Co myślisz o naszej stronie?

Najwyżej oceniane hostele w Bratysława, Słowacja

Dream Hostel Bratislava 100%

1. Dream Hostel Bratislava

Hostel
9/A Leskova St.

Atmosfera 100%

Czystość 100%

Wyposażenie 100%

Lokalizacja 80%

Bezpieczeństwo 100%

Obsługa 100%

Wartość 100%

3 spośród 3 klientów HostelBookers poleciłoby 'Dream Hostel Bratislava' znajomym.

Hostel Blues 94%

2. Hostel Blues

Hostel
Špitálska 2

Atmosfera 91%

Czystość 94%

Wyposażenie 91%

Lokalizacja 94%

Bezpieczeństwo 97%

Obsługa 98%

Wartość 94%

398 spośród 407 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hostel Blues' znajomym.

01 maj 2017 100%
Rodzaj podróży: Sam
Rodzaj wycieczki: Zwiedzanie i kultura Odwiedziny u przyjaciół lub rodziny
Przedział wiekowy: 31-40

Szybka obsługa, przyjazny personel

poleca tą lokalizację

17 kwi 2015 100%
Rodzaj podróży: Ze znajomymi lub innymi podróżnymi
Rodzaj wycieczki: Imprezy/życie nocne Romantyczny wypad Zakupy Zwiedzanie i kultura

Hostel znajduje się bardzo dobrej lokalizacji, wszędzie jest blisko. Panowała tam bardzo fajna atmosfera. Pracownicy chętnie pomogli w każdej kwestii i byli bardzo przyjaźnie nastawieni. W ostatni dzień wyjazdu pomimo check out o godzinie 10 mogliśmy zostawić bez problemu torby, a także przebywać w hostelu. Pokoje były bardzo ładne i czyste. Ogólnie w całym hostelu panował porządek. Widać było, że ludzie przebywający tam są bardzo zadowoleni z wyboru.

poleca tą lokalizację

Przeczytaj wszystkie recenzje Hostel Blues
Wild Elephants Hostel 94%

3. Wild Elephants Hostel

Hostel
Frantiskanske namestie 8

Atmosfera 94%

Czystość 89%

Wyposażenie 86%

Lokalizacja 98%

Bezpieczeństwo 94%

Obsługa 98%

Wartość 94%

86 spośród 96 klientów HostelBookers poleciłoby 'Wild Elephants Hostel' znajomym.

Art Hostel Taurus 93%

4. Art Hostel Taurus

Hostel
Zamocka 24-26

Atmosfera 89%

Czystość 97%

Wyposażenie 88%

Lokalizacja 94%

Bezpieczeństwo 94%

Obsługa 92%

Wartość 94%

211 spośród 226 klientów HostelBookers poleciłoby 'Art Hostel Taurus' znajomym.

09 sie 2014 100%
Rodzaj podróży: Ze znajomymi lub innymi podróżnymi
Rodzaj wycieczki: Zwiedzanie i kultura

Bardzo dobra lokalizacja, świetne warunki.

poleca tą lokalizację

12 paź 2013 100%
Rodzaj podróży: Ze znajomymi lub innymi podróżnymi
Rodzaj wycieczki: typu 'City Break' Relaks / spa Zakupy Zwiedzanie i kultura

Wspaniały hostel. Bardzo przyjazna atmosfera. Obsługa chętnie oferująca pomoc. Obfite śniadanie w cenie noclegu. Możliwość zamknięcia bagażu w indywidualnej szafce. Hostel położony u podnóża zamku, w niedalekiej odległości od Starówki.Jedyny mankament - brak okien w pokojach.Reszta - super! Joanna

poleca tą lokalizację

Przeczytaj wszystkie recenzje Art Hostel Taurus
Hotel Viktor 88%

5. Hotel Viktor

Hotele
Kremnická 26

Atmosfera 93%

Czystość 95%

Wyposażenie 88%

Lokalizacja 65%

Bezpieczeństwo 95%

Obsługa 83%

Wartość 100%

8 spośród 8 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hotel Viktor' znajomym.

Hostel Brickyard 87%

6. Hostel Brickyard

Hostel
Sancova 4

Atmosfera 84%

Czystość 89%

Wyposażenie 80%

Lokalizacja 80%

Bezpieczeństwo 87%

Obsługa 96%

Wartość 93%

9 spośród 9 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hostel Brickyard' znajomym.

03 sie 2017 100%
Rodzaj podróży: Sam
Rodzaj wycieczki: Praca/wolontariat
Przedział wiekowy: 25-30

Dogodne polozenie z dworca autobusowego i na lotnisko. Bardzo czysto.

poleca tą lokalizację

14 maj 2016 94%
Rodzaj podróży: Ze znajomymi lub innymi podróżnymi
Rodzaj wycieczki: Imprezy/życie nocne Zakupy Zwiedzanie i kultura
Przedział wiekowy: 31-40

Super obsługa

poleca tą lokalizację

Przeczytaj wszystkie recenzje Hostel Brickyard
Boutique Apartments Possonium 86%

7. Boutique Apartments Possonium

Apartament
Sancova 20

Atmosfera 90%

Czystość 78%

Wyposażenie 85%

Lokalizacja 82%

Bezpieczeństwo 90%

Obsługa 92%

Wartość 86%

191 spośród 209 klientów HostelBookers poleciłoby 'Boutique Apartments Possonium' znajomym.

05 sie 2017 97%
Rodzaj podróży: Ze znajomymi lub innymi podróżnymi
Rodzaj wycieczki: Zwiedzanie i kultura
Przedział wiekowy: 18-24

Bardzo miła i pomocna obsługa. Najlepszym punktem jest bar w świetnym klimacie na terenie hostelu. Serdecznie polecam to miejsce!

poleca tą lokalizację

31 mar 2017 86%
Rodzaj podróży: Ze znajomymi lub innymi podróżnymi
Rodzaj wycieczki: Wydarzenia / festiwale Zwiedzanie i kultura Sport, przygoda lub aktywność na świeżym powietrzu
Przedział wiekowy: 31-40

Miła atmosfera, przyjazna obsługa, dobrze wyposażona kuchnia

poleca tą lokalizację

Przeczytaj wszystkie recenzje Boutique Apartments Possonium
Patio Hostel 82%

8. Patio Hostel

Hostel
Spitalska 35

Atmosfera 77%

Czystość 74%

Wyposażenie 82%

Lokalizacja 86%

Bezpieczeństwo 87%

Obsługa 86%

Wartość 86%

513 spośród 588 klientów HostelBookers poleciłoby 'Patio Hostel' znajomym.

29 kwi 2018 100%
Rodzaj podróży: Ze znajomymi lub innymi podróżnymi
Rodzaj wycieczki: Backpacking / rok przerwy typu 'City Break' Imprezy/życie nocne
Przedział wiekowy: 25-30

Hostel blisko centrum miasta, czysty, zadbany z miłą obsługą. Na terenie obiektu bar i ogródek. Na przywitanie bon na darmowe piwo. Bardzo miła atmosfera, polecam wszystkim :)

poleca tą lokalizację

01 maj 2016 37%
Rodzaj podróży: Ze znajomymi lub innymi podróżnymi
Rodzaj wycieczki: typu 'City Break'
Przedział wiekowy: 18-24

Dobra lokalizacja, szybkie dojście do centrum.

Przeczytaj wszystkie recenzje Patio Hostel
Freddie next to Mercury 80%

9. Freddie next to Mercury

Hostel
Jelenia 4

Atmosfera 77%

Czystość 85%

Wyposażenie 80%

Lokalizacja 76%

Bezpieczeństwo 81%

Obsługa 83%

Wartość 81%

53 spośród 60 klientów HostelBookers poleciłoby 'Freddie next to Mercury' znajomym.

Hostel Bratislava by Freddie 74%

10. Hostel Bratislava by Freddie

Hostel
Holekova 3

Atmosfera 66%

Czystość 60%

Wyposażenie 71%

Lokalizacja 71%

Bezpieczeństwo 83%

Obsługa 83%

Wartość 80%

5 spośród 7 klientów HostelBookers poleciłoby 'Hostel Bratislava by Freddie' znajomym.

Dlaczego warto dokonywać rezerwacji za pomocą hostelbookers?

Tysiące łóżek i prywatnych pokojów w okolicy miejsc, które planujesz zobaczyć i rzeczy, które planujesz zrobić.
Ze świetnej jakości hostelami i tanimi hotelami, wszystko co chcesz zobaczyć i zrobić jest w zasięgu ręki."

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Bratysława?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Nasze najwyżej notowane hostele w Bratysława zostały ocenione wyłącznie przez klientów HostelBookers, którzy się w nich zatrzymali. Szczere oceny ułatwią wybór najlepszego miejsce na pobyt w Bratysława, Słowacja. Oceny są wystawiane w oparciu o atmosferę, czystość i stosunek jakości do ceny; nie wspominając już o powitalnym uśmiechu pracowników. Przejrzyj listę, aby znaleźć hostel, który najlepiej mieści się w twoim budżecie.

Przewodnik po mieście Bratysława

W naszym przewodniku po mieście Bratysława znajdziesz najlepsze wskazówki dla podróżnych, porady i inspiracje na temat tego, co warto zrobić i gdzie się zatrzymać.