Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Paryż
Wyświetl wszystkie hoteli w Paryż

Recenzje hostelu Hotel Saint Sebastien

2 gwiazdki Hotele | 42, Rue Saint Sebastien, Paryż, Île-de-France, Francja 75011

64,0% Ogólna ocena

686 z 991 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (03/04/2014)

"Blisko do dwóch stacji metra. Na upartego można nawet na piechotkę dojść do centrum. Spacer do Dzielnicy Łacińskiej zajął mi godzinkę. Wokół markety ( carrefure), kebaby, puby z dobrym piwkiem. Obok knajpka z tanimi…"

Przeczytaj wszystkie recenzje Hotel Saint Sebastien

Wyposażenie

  • Bar
  • Akceptowane karty kredytowe
  • Bez ciszy nocnej
  • Hol
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Restauracja
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Budzenie na telefon
  • Winda (windy)

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel
  • Ręcznik

Ważna informacja

Śniadanie jest obowiązkowe. Koszt to 5€

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Paryż?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Paryż

Hotel Majestic Paris
46,33 USD

Hotel 3,5  gwiazdki 92.7% 9 Opinie
Mary's Hotel
49,01 USD

Hotel 1 gwiazdka 73.7% 70 Opinie
Hôtel de Nemours
47,00 USD

Hotel 2 gwiazdki Brak oceny
Hotel Voltaire Republique
24,17 USD

Hotel 2 gwiazdki 74.4% 477 Opinie
Hotel Rhétia
26,86 USD

Hotel 1 gwiazdka 70.1% 233 Opinie
Gardette Park Hotel
80,57 USD

Hotel 3 gwiazdki 72.8% 1763 Opinie
Hotel Central Bastille
42,97 USD

Hotel 3 gwiazdki 74.6% 34 Opinie
Absolute Paris Boutique Hostel
38,94 USD

Hostel 82.4% 700 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 28/07/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 28/07/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
64.0%

Ogólna ocena

686 spośród 991 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hotel Saint Sebastien' znajomym.

Atmosfera
53.6%
Lokalizacja
83.2%
Wyposażenie
52.0%
Czystość
50.4%
Obsługa
70.4%
Wartość
64.8%
Bezpieczeństwo
73.6%
Filtruj wyniki Wyświetlono 6 z 642 opinii
Zresetuj filtry
71.4%
Atmosfera - 40% Obsługa - 80% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 60% Czystość - 60% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

03 kwiecień 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Blisko do dwóch stacji metra. Na upartego można nawet na piechotkę dojść do centrum. Spacer do Dzielnicy Łacińskiej zajął mi godzinkę. Wokół markety ( carrefure), kebaby, puby z dobrym piwkiem. Obok knajpka z tanimi posiłkami gdzie puszczają mecze na telebimie. Śniadanie ubogie ale nie musieliśmy z niego korzystać. Łazienka duża z oknem i wanną. Pokój przestronny. Cena wyśmienita :D okna zabiezpieczane roletami antywlamaniowymi.

Negatywy: Wady- brak lodówki. Trochę kiepski widok z okna :) Wi fi działa tylko przy recepcji.

51.4%
Atmosfera - 40% Obsługa - 100% Wyposażenie - 20% Bezpieczeństwo - 40%
Lokalizacja - 100% Czystość - 20% Wartość - 40%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

24 listopad 2013

Pozytywy: facet na recepcji bardzo pomocny

Negatywy: nic

88.6%
Atmosfera - 80% Obsługa - 80% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

17 sierpień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: we needed a room for few days for sleeping and taking a shower. almost all day we were visiting Paris. room was clean with small bathroom. towels were changed every two days. breakfast european (croisant with cheese or jam), tv with five canals. localisation comfortable. I recommend it for those who is looking for good price hotel.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

85.7%
Atmosfera - 80% Obsługa - 80% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

11 luty 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Super lokalizacja - metro zbędne aby dotrzeć prawie do wszystkiego co chce się w Paryżu zobaczyć. Duży plus za tanie i smaczne śniadania!

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

85.7%
Atmosfera - 80% Obsługa - 80% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu
typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura
Romantyczny wypad

12 wrzesień 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: lokalizacja

Negatywy: lokalizacja

65.7%
Atmosfera - 60% Obsługa - 60% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 40% Wartość - 60%

Opinie klientów

18 maj 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Biskosc centrum i metra

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.


Wyświetl wszystkie hosteli w Paryż
Wyświetl wszystkie hoteli w Paryż