

14 marzec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Hostel czysty, klimatycznie urządzony.

Negatywy: Ciekawe miejsce, bardzo dobra lokalizacja, blisko metro, łatwo dotrzeć pieszo z dworca. W samym hostelu przyjemny klimat i miła obsługa. Polecam!

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

Zwiedzanie i kultura

13 marzec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bardzo ladne wnętrza,czysto,schludnie. Marvin, który tam pracuje jest świetny, niesamowity gentelman. Zadzwonił nawet do Polski,kiedy bylam jeszcze na lotnisku aby upewnić sie , o której przyjadę i wyszedł po mnie,pomógł z bagażami,wskazał miejsca, które warto zobaczyć. Jeden z najsympatyczniejszych pracowników hostelu z jakim mialam kiedykolwiek do czytania.

Negatywy: Kamienica jest bardzo urokliwa, z klimatem, z pięknymi wnętrzami. Jako architektce bardzo przypadku do gustu.

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 80% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

11 luty 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: hostel bardzo czysty, doskonałe położenie, miła obsługa, kuchnia dobrze wyposażona.

Negatywy: Położenie. W pobliżu metro.


Wyświetl wszystkie hosteli w Rzym
Wyświetl wszystkie hoteli w Rzym