HostelBookers Logo
Co myślisz o naszej stronie?

Opinie i Recenzje Hotele

Grunewaldstr. 33, 10823 Berlin, Berlin, Niemcy

Atmosfera 93%

Czystość 91%

Wyposażenie 90%

Lokalizacja 90%

Bezpieczeństwo 95%

Obsługa 98%

Wartość 93%

Wliczone w cenę

  • Pościel
  • Przechowalnia bagażu
  • Ręcznik

Wyposażenie

  • Darmowe Wi-Fi
  • Café
  • Darmowe mapy miasta
  • Dostep do Internetu
  • Ochrona 24 godzin na dobę
  • Outdoor Terrace
  • Parking
  • Postal Service
  • Przechowalnia bagażu
  • Reading Light
  • Recepcja 24 godziny na dobę
  • Sala zebrań
  • Telefon/Fax
  • Telewizja kablowa
  • Urządzenia do przygotowywania herbaty i kawy
  • Vending Machines
  • Winda
  • Wstęp na kartę magnetyczną
  • Wymiana książek
  • Wypożyczalnia rowerów
  • Śniadanie nie wliczone

Dostępne za dodatkową opłatą

  • Śniadanie 6,68USD

Ważna informacja

Cancellation policy
A reservation can be cancelled up to 3 days prior arrival date. In case of a late cancellation or a no show, the property reserves the right to charge the guest for the first night of the reservation.

Cancellation policy (for special dates/events):
A reservation can be cancelled up to 7 days prior arrival date. In case of a late cancellation or a no show, the hotel reserves the right to charge the guest for the entire reservation.

Special dates/events until the end of 2016:

04.09.2015 – 09.09.2015 IFA, 27.09.2015 Marathon (Vortrag), 03.10.2015 Tag der Deutschen Einheit
30.12.2015 – 02.01.2016 Neujahr
18.01.2016 – 22.01.2016 Fashion Week
15.01. – 24.01. 2016 Gruene Woche
02.02. – 05.02.2016 Fruit Logistica
11.02. – 16.02.2016 Berlinale
09.03. – 13.03.2016 ITB
03.04.2016 Halbmarathon
20.03. – 28.03.2016 Ostern
01.05.2016 Maifaiertag
21.05.2016 DFB Pokalfinale
31.05. – 05.06.2016 ILA
05.05.2016 Himmelfahrt
13.05. – 16.05.2016 Karneval der Kulturen
16.05. – 19.05.2016 Pfingsten
26.05.2016 Fronleichnam
21.06.2016 Fete de la Musique
02.09. – 07.09.2016 IFA
20.09. – 23.09.2016 Innotrans
03.10.2016 Tag der Deutschen Einheit

Zameldowanie / Data wyjazdu

Najwcześniejsza godzina zameldowania: 14:00

Najpóźniejsze wymeldowanie: 11:00

Zasady

  • Przyjazny dla dzieci
  • Akceptujemy karty kredytowe
  • No Curfew
  • Non Smoking
  • Przystosowany dla zwierząt domowych"
  • Taxes Included

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Berlin?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Atmosfera 93%

Czystość 91%

Wyposażenie 90%

Lokalizacja 90%

Bezpieczeństwo 95%

Obsługa 98%

Wartość 93%

Wyświetlono 1-3 z 3 recenzji

91% Ogólna ocena
  • Atmosfera - 100%
  • Czystość - 80%
  • Wyposażenie - 80%
  • Lokalizacja - 100%
  • Bezpieczeństwo - 100%
  • Obsługa - 100%
  • Wartość - 80%
91% Ogólna ocena

Anonimowy
23 kwi 2016

Rodzaj podróży:
Dla rodzin z dziećmi

Rodzaj wycieczki:
Relaks / spa, Zwiedzanie i kultura

Przedział wiekowy:
41+

Pozytywy: Podobało mi się wygodne łóżko

Negatywy: Rzut beretem do najważniejszych atrakcji miasta

Klient poleca tą lokalizację

94% Ogólna ocena
  • Atmosfera - 60%
  • Czystość - 100%
  • Wyposażenie - 100%
  • Lokalizacja - 100%
  • Bezpieczeństwo - 100%
  • Obsługa - 100%
  • Wartość - 100%
94% Ogólna ocena

Anonimowy
21 sie 2015

Rodzaj podróży:
Ze znajomymi lub innymi podróżnymi

Rodzaj wycieczki:
typu 'City Break', Wydarzenia / festiwale, Imprezy/życie nocne, Romantyczny wypad, Zakupy, Zwiedzanie i kultura, Odwiedziny u przyjaciół lub rodziny

Pozytywy: Dogodne położenie względem centrum Berlina, doskonałe skomunikowanie (metro pod nosem), cicha okolica, ogólna czystość i bardzo miła obsługa w recepcji. Przydałoby się Wi-Fi w pokojach a nie tylko przy recepcji.

Negatywy: Dogodne położenie względem centrum Berlina, doskonałe skomunikowanie (metro pod nosem), cicha okolica, ogólna czystość i bardzo miła obsługa w recepcji. Przydałoby się Wi-Fi w pokojach a nie tylko przy recepcji.

Klient poleca tą lokalizację

97% Ogólna ocena
  • Atmosfera - 100%
  • Czystość - 100%
  • Wyposażenie - 100%
  • Lokalizacja - 80%
  • Bezpieczeństwo - 100%
  • Obsługa - 100%
  • Wartość - 100%
97% Ogólna ocena

Anonimowy
28 gru 2013

Rodzaj podróży:
Z małżonkiem/partnerem

Rodzaj wycieczki:
Wydarzenia / festiwale

Pozytywy: Bardzo przyjazna i chętnie pomagająca obsługa, czyste, zadbane pokoje oraz bogaty bufet śniadaniowy.

Negatywy: Bardzo przyjazna i chętnie pomagająca obsługa, czyste, zadbane pokoje oraz bogaty bufet śniadaniowy.

Klient poleca tą lokalizację

Sprawdź Dostępność