Logo HostelBookers
CO MYŚLISZ O NASZEJ STRONIE?
Bez oplat za rezerwacje
Wyświetl wszystkie hosteli w Palma De Mallorca

Recenzje hostelu Sol de Mallorca

2 gwiazdki Hotele | C/ Amilcar, 5, Arenal, Palma De Mallorca, Hiszpania 07600

84,9% Ogólna ocena

82 z 90 klientów poleciłoby tę właściwość

Najnowsza recenzja (12/04/2014)

"Hotel Sol de mallorca położony tuż przy plaży w S'Arenal z pewnością jest dobrą opcją noclegu przy pobycie na parę dni. Obsługa jest bardzo miła, pokoje czyste i co najważniejsze oferta przedstawiona w internecie jest…"

Przeczytaj wszystkie recenzje Sol de Mallorca

Wyposażenie

  • Akceptowane karty kredytowe
  • Internet / Wi-Fi
  • Recepcja czynna przez całą dobę
  • Sejf
  • Prysznice z gorącą wodą przez całą dobę
  • Faks
  • Solarium
  • Concierge
  • Budzenie na telefon
  • Bankomat
  • Kawiarnia

Wliczone w cenę

  • Przechowalnia bagażu
  • Pościel
  • Ręcznik

Ważna informacja

Prosimy o zapoznanie się z naszą check-in jest Amilcar Street 5 w Sol de Mallorca

Ten tekst został przetłumaczony przy użyciu Google Translator

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Palma De Mallorca?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Zobacz inne miejsca noclegowe w Palma De Mallorca

Hotel Salpi
13,92 USD

Hotel 1 gwiazdka 78.7% 41 Opinie
Hotel Leblon
18,98 USD

Hotel 2 gwiazdki 76.1% 62 Opinie
The Hostal Tierramar
20,24 USD

Pensjonat 87.1% 252 Opinie
Hostal Atlanta
18,98 USD

Hostel 88.6% 211 Opinie
Hostal Alce
22,14 USD

Pensjonat 70.6% 17 Opinie
Hotel Palma Playa I
26,12 USD

Hotel 3 gwiazdki 86.5% 45 Opinie
whala!ambos mundos
28,06 USD

Hotel 3 gwiazdki Brak oceny
Hotel Can Pastilla
27,83 USD

Hotel 2 gwiazdki 59.4% 5 Opinie

Wpisz daty, aby sprawdzić ceny


  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 25/10/2015

  •  
    Nieprawidłowa data
     
    Nieprawidłowa data - proszę wybrać przyszłą datę
     
    Nieprawidłowa data - Data wyprowadzenia się nie może być późniejsza niż 25/10/2015
     
    Data wyjazdu jest wcześniej, niż data przyjazdu. Sprawdź daty i spróbuj ponownie.
     
    Rezerwacje można składać na okres maksymalnie 31 dni. Podaj alternatywne daty i spróbuj ponownie.

przetwarzanie
84.9%

Ogólna ocena

82 spośród 90 klientów HostelBookers poleciłoby 'Sol de Mallorca' znajomym.

Atmosfera
81.6%
Lokalizacja
89.6%
Wyposażenie
80.0%
Czystość
74.4%
Obsługa
93.6%
Wartość
92.8%
Bezpieczeństwo
82.4%
Filtruj wyniki Wyświetlono 7 z 87 opinii
Zresetuj filtry
97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Plaza/opalanie

12 kwiecień 2014 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Hotel Sol de mallorca położony tuż przy plaży w S'Arenal z pewnością jest dobrą opcją noclegu przy pobycie na parę dni. Obsługa jest bardzo miła, pokoje czyste i co najważniejsze oferta przedstawiona w internecie jest zgodna z rzeczywistością.Byłam mile zaskoczona. Obsługa jest bardzo miła, pomyślano o gościach podróżujących z bagażem podręcznym, bo do dyspozycji gości są ręczniki na plażę i parasole. Jednym słowem świetny stosunek ceny do jakości.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Tomasz Guba?a

Z małżonkiem/partnerem

Plaza/opalanie
Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura

24 czerwiec 2013 Tomasz poleca tą lokalizację

Pozytywy: bardzo miła obsługa, na wstępie dostaliśmy wszystkie przydatne informacje, czysty pokój - jednym slowem wszystko co mozna oczekiwac, w tej cenie rewelacja i gorąco polecam

Negatywy: bardzo miła obsługa, na wstępie dostaliśmy wszystkie przydatne informacje, czysty pokój - jednym slowem wszystko co mozna oczekiwac, w tej cenie rewelacja i gorąco polecam

97.1%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 80% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Z małżonkiem/partnerem

Zwiedzanie i kultura

27 marzec 2013 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Świetna lokalizacja.

Negatywy: Miła obsługa.

82.9%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 20% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Plaza/opalanie

01 czerwiec 2012 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Hostel położony jest bardzo blisko plaży.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

100.0%
Atmosfera - 100% Obsługa - 100% Wyposażenie - 100% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Plaza/opalanie
Romantyczny wypad
Zwiedzanie i kultura
Sport, przygoda lub aktywnosc na swiezym powietrzu

04 maj 2011 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Przede wszystkim super warunki, pyszne śniadania, częste wymiany ręczników i przemili ludzie:)

Negatywy: Świetna atmosfera, idealne położenie, bliskość morza, dobre warunki i bardzo miła obsługa:)

80.0%
Atmosfera - 80% Obsługa - 80% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 80%
Lokalizacja - 80% Czystość - 80% Wartość - 100%

Opinie klientów

Sam

Biznes / konferencja

09 październik 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: Blisko plazy, latwe polaczenie z centrum.

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.

85.7%
Atmosfera - 80% Obsługa - 60% Wyposażenie - 60% Bezpieczeństwo - 100%
Lokalizacja - 100% Czystość - 100% Wartość - 100%

Opinie klientów

14 maj 2010 Klient poleca tą lokalizację

Pozytywy: dobre polozenie i bardzo dobra cena oraz mozliwosc poznania swietnych ludzi

Negatywy: Klient nie pozostawił(a) żadnego negatywnego komentarza.


Wyświetl wszystkie hosteli w Palma De Mallorca