Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Wiedeń
Wyświetl wszystkie hoteli w Wiedeń

Recenzje hostelu Hotel Geblergasse

3 gwiazdki Hotele | Geblergasse 21, Wiedeń, Austria 1170

87,0% Ogólna ocena

540 z 596 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (30/09/2013)

"lokalizacja (bliskość stacji metra), bardzo przyzwoite śniadania w formie bufetu, możliwość parkowania w parkingu podziemnym,"

Przeczytaj wszystkie recenzje Hotel Geblergasse

Wyposażenie

  • Bar
  • Akceptowane karty kredytowe
  • Bez ciszy nocnej
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Sale konferencyjne / do spotkan
  • Faks
  • Budzenie na telefon
  • Winda (windy)
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Odbiór z lotniska 48,34 USD
  • Śniadanie 6,91 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel
  • Ręcznik

Ważna informacja

W przypadku rezerwacji na więcej niż 3 pokoi, inne warunki i suplementów dodatkowe mogą być stosowane przez hotel. Te warunki zostaną przedstawione przez hotel po otrzymaniu rezerwacji.

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Wiedeń?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Wiedeń

Hotel in Hernals
20,72 USD

Hotel 2 gwiazdki 76.3% 167 Opinie
City Rooms
54,55 USD

Hostel Brak oceny
A&O Wien Stadthalle
23,31 USD

Hostel 83.3% 297 Opinie
Hotel-Pension Arpi
62,15 USD

Hotel 3 gwiazdki Brak oceny
Pension Lehrerhaus
33,84 USD

Hotel 2 gwiazdki 85.9% 30 Opinie
Pension Stadthalle
40,74 USD

Hotel 2 gwiazdki 84.3% 120 Opinie
Do Step Inn
24,58 USD

Hostel 82.2% 856 Opinie
Hotel Park Villa
95,29 USD

Hotel 4 gwiazdki Brak oceny

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 16/04/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 16/04/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
87.0%

Ogólna ocena

540 spośród 596 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hotel Geblergasse' znajomym.

Atmosfera
80.0%
Lokalizacja
83.2%
Wyposażenie
84.8%
Czystość
88.0%
Obsługa
86.4%
Wartość
91.2%
Bezpieczeństwo
95.2%
Filtruj wyniki Wyświetlono 6 z 416 opinii
Zresetuj filtry
88.6%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Urlop rodzinny
Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

30 wrzesień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: lokalizacja (bliskość stacji metra), bardzo przyzwoite śniadania w formie bufetu, możliwość parkowania w parkingu podziemnym,

Negatywy: lokalizacja (bliskość stacji metra), bardzo przyzwoite śniadania w formie bufetu, możliwość parkowania w parkingu podziemnym,

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Urlop rodzinny
Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

27 wrzesień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bardzo przyjazne miejsce w cichym zakatku Wiednia, obsluga przemila i bardzo pomocna. Pokoj bardzo przytulny, czysty.Polecam kazdemu kto wybiera sie do Wiednia. Wszystko na ogromny Plus:-)

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

88.6%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 80%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Zakupy

14 wrzesień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: lokalizacja

Negatywy: pościel i ręczniki - super czyste. sniadanie bardzo dobre !!! Wi- Fi OK

82.9%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 60% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Imprezy/zycie nocne
Zwiedzanie i kultura

15 październik 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Byłyśmy z koleżankami na weekendowym wypadzie, miałyśmy pokój 6-osobowy, chociaż było nas 4 ;) także bardzo przestrzenne pomieszczenie dostałyśmy. Pokoje stosunkowo czyste, pościel ręczniki czysciutkie, lazienka tez w dobrej kondycji :) Obsługa biegle mówi po angielsku, z resztą jak prawie cały Wiedeń. Zostałyśmy zameldowane sporo przed czasem, także to nas bardzo pozytywnie zaskoczyło. W dniu wyjazdu mogłyśmy też przechować bagaż do późnych godzin, Śniadania w normie, przemiły pan, który mówi chyba we wszystkich językach (oczywiście podstawowe zdania ;) ) ale przesympatyczny! generalnie... polecam jeśli chodzi tylko o nocleg, odświeżenie się itp Typowo dla turystów zwiedzających, a nie leniuchujących ;)

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Urlop rodzinny
Zwiedzanie i kultura

10 sierpień 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: położenie blisko metra

Negatywy: wszystko

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

10 sierpień 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Polozenie. Bardzo blisko stacji metra i nedaleko od centrum. MOzliwosc bezpiecznego zaparkowania samochodu.

Negatywy: Wszystko, co oferuje. Doskonała obsługa.


Wyświetl wszystkie hosteli w Wiedeń
Wyświetl wszystkie hoteli w Wiedeń