Używamy ciasteczek, aby zapewnić Państwu jak najwygodniejsze korzystanie z naszej strony. Kontynuując przeglądanie naszej strony, zgadzają się Państwo na Politykę dotyczącą ciasteczek oraz wykorzystanie technologii ciasteczek. Dowiedz się więcej.

X
Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Paryż
Wyświetl wszystkie hoteli w Paryż

Recenzje hostelu Boissiere

1 gwiazdka Hotele | 53, rue Jean Jaurès, Levallois Perret, Paryż, Île-de-France, Francja 92300

87,2% Ogólna ocena

1487 z 1678 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (07/05/2015)

"Hotel świetnie położony, blisko metro, blisko autostrada. Jak dla nas (byliśmy w 4 osoby 4 noce) cena 90 zł/os super. Obsługa super, czysto. Jedyne do czego można byłoby się na siłę przyczepić to brak croissantów…"

Przeczytaj wszystkie recenzje Boissiere

Wyposażenie

  • Akceptowane karty kredytowe
  • Parking
  • Bez ciszy nocnej
  • Sejf
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Śniadanie 7,32 USD

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel
  • Ręcznik

Ważna informacja

Bez grup rezerwacji.

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Paryż?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Paryż

Residence Courcelle
31,82 USD

Pensjonat Brak oceny
Hotel Anjou
25,91 USD

Hotel 2 gwiazdki 77.6% 274 Opinie
Hotel Median Paris Congrès
88,98 USD

Hotel 3 gwiazdki 48.6% 3 Opinie
Hôtel de la Félicité
36,61 USD

Hotel 3 gwiazdki 76.4% 11 Opinie
Hotel Kleber Champs-Elysées Tour-Eiffel Paris
97,43 USD

Hotel 3 gwiazdki Brak oceny
Hotel Viator
18,02 USD

Hotel 2 gwiazdki 71.5% 172 Opinie
Hotel Ambassadeur
59,13 USD

Hotel 3 gwiazdki 76.6% 15 Opinie
Hotel Régence
81,66 USD

Hotel 3 gwiazdki 81.4% 16 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 03/09/2016

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 03/09/2016
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
87.2%

Ogólna ocena

1487 spośród 1678 klientów HostelBookers poleciłoby 'Boissiere' znajomym.

Atmosfera
82.4%
Lokalizacja
79.2%
Wyposażenie
80.8%
Czystość
90.4%
Obsługa
92.0%
Wartość
93.6%
Bezpieczeństwo
92.0%
Filtruj wyniki Wyświetlono 6 z 1156 opinii
Zresetuj filtry
97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Biznes / konferencja
Imprezy/zycie nocne
Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

07 maj 2015 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Hotel świetnie położony, blisko metro, blisko autostrada. Jak dla nas (byliśmy w 4 osoby 4 noce) cena 90 zł/os super. Obsługa super, czysto. Jedyne do czego można byłoby się na siłę przyczepić to brak croissantów na śniadanie.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

06 maj 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Polecam jak najbardziej ten hotel, cena myślę że konkurencyjna, schludnie, czysto i miło, blisko metro więc bez problemu mogliśmy się poruszać po Paryżu

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

91.4%
Atmosfera - 100% Obsługa - 80% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Katarzyna Franczyk-Dudek

Z małżonkiem/partnerem

Romantyczny wypad

02 maj 2013 Katarzyna poleca tą lokalizację

Pozytywy: klimat i czystkość

Negatywy: klimat

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

26 luty 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bardzo dobre położenie hotelu.

Negatywy: Bardzo dobre położenie hotelu.

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 80% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Relaks / spa
Zwiedzanie i kultura

01 listopad 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: dobra lokalizacja, pomocna obsluga, czysto

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

26 wrzesień 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bardzo czysto, ladna okolica, blisko centrum i prawdziwego Paryza, dobrze skomunikowany.

Negatywy: Bardzo czysto, ładna okolica, blisko centrum i prawdziwego Paryża, dobrze skomunikowany.


Wyświetl wszystkie hosteli w Paryż
Wyświetl wszystkie hoteli w Paryż