Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Ateny
Wyświetl wszystkie hoteli w Ateny

Recenzje hostelu Aristoteles Hotel

3 gwiazdki Hotele | 15 , Aharnon str. Vathi sq., Ateny, Grecja 104 38

75,2% Ogólna ocena

872 z 1003 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (22/07/2011)

"Pokój duży, klimatyzowany. Wi -fi dostępne z pokoju. Jest barek kawowy, lodówka. Hotel czysty. Sprzątane po jednej dobie."

Przeczytaj wszystkie recenzje Aristoteles Hotel

Wyposażenie

  • Klimatyzacja
  • Bar
  • Akceptowane karty kredytowe
  • Parking
  • Bez ciszy nocnej
  • Wymiana walut
  • Hol
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Restauracja
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna
  • Dostęp dla wózków inwalidzkich
  • Ekspresowa rejestracja/wymeldowanie
  • Pralnia
  • Obsluga pokojowa (24 h)
  • Budzenie na telefon
  • Winda (windy)
  • Dostep do internetu w czesciach wspólnych
  • Sala telewizyjna
  • Lózeczko dzieciece

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Śniadanie
  • Pościel
  • Ręcznik

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Ateny?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Ateny

Pergamos Hotel
22,32 USD

Hotel 2,5  gwiazdki 82.1% 241 Opinie
Lozanni Hostel
13,39 USD

Hostel 62.9% 691 Opinie
Athens Moka Hotel
20,03 USD

Hotel 2,5  gwiazdki Brak oceny
Athens House Hostel
16,07 USD

Hostel 68.3% 49 Opinie
Parnon Hotel
33,48 USD

Hotel 3 gwiazdki Brak oceny
Cosmopolit Athens Hotel
24,10 USD

Hostel Brak oceny
Athens International Youth Hostel
13,39 USD

Hostel 75.1% 436 Opinie
Hotel EFESOS
16,07 USD

Hotel 1 gwiazdka 75.4% 38 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 01/08/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 01/08/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
75.2%

Ogólna ocena

872 spośród 1003 klientów HostelBookers poleciłoby 'Aristoteles Hotel' znajomym.

Atmosfera
70.4%
Lokalizacja
68.0%
Wyposażenie
68.8%
Czystość
77.6%
Obsługa
80.0%
Wartość
84.8%
Bezpieczeństwo
76.8%
Filtruj wyniki Wyświetlono 5 z 741 opinii
Zresetuj filtry
71.4%
Atmosfera - 80% Obsługa - 80% Wyposażenie - 40% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 40% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Urlop rodzinny
Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

19 marzec 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Cena i miejsce blisko centrum

Negatywy: Cena i miejsce blisko centrum

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

28 lipiec 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Cena i warunki w pokoju.

Negatywy: Cena i warunki w pokoju.

91.4%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 60% Czystość - 100% Wartość - 80%

Opinie klientów

Dla rodzin z dziećmi

Biznes / konferencja
Urlop rodzinny

22 lipiec 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Pokój duży, klimatyzowany. Wi -fi dostępne z pokoju. Jest barek kawowy, lodówka. Hotel czysty. Sprzątane po jednej dobie.

Negatywy: Parking posiada bardzo stromy zjazd. Położony jest w podziemnej kondygnacji hotelu, ok 50 m od głównego wejścia do budynku, ale można z niego jechać windą na swoje piętro. Mini bar w pokoju jest płatny, nie ma żadnej informacji o tym. Meble nieco podniszczone. Piechotą daleko do Syntagmy i parlamentu, ale można podjechać autem i bez problemu zaparkować.

80.0%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 40% Czystość - 100% Wartość - 100%

Anna Jedrzejec

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

16 maj 2011 Anna poleca tą lokalizację

Pozytywy: Miła, przyjaźnie nastawiona i bardzo pomocna obsługa mówiąca w wielu językach.

Negatywy: Czyste, zadbane pokoje z kilkoma ważnymi udogodnieniami jak łazienka, lodówka czy TV za niewielkie pieniądze

97.1%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Biznes / konferencja

05 październik 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Ladne pokoje w stosunku do ceny za nocleg; nowe lazienki. Bardzo sympatyczna i pomocna obsluga.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.


Wyświetl wszystkie hosteli w Ateny
Wyświetl wszystkie hoteli w Ateny