Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Praga
Wyświetl wszystkie hoteli w Praga

Recenzje hostelu Hotel Karlin

3 gwiazdki Hotele | Sokolovska 71, Praga, Czechy 186 00

89,8% Ogólna ocena

160 z 165 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (23/05/2011)

Ryszard Sliwecki uważa, że…

"Stosunkowo blisko centrum, starego miasta. Czysto, miła obsługa i super jedzenie w hotelowej restauracji. Poza tym mieliśmy do własnej dyspozycji duży taras."

Przeczytaj wszystkie recenzje Hotel Karlin

Wyposażenie

  • Bar
  • Akceptowane karty kredytowe
  • Parking
  • Bez ciszy nocnej
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Restauracja
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Dostęp dla wózków inwalidzkich

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Odbiór z lotniska 30,14 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Śniadanie
  • Pościel
  • Ręcznik

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Praga?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Praga

FLORENC 41 hostel
17,94 USD

Hostel 90.0% 20 Opinie
Hostel ELF
14,57 USD

Hostel 88.2% 869 Opinie
Hostel Florenc Praha
15,93 USD

Hostel 90.3% 212 Opinie
Blind Eye Hostel
10,05 USD

Hostel 80.5% 73 Opinie
Sleep Easy Hostel Prague
13,80 USD

Hostel 95.2% 3 Opinie
Hostel Lipa
13,91 USD

Hostel 94.7% 114 Opinie
Hotel Bily Lev
414,02 USD

Hotel 3 gwiazdki 72.4% 3 Opinie
Florenc Hotel
62,10 USD

Hotel 3 gwiazdki Brak oceny

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 23/04/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 23/04/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
89.8%

Ogólna ocena

160 spośród 165 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hotel Karlin' znajomym.

Atmosfera
84.8%
Lokalizacja
90.4%
Wyposażenie
93.6%
Czystość
95.2%
Obsługa
81.6%
Wartość
91.2%
Bezpieczeństwo
92.0%
Filtruj wyniki Wyświetlono 5 z 152 opinii
Zresetuj filtry
82.9%
Atmosfera - 60% Obsługa - 20% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

03 sierpień 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Było bardzo cicho, czysto, spokojnie

Negatywy: Nie spodobało mi sie nastawienie obsługi, są, nazwałabym to, pyszni. nie są otwarci na pomoc

94.3%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'

16 lipiec 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Blisko centrum!

Negatywy: Wszytko ok.

88.6%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 100%

Ryszard Sliwecki

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

23 maj 2011 Ryszard poleca tą lokalizację

Pozytywy: Stosunkowo blisko centrum, starego miasta. Czysto, miła obsługa i super jedzenie w hotelowej restauracji. Poza tym mieliśmy do własnej dyspozycji duży taras.

Negatywy: Parkowanie na ulicy - bezpłatne, tylko trzeba mieć szczęście aby złapać miejsce. Ale nie jest to nie możliwe.

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 100%

Paulina Kurek

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura

17 sierpień 2010 Paulina poleca tą lokalizację

Pozytywy: Mila atmosfera, czysto, duzy taras, winda, fajna knajpka tuz obok - nie wiem jak sie nazywa ale ma neon Kozela, styl marynarski- polecam kurczaka ze szpinakiem :)

Negatywy: Miła atmosfera, czysto, duży taras, winda, fajna knajpka tuż obok - nie wiem jak się nazywa ale ma neon Kozela, styl marynarski- polecam kurczaka ze szpinakiem :)

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

29 marzec 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: czystosc i klimat

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.


Wyświetl wszystkie hosteli w Praga
Wyświetl wszystkie hoteli w Praga