Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Paryż
Wyświetl wszystkie hoteli w Paryż

Recenzje hostelu Hotel Voltaire Republique

2 gwiazdki Hotele | 10 Boulevard Voltaire, Paryż, Île-de-France, Francja 75011

67,9% Ogólna ocena

374 z 488 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (10/02/2014)

"Nie podobało mi się to że dostęp do internetu był płatny, nie było ani jednego kanału telewizyjnego w języku angileskim"

Przeczytaj wszystkie recenzje Hotel Voltaire Republique

Wyposażenie

  • Akceptowane karty kredytowe
  • Bez ciszy nocnej
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel
  • Ręcznik

Ważna informacja

"Obiekt może obciążyć Państwa kartę kredytową - nie systematycznie - z kwoty pierwszej nocy w celu zapewnienia ważności swojej gwarancji"
"W przypadku awarii, rezerwacja nie będą przechowywane, a zostaniesz powiadomiony pocztą elektroniczną"

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Paryż?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Paryż

Mary's Hotel
31,63 USD

Hotel 1 gwiazdka 73.7% 70 Opinie
Absolute Paris Boutique Hostel
36,69 USD

Hostel 77.7% 710 Opinie
Picard Hotel
48,07 USD

Hotel 2 gwiazdki 68.7% 17 Opinie
Hotel Paris Bruxelles 2*
56,93 USD

Hotel 2 gwiazdki 74.9% 9 Opinie
Hotel Majestic Paris
62,62 USD

Hotel 3,5  gwiazdki 91.2% 12 Opinie
Hotel Saint Sebastien
25,30 USD

Hotel 2 gwiazdki 65.3% 1000 Opinie
Hôtel de Nemours
50,60 USD

Hotel 2 gwiazdki Brak oceny
Hotel Soft Paris
79,70 USD

Hotel 3 gwiazdki Brak oceny

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 25/10/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 25/10/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
67.9%

Ogólna ocena

374 spośród 488 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hotel Voltaire Republique' znajomym.

Atmosfera
56.8%
Lokalizacja
92.8%
Wyposażenie
56.8%
Czystość
59.2%
Obsługa
70.4%
Wartość
69.6%
Bezpieczeństwo
69.6%
Filtruj wyniki Wyświetlono 9 z 453 opinii
Zresetuj filtry
48.6%
Atmosfera - 40% Obsługa - 80% Wyposażenie - 20% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 20% Wartość - 20%

Katarzyna St?pie?

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

04 wrzesień 2014

Pozytywy: Położenie - wszędzie blisko.

Negatywy: Brud - brudne pokoje, drzwi od łazienki były tak brudne, że wołały o pomstę do nieba. Brud i pleśń w łazience. Koc na łóżku - brudny. Pluskwy (pogryzły całe moje ciało). Brak poduszki pod głowę, rolę jej spełniał brudny koc zakręcony w prześcieradło. O fuuu, do dzisiaj mam odruchy wymiotne.

77.1%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 60%
Lokalizacja - 100% Czystość - 40% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

10 luty 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Nie podobało mi się to że dostęp do internetu był płatny, nie było ani jednego kanału telewizyjnego w języku angileskim

Negatywy: Położenie w centrum miasta, co ułatwiło zwiedzanie, bardzo miła obsługa

77.1%
Atmosfera - 60% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 60%

Przemys?aw Wi?niewski

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

26 wrzesień 2013 Przemys?aw poleca tą lokalizację

Pozytywy: winda o powierzchni 0,60 m kw :D

Negatywy: lokalizacja należy do głównego atutu tego hotelu.

85.7%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 60%

Anna Bekasiak

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

11 czerwiec 2013 Anna poleca tą lokalizację

Pozytywy: Położenie w centrum miasta, blisko do linii metra

Negatywy: Sympatyczna, rzeczowa obsługa

94.3%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Romantyczny wypad

01 marzec 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: położenie

Negatywy: obsługa

74.3%
Atmosfera - 80% Obsługa - 80% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 60%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

14 grudzień 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Miła obsługa, świetne położenie. Pokój był czysty i przytulny. Sprzątanie odbywało się każdego dnia. W łazience była suszarka, a ręczniki były codziennie wymieniane.

Negatywy: Brak ogrzewania w łazience i brak zasłony w kabinie prysznicowej. Brak darmowego dostępu do wifi.

42.9%
Atmosfera - 40% Obsługa - 20% Wyposażenie - 20% Bezpieczeństwo - 60%
Lokalizacja - 100% Czystość - 20% Wartość - 40%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

07 wrzesień 2012

Pozytywy: Jedynym plusem jest lokalizacja

Negatywy: Minusami natomiast są: Bardzo brudna łazienka. Porwane, przepalone prześcieradło, Brak zasłony w prysznicu. Brak żelazka (nawet na recepcji). Niemiła obsługa, niechętna do pomocy. Płatny internet.

88.6%
Atmosfera - 80% Obsługa - 80% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 80%

Katarzyna Mach

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura

26 grudzień 2011 Katarzyna poleca tą lokalizację

Pozytywy: dogodna lokalizacja, wszędzie blisko. Metro również na wyciągnięcie ręki.

Negatywy: dogodna lokalizacja, wszędzie blisko. Metro również na wyciągnięcie ręki.

88.6%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 60%

Opinie klientów

Sam

27 listopad 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: obsluga generalnie przeswietna, narobilam sporo zamieszania a mimo to byli bardzo mili i wyrozumiali. pokoje w porzadku, tylko prysznicowi przydalby sie remont. a tak to zasadniczo bez zarzutu

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.


Wyświetl wszystkie hosteli w Paryż
Wyświetl wszystkie hoteli w Paryż