HostelBookers Logo
Co myślisz o naszej stronie?

Opinie i Recenzje Hotele

10, boulevard Voltaire, Paryż, Francja

Atmosfera 62%

Czystość 60%

Wyposażenie 54%

Lokalizacja 93%

Bezpieczeństwo 72%

Obsługa 73%

Wartość 67%

Wliczone w cenę

  • Pościel
  • Przechowalnia bagażu
  • Ręcznik

Wyposażenie

  • Darmowe Wi-Fi
  • Darmowe mapy miasta
  • Dostep do Internetu
  • Gorący prysznic
  • Ochrona 24 godzin na dobę
  • Parking
  • Pokojówka
  • Pościel w cenie
  • Przechowalnia bagażu
  • Recepcja 24 godziny na dobę
  • Tours/Travel Desk
  • Towels Included
  • Vending Machines
  • Winda
  • Śniadanie nie wliczone

Zameldowanie / Data wyjazdu

Najwcześniejsza godzina zameldowania: 14:00

Najpóźniejsze wymeldowanie: 11:00

Zasady

  • Akceptujemy karty kredytowe
  • No Curfew
  • Non Smoking
  • Taxes Not Included

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Paryż?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Atmosfera 62%

Czystość 60%

Wyposażenie 54%

Lokalizacja 93%

Bezpieczeństwo 72%

Obsługa 73%

Wartość 67%

Wyświetlono 1-3 z 3 recenzji

49% Ogólna ocena
  • Atmosfera - 40%
  • Czystość - 20%
  • Wyposażenie - 20%
  • Lokalizacja - 80%
  • Bezpieczeństwo - 80%
  • Obsługa - 80%
  • Wartość - 20%
49% Ogólna ocena

Anonimowy
04 sie 2014

Rodzaj podróży:
Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Rodzaj wycieczki:
Zwiedzanie i kultura

Pozytywy: Położenie - wszędzie blisko.

Negatywy: Brud - brudne pokoje, drzwi od łazienki były tak brudne, że wołały o pomstę do nieba. Brud i pleśń w łazience. Koc na łóżku - brudny. Pluskwy (pogryzły całe moje ciało). Brak poduszki pod głowę, rolę jej spełniał brudny koc zakręcony w prześcieradło. O fuuu, do dzisiaj mam odruchy wymiotne.

77% Ogólna ocena
  • Atmosfera - 80%
  • Czystość - 40%
  • Wyposażenie - 60%
  • Lokalizacja - 100%
  • Bezpieczeństwo - 60%
  • Obsługa - 100%
  • Wartość - 100%
77% Ogólna ocena

Anonimowy
01 lut 2014

Rodzaj podróży:
Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Rodzaj wycieczki:
Romantyczny wypad, Zwiedzanie i kultura

Pozytywy: Nie podobało mi się to że dostęp do internetu był płatny, nie było ani jednego kanału telewizyjnego w języku angileskim

Negatywy: Położenie w centrum miasta, co ułatwiło zwiedzanie, bardzo miła obsługa

Klient poleca tą lokalizację

77% Ogólna ocena
  • Atmosfera - 60%
  • Czystość - 80%
  • Wyposażenie - 60%
  • Lokalizacja - 100%
  • Bezpieczeństwo - 80%
  • Obsługa - 100%
  • Wartość - 60%
77% Ogólna ocena

Anonimowy
22 wrz 2013

Rodzaj podróży:
Z małżonkiem/partnerem

Rodzaj wycieczki:
Zwiedzanie i kultura

Pozytywy: winda o powierzchni 0,60 m kw :D

Negatywy: lokalizacja należy do głównego atutu tego hotelu.

Klient poleca tą lokalizację

86% Ogólna ocena
  • Atmosfera - 80%
  • Czystość - 80%
  • Wyposażenie - 100%
  • Lokalizacja - 100%
  • Bezpieczeństwo - 80%
  • Obsługa - 100%
  • Wartość - 60%
86% Ogólna ocena

Anonimowy
01 maj 2013

Rodzaj podróży:
Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Rodzaj wycieczki:
Zwiedzanie i kultura

Pozytywy: Położenie w centrum miasta, blisko do linii metra

Negatywy: Sympatyczna, rzeczowa obsługa

Klient poleca tą lokalizację

94% Ogólna ocena
  • Atmosfera - 100%
  • Czystość - 80%
  • Wyposażenie - 80%
  • Lokalizacja - 100%
  • Bezpieczeństwo - 100%
  • Obsługa - 100%
  • Wartość - 100%
94% Ogólna ocena

Anonimowy
23 lut 2013

Rodzaj podróży:
Z małżonkiem/partnerem

Rodzaj wycieczki:
Romantyczny wypad

Pozytywy: położenie

Negatywy: obsługa

Klient poleca tą lokalizację

74% Ogólna ocena
  • Atmosfera - 80%
  • Czystość - 60%
  • Wyposażenie - 60%
  • Lokalizacja - 100%
  • Bezpieczeństwo - 80%
  • Obsługa - 80%
  • Wartość - 60%
74% Ogólna ocena

Anonimowy
10 gru 2012

Rodzaj podróży:
Z małżonkiem/partnerem

Rodzaj wycieczki:
Romantyczny wypad, Zwiedzanie i kultura

Pozytywy: Miła obsługa, świetne położenie. Pokój był czysty i przytulny. Sprzątanie odbywało się każdego dnia. W łazience była suszarka, a ręczniki były codziennie wymieniane.

Negatywy: Brak ogrzewania w łazience i brak zasłony w kabinie prysznicowej.Brak darmowego dostępu do wifi.

Klient poleca tą lokalizację

43% Ogólna ocena
  • Atmosfera - 40%
  • Czystość - 20%
  • Wyposażenie - 20%
  • Lokalizacja - 100%
  • Bezpieczeństwo - 60%
  • Obsługa - 20%
  • Wartość - 40%
43% Ogólna ocena

Anonimowy
28 sie 2012

Rodzaj podróży:
Z małżonkiem/partnerem

Rodzaj wycieczki:
Zwiedzanie i kultura

Pozytywy: Jedynym plusem jest lokalizacja

Negatywy: Minusami natomiast są: Bardzo brudna łazienka. Porwane, przepalone prześcieradło, Brak zasłony w prysznicu. Brak żelazka (nawet na recepcji). Niemiła obsługa, niechętna do pomocy. Płatny internet.

89% Ogólna ocena
  • Atmosfera - 80%
  • Czystość - 100%
  • Wyposażenie - 80%
  • Lokalizacja - 100%
  • Bezpieczeństwo - 100%
  • Obsługa - 80%
  • Wartość - 80%
89% Ogólna ocena

Anonimowy
06 gru 2011

Rodzaj podróży:
Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Rodzaj wycieczki:
typu 'City Break', Zwiedzanie i kultura

Pozytywy: dogodna lokalizacja, wszędzie blisko. Metro również na wyciągnięcie ręki.

Negatywy: dogodna lokalizacja, wszędzie blisko. Metro również na wyciągnięcie ręki.

Klient poleca tą lokalizację

Sprawdź Dostępność