Co myślisz o naszej stronie?

Najwyżej oceniane hostele w Praga, Czechy

The MadHouse Prague 98%

1. The MadHouse Prague

Hostel
Spalena 39

Atmosfera 99%

Czystość 97%

Wyposażenie 97%

Lokalizacja 98%

Bezpieczeństwo 98%

Obsługa 100%

Wartość 98%

205 spośród 208 klientów HostelBookers poleciłoby 'The MadHouse Prague' znajomym.

Hostel DownTown 94%

2. Hostel DownTown

Hostel
Narodni 19

Atmosfera 94%

Czystość 90%

Wyposażenie 94%

Lokalizacja 97%

Bezpieczeństwo 94%

Obsługa 96%

Wartość 98%

350 spośród 360 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hostel DownTown' znajomym.

30 kwi 2016 100%
Rodzaj podróży: Z małżonkiem/partnerem
Rodzaj wycieczki: typu 'City Break'
Przedział wiekowy: 18-24

Blisko Starego Rynku oraz nowej części Pragi

poleca tą lokalizację

14 lut 2015 94%
Rodzaj podróży: Z małżonkiem/partnerem
Rodzaj wycieczki: Romantyczny wypad Zwiedzanie i kultura

Świetnie pomalowane ściany; oryginalnie i nietuzinkowo :) miejsce z duszą ♡

poleca tą lokalizację

Przeczytaj wszystkie recenzje Hostel DownTown
Hostel One Home 94%

3. Hostel One Home

Hostel
Hybernska 22, Prague 1

Atmosfera 94%

Czystość 96%

Wyposażenie 94%

Lokalizacja 94%

Bezpieczeństwo 94%

Obsługa 94%

Wartość 91%

160 spośród 163 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hostel One Home' znajomym.

Hostel One Prague 94%

4. Hostel One Prague

Hostel
Cimburkova, 8

Atmosfera 96%

Czystość 90%

Wyposażenie 96%

Lokalizacja 86%

Bezpieczeństwo 96%

Obsługa 98%

Wartość 93%

480 spośród 498 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hostel One Prague' znajomym.

13 kwi 2012 86%

nowoczesne wnętrze

poleca tą lokalizację

Przeczytaj wszystkie recenzje Hostel One Prague
Hotel Karlin 93%

5. Hotel Karlin

Hotele
Sokolovsk 71

Atmosfera 90%

Czystość 94%

Wyposażenie 90%

Lokalizacja 94%

Bezpieczeństwo 94%

Obsługa 94%

Wartość 94%

62 spośród 62 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hotel Karlin' znajomym.

05 wrz 2014 89%
Rodzaj podróży: Ze znajomymi lub innymi podróżnymi
Rodzaj wycieczki: Zwiedzanie i kultura

Świetna lokalizacja, blisko do centrum, w pobliżu stacja metra i tramwaje

poleca tą lokalizację

0d9710a50f7a50a7d0345bc201c028f531c79632e58b51e617 04 lip 2012 83%
Rodzaj podróży: Ze znajomymi lub innymi podróżnymi
Rodzaj wycieczki: Zwiedzanie i kultura

Było bardzo cicho, czysto, spokojnie

0d9710a50f7a50a7d0345bc201c028f531c79632e58b51e617 poleca tą lokalizację

Przeczytaj wszystkie recenzje Hotel Karlin
ABC Suites 93%

6. ABC Suites

Apartament
Jilska 12, Praha 1

Atmosfera 92%

Czystość 88%

Wyposażenie 91%

Lokalizacja 99%

Bezpieczeństwo 94%

Obsługa 92%

Wartość 94%

33 spośród 37 klientów HostelBookers poleciłoby 'ABC Suites' znajomym.

Hostel Santini Prague 93%

7. Hostel Santini Prague

Hostel
Nerudova 14, Lesser Town

Atmosfera 89%

Czystość 98%

Wyposażenie 90%

Lokalizacja 96%

Bezpieczeństwo 97%

Obsługa 89%

Wartość 91%

47 spośród 51 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hostel Santini Prague' znajomym.

9fac02ec49324a92ad9e95de7db5fe0a6f0fda637d2550d346 07 lis 2013 80%
Rodzaj podróży: Ze znajomymi lub innymi podróżnymi
Rodzaj wycieczki: typu 'City Break' Imprezy/życie nocne

Obiekt generalnie ładny, wykończenia wnętrz eleganckie, duże przestronne łazienki wykończone na wysoki standard. Obsługa hotelu bardzo miła, pomocna w każdej kwestii.

9fac02ec49324a92ad9e95de7db5fe0a6f0fda637d2550d346 poleca tą lokalizację

27 kwi 2013 100%

We were in group of five. When we entered the place, we thought that it's a three star hotel! The location was outstanding and price per quality marvellous.

poleca tą lokalizację

Przeczytaj wszystkie recenzje Hostel Santini Prague
Ahoy! Hostel 93%

8. Ahoy! Hostel

Hostel
Na Perstyne 10

Atmosfera 89%

Czystość 87%

Wyposażenie 90%

Lokalizacja 98%

Bezpieczeństwo 95%

Obsługa 98%

Wartość 92%

84 spośród 87 klientów HostelBookers poleciłoby 'Ahoy! Hostel' znajomym.

Sophie's Hostel 92%

9. Sophie's Hostel

Hostel
Melounova 2

Atmosfera 91%

Czystość 95%

Wyposażenie 89%

Lokalizacja 90%

Bezpieczeństwo 97%

Obsługa 92%

Wartość 92%

350 spośród 370 klientów HostelBookers poleciłoby 'Sophie's Hostel' znajomym.

03 sty 2015 100%
Rodzaj podróży: Sam
Rodzaj wycieczki: typu 'City Break' Zwiedzanie i kultura

Położenie, wystrój, atmosfera, czystość, pomocni pracownicy.

poleca tą lokalizację

22 kwi 2014 100%
Rodzaj podróży: Sam
Rodzaj wycieczki: typu 'City Break'

Bardzo mi się podobało w tym hostelu i w Czechach

poleca tą lokalizację

Przeczytaj wszystkie recenzje Sophie's Hostel
Hostel Seven 90%

10. Hostel Seven

Pensjonat
Varhulíkové 1609/13, Praha 7 - Holešovice

Atmosfera 90%

Czystość 90%

Wyposażenie 90%

Lokalizacja 80%

Bezpieczeństwo 100%

Obsługa 100%

Wartość 100%

2 spośród 2 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hostel Seven' znajomym.

Dlaczego warto dokonywać rezerwacji za pomocą hostelbookers?

Tysiące łóżek i prywatnych pokojów w okolicy miejsc, które planujesz zobaczyć i rzeczy, które planujesz zrobić.
Ze świetnej jakości hostelami i tanimi hotelami, wszystko co chcesz zobaczyć i zrobić jest w zasięgu ręki."

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Praga?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Nasze najwyżej notowane hostele w Praga zostały ocenione wyłącznie przez klientów HostelBookers, którzy się w nich zatrzymali. Szczere oceny ułatwią wybór najlepszego miejsce na pobyt w Praga, Czechy. Oceny są wystawiane w oparciu o atmosferę, czystość i stosunek jakości do ceny; nie wspominając już o powitalnym uśmiechu pracowników. Przejrzyj listę, aby znaleźć hostel, który najlepiej mieści się w twoim budżecie.

Przewodnik po mieście Praga

W naszym przewodniku po mieście Praga znajdziesz najlepsze wskazówki dla podróżnych, porady i inspiracje na temat tego, co warto zrobić i gdzie się zatrzymać.