Używamy ciasteczek, aby zapewnić Państwu jak najwygodniejsze korzystanie z naszej strony. Kontynuując przeglądanie naszej strony, zgadzają się Państwo na Politykę dotyczącą ciasteczek oraz wykorzystanie technologii ciasteczek. Dowiedz się więcej.

X
Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Wiedeń
Wyświetl wszystkie hoteli w Wiedeń

Recenzje hostelu Hotel in Hernals

2 gwiazdki Hotele | Hernalser Hauptstraße 86, Wiedeń, Austria 1170

78,6% Ogólna ocena

149 z 171 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (07/03/2013)

Igor Majewski uważa, że…

"Położenie - zaraz przy przystanku tramwajowym oraz obsługa. Pomimo że doba hotelowa zaczynała się od 14 a my ( ze względu na transport) byliśmy tam już o 7 rano! ! ! Bez problemu wydano nam klucze do…"

Przeczytaj wszystkie recenzje Hotel in Hernals

Wyposażenie

  • Akceptowane karty kredytowe
  • Parking
  • Internet / Wi-Fi
  • Restauracja
  • Informacja turystyczna
  • Gazety

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Śniadanie 6,33 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel
  • Ręcznik

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Wiedeń?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Wiedeń

Hotel Geblergasse
21,94 USD

Hotel 3 gwiazdki 85.3% 614 Opinie
Appartements Ferchergasse
41,11 USD

Apartament 84.3% 6 Opinie
A&O Wien Stadthalle
19,84 USD

Hostel 80.8% 311 Opinie
City Rooms
47,44 USD

Hostel Brak oceny
Pension Stadthalle
43,64 USD

Hotel 2 gwiazdki 84.2% 121 Opinie
Alibi Hostel Vienna
27,83 USD

Hostel 76.3% 132 Opinie
Do Step Inn
17,46 USD

Hostel 83.4% 903 Opinie
Wombats City Hostel - The Base
16,45 USD

Hostel 83.3% 1088 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 01/10/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 01/10/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
78.6%

Ogólna ocena

149 spośród 171 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hotel in Hernals' znajomym.

Atmosfera
72.8%
Lokalizacja
76.0%
Wyposażenie
71.2%
Czystość
79.2%
Obsługa
78.4%
Wartość
86.4%
Bezpieczeństwo
86.4%
Filtruj wyniki Wyświetlono 6 z 160 opinii
Zresetuj filtry
100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Katarzyna Borowicz

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura

21 wrzesień 2014 Katarzyna poleca tą lokalizację

Pozytywy: mila obsluga,super polozenie-blisko do centrum Wiednia

Negatywy: Katarzyna nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Dla rodzin z dziećmi

Zwiedzanie i kultura

23 lipiec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Wszystko zgodne z opisem, polecam.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Relaks / spa
Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

14 listopad 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: atrakcyjna cena bezprzewodowy internet

Negatywy: bardzo miła i pomocna obsługa

82.9%
Atmosfera - 60% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 100%

Igor Majewski

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Backpacking / rok przerwy
typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura

07 marzec 2013 Igor poleca tą lokalizację

Pozytywy: Położenie - zaraz przy przystanku tramwajowym oraz obsługa. Pomimo że doba hotelowa zaczynała się od 14 a my ( ze względu na transport) byliśmy tam już o 7 rano! ! ! Bez problemu wydano nam klucze do pokoju - dziękiczemu mogliśmy się ogarnąć po długiej podróży i spokojnie ruszyć na miasto! ! ! Jakość hoteu vs cena którą udało nam się znaleść na stronie - powalająca! Normalnie znajomi płacili za pobyt w podobnych warunkach we Wiedniu w Euro tyle co my w złotówkach:)))))

Negatywy: Dostęp do zaplecza sojcalnego - 'a la' kuchnia, jadalnia oraz dostęp do wszystkich materiałów podróżniczych przydatnych dla backpackerów :)

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

22 lipiec 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Short distance to the City centre

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

91.4%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

29 sierpień 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Very nice. Big rooms.

Negatywy: Nice


Wyświetl wszystkie hosteli w Wiedeń
Wyświetl wszystkie hoteli w Wiedeń