Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Paryż
Wyświetl wszystkie hoteli w Paryż

Recenzje hostelu Hotel Saint Sebastien

2 gwiazdki Hotele | 42, Rue Saint Sebastien, Paryż, Île-de-France, Francja 75011

67,1% Ogólna ocena

691 z 997 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (03/04/2014)

"Blisko do dwóch stacji metra. Na upartego można nawet na piechotkę dojść do centrum. Spacer do Dzielnicy Łacińskiej zajął mi godzinkę. Wokół markety ( carrefure), kebaby, puby z dobrym piwkiem. Obok knajpka z tanimi…"

Przeczytaj wszystkie recenzje Hotel Saint Sebastien

Wyposażenie

  • Bar
  • Akceptowane karty kredytowe
  • Bez ciszy nocnej
  • Hol
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Restauracja
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Budzenie na telefon
  • Winda (windy)

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel
  • Ręcznik

Ważna informacja

Śniadanie jest obowiązkowe. Koszt to 5€

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Paryż?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Paryż

Hotel Majestic Paris
78,13 USD

Hotel 3,5  gwiazdki 91.2% 12 Opinie
Mary's Hotel
32,83 USD

Hotel 1 gwiazdka 73.7% 70 Opinie
Hôtel de Nemours
45,96 USD

Hotel 2 gwiazdki Brak oceny
Hotel Voltaire Republique
28,89 USD

Hotel 2 gwiazdki 71.4% 484 Opinie
Hotel Rhétia
26,26 USD

Hotel 1 gwiazdka 68.1% 235 Opinie
Gardette Park Hotel
91,91 USD

Hotel 3 gwiazdki 72.8% 1763 Opinie
Hotel Central Bastille
32,83 USD

Hotel 3 gwiazdki 75.5% 35 Opinie
Absolute Paris Boutique Hostel
26,05 USD

Hostel 78.7% 709 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 02/09/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 02/09/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
67.1%

Ogólna ocena

691 spośród 997 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hotel Saint Sebastien' znajomym.

Atmosfera
56.0%
Lokalizacja
81.6%
Wyposażenie
58.4%
Czystość
56.8%
Obsługa
73.6%
Wartość
67.2%
Bezpieczeństwo
76.0%
Filtruj wyniki Wyświetlono 6 z 647 opinii
Zresetuj filtry
71.4%
Atmosfera - 40% Obsługa - 80% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 60% Czystość - 60% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

03 kwiecień 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Blisko do dwóch stacji metra. Na upartego można nawet na piechotkę dojść do centrum. Spacer do Dzielnicy Łacińskiej zajął mi godzinkę. Wokół markety ( carrefure), kebaby, puby z dobrym piwkiem. Obok knajpka z tanimi posiłkami gdzie puszczają mecze na telebimie. Śniadanie ubogie ale nie musieliśmy z niego korzystać. Łazienka duża z oknem i wanną. Pokój przestronny. Cena wyśmienita :D okna zabiezpieczane roletami antywlamaniowymi.

Negatywy: Wady- brak lodówki. Trochę kiepski widok z okna :) Wi fi działa tylko przy recepcji.

51.4%
Atmosfera - 40% Obsługa - 100% Wyposażenie - 20% Bezpieczeństwo - 40%
Lokalizacja - 100% Czystość - 20% Wartość - 40%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

24 listopad 2013

Pozytywy: facet na recepcji bardzo pomocny

Negatywy: nic

88.6%
Atmosfera - 80% Obsługa - 80% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

17 sierpień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: we needed a room for few days for sleeping and taking a shower. almost all day we were visiting Paris. room was clean with small bathroom. towels were changed every two days. breakfast european (croisant with cheese or jam), tv with five canals. localisation comfortable. I recommend it for those who is looking for good price hotel.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

85.7%
Atmosfera - 80% Obsługa - 80% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

11 luty 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Super lokalizacja - metro zbędne aby dotrzeć prawie do wszystkiego co chce się w Paryżu zobaczyć. Duży plus za tanie i smaczne śniadania!

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

85.7%
Atmosfera - 80% Obsługa - 80% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu
typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura
Romantyczny wypad

12 wrzesień 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: lokalizacja

Negatywy: lokalizacja

65.7%
Atmosfera - 60% Obsługa - 60% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 40% Wartość - 60%

Opinie klientów

18 maj 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Biskosc centrum i metra

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.


Wyświetl wszystkie hosteli w Paryż
Wyświetl wszystkie hoteli w Paryż