Używamy ciasteczek, aby zapewnić Państwu jak najwygodniejsze korzystanie z naszej strony. Kontynuując przeglądanie naszej strony, zgadzają się Państwo na Politykę dotyczącą ciasteczek oraz wykorzystanie technologii ciasteczek. Dowiedz się więcej.

X
Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Barcelona
Wyświetl wszystkie hoteli w Barcelona

Recenzje hostelu AAE Rey Don Jaime Hotel

2 gwiazdki Hotele | Carrer de Jaume I, 11, Barcelona, Hiszpania 08002

68,6% Ogólna ocena

404 z 513 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (04/11/2010)

Piotr HOTALA uważa, że…

"Polozony blisko centrum, niezbyt duzy hotel, sasiadujacy goscie cisi, przyjazna obsluga.Located close to the city cente, nice, not too big hotel, other guest not disturbing, helpful service."

Przeczytaj wszystkie recenzje AAE Rey Don Jaime Hotel

Wyposażenie

  • Akceptowane karty kredytowe
  • Bez ciszy nocnej
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Informacja turystyczna

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel
  • Ręcznik

Ważna informacja

Uwaga: Barcelona jest zajęty miasto z wielu festiwali i świąt. Staramy się cześć wszystkich naszych rezerwacji, a okresowo znaleźć gościom, że nigdy nie pokazują się nawet po zapłaceniu kaucji rezerwacji na stronach takich jak ta. Jeśli zarezerwowali grupę lub przedłużony pobyt będzie opłata i dodatkowy depozyt na karcie kredytowej wykorzystane tutaj. Zobaczysz opłatę jako "Hotel AAE" wyświetlane na statemen kart kredytowych, a także otrzymasz e-maila od nas, który pokaże należnego salda z redukcją wykupione. Proszę spojrzeć na e-maile z AAE Hotels jeśli masz zarezerwowane okres wakacyjny, z grupą, lub zamówić na dłuższy pobyt (ponad 4 dni)
* 8% podatku nie jest wliczone w cenę i będzie wymagalne z chwilą odprawy

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Barcelona?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Barcelona

AAE Annex Hotel
42,52 USD

Hotel 2 gwiazdki 76.2% 151 Opinie
Equity Point Gothic
11,64 USD

Hostel 86.2% 669 Opinie
Hostal NITZS BCN
20,90 USD

Pensjonat 89.3% 24 Opinie
Itaca Hostel & Apartments
19,92 USD

Hostel 93.1% 476 Opinie
No 5 Barcelona Apartments
64,36 USD

Apartament Brak oceny
Albergue New York
19,59 USD

Hostel 80.3% 646 Opinie
Confortel Almirante
96,65 USD

Hotel 4 gwiazdki Brak oceny
A & A Arco Youth Hostel
16,79 USD

Hostel 83.7% 222 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 03/05/2016

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 03/05/2016
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
68.6%

Ogólna ocena

404 spośród 513 klientów HostelBookers poleciłoby 'AAE Rey Don Jaime Hotel' znajomym.

Atmosfera
58.4%
Lokalizacja
92.8%
Wyposażenie
56.0%
Czystość
65.6%
Obsługa
66.4%
Wartość
67.2%
Bezpieczeństwo
73.6%
Filtruj wyniki Wyświetlono 7 z 395 opinii
Zresetuj filtry
82.9%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 80%

Opinie klientów

Sam

Biznes / konferencja
Zwiedzanie i kultura

26 kwiecień 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Bardzo dobra lokalizacja. Wszędzie blisko.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

85.7%
Atmosfera - 60% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Wydarzenia / festiwale
Zakupy

26 październik 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Podoba mi się położenie. Krótko mówiąc wszędzie jest w miarę blisko.

Negatywy: Podoba mi się położenie. Krótko mówiąc wszędzie jest w miarę blisko.

82.9%
Atmosfera - 60% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Zwiedzanie i kultura

11 maj 2011

Pozytywy: Położenie.

Negatywy: Położenie.

82.9%
Atmosfera - 80% Obsługa - 80% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

typu 'City Break'

27 listopad 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: polozenie, cena

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

88.6%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 60%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura
Romantyczny wypad

08 listopad 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Dobra lokalizacja. Blisko metra i fajnych zabytków.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

82.9%
Atmosfera - 80% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 100% Czystość - 60% Wartość - 80%

Piotr HOTALA

Z małżonkiem/partnerem

typu 'City Break'
Zwiedzanie i kultura
Romantyczny wypad

04 listopad 2010 Piotr poleca tą lokalizację

Pozytywy: Polozony blisko centrum, niezbyt duzy hotel, sasiadujacy goscie cisi, przyjazna obsluga.Located close to the city cente, nice, not too big hotel, other guest not disturbing, helpful service.

Negatywy: Dość głośno w nocy (gwar z ulicy). Quite noisy during a night (voices from street).

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Backpacking / rok przerwy
Plaza/opalanie
typu 'City Break'
Wydarzenia / festiwale
Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

21 październik 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: place, near to city centre

Negatywy: place, near to city centre


Wyświetl wszystkie hosteli w Barcelona
Wyświetl wszystkie hoteli w Barcelona