Co myślisz o naszej stronie?

Najwyżej oceniane hostele w Sztokholm, Szwecja

Langholmens Vandrarhem STF/HI 94%

1. Langholmens Vandrarhem STF/HI

Hostel
Langholmsmuren 20, Box 9116

Atmosfera 95%

Czystość 96%

Wyposażenie 94%

Lokalizacja 85%

Bezpieczeństwo 98%

Obsługa 98%

Wartość 97%

259 spośród 268 klientów HostelBookers poleciłoby 'Langholmens Vandrarhem STF/HI' znajomym.

e221d9c04560489a86bafac5c47d9d7f95c00fff178324e22c 07 lut 2014 97%
Rodzaj podróży: Ze znajomymi lub innymi podróżnymi
Rodzaj wycieczki: typu 'City Break'

oryginalnośc tego miejsca jest jego wielkim atutem, poza tym zielona wyspa :)

e221d9c04560489a86bafac5c47d9d7f95c00fff178324e22c poleca tą lokalizację

cd735619788184791818aefc44ba1d312a58f3415a8aee1330 23 lis 2012 97%
Rodzaj podróży: Z małżonkiem/partnerem
Rodzaj wycieczki: typu 'City Break' Zwiedzanie i kultura

Fantastyczny pomsł na niekonwencjonalny charakter obiektu. Wspaniała atmosfera, bardzo pomocna obsługa, bardzo smaczne sniadania. I niespodzianka, któregoś dnia - rozgrzewające wino grzane - pora roku i pogoda były chyba powodem do takiej atrakcji. Byłam tam w listopadzie, ale w misiącach wiosenno letnich musi być tam jeszcze przyjemniej

cd735619788184791818aefc44ba1d312a58f3415a8aee1330 poleca tą lokalizację

Przeczytaj wszystkie recenzje Langholmens Vandrarhem STF/HI
City Backpackers Hostel 92%

2. City Backpackers Hostel

Hostel
Upplandsgatan 2a, 11123

Atmosfera 94%

Czystość 89%

Wyposażenie 91%

Lokalizacja 94%

Bezpieczeństwo 94%

Obsługa 96%

Wartość 87%

524 spośród 537 klientów HostelBookers poleciłoby 'City Backpackers Hostel' znajomym.

16 sty 2014 100%

Wzorowy Hostel! Godny polecenia z czystym sumieniem, idealna lokalizacja, obsługa bardzo pomocna i miła :))

poleca tą lokalizację

24 paź 2012 89%
Rodzaj podróży: Ze znajomymi lub innymi podróżnymi
Rodzaj wycieczki: Zwiedzanie i kultura

PODOBAŁO NAM SIĘ :-) Podobało nam się to, że hostel znajdował się w centrum miasta, blisko stacji metra. Do przyjazdu tutaj, zachęcił nas także darmowy makaron (free pasta).

poleca tą lokalizację

Przeczytaj wszystkie recenzje City Backpackers Hostel
Castanea Old Town Hostel 92%

3. Castanea Old Town Hostel

Hostel
Kindstugatan 1, Old Town

Atmosfera 90%

Czystość 93%

Wyposażenie 87%

Lokalizacja 98%

Bezpieczeństwo 94%

Obsługa 94%

Wartość 86%

64 spośród 65 klientów HostelBookers poleciłoby 'Castanea Old Town Hostel' znajomym.

Skanstulls Hostel 91%

4. Skanstulls Hostel

Hostel
Ringvagen 135

Atmosfera 90%

Czystość 90%

Wyposażenie 92%

Lokalizacja 87%

Bezpieczeństwo 96%

Obsługa 94%

Wartość 90%

253 spośród 266 klientów HostelBookers poleciłoby 'Skanstulls Hostel' znajomym.

504b2f2a0a1e81fc61231d9c18881d2baceacd9288faf87cb7 19 maj 2013 86%
Rodzaj podróży: Z dużą grupą/wycieczką
Rodzaj wycieczki: typu 'City Break' Wydarzenia / festiwale

Wstrój pokoju

504b2f2a0a1e81fc61231d9c18881d2baceacd9288faf87cb7 poleca tą lokalizację

25 kwi 2013 94%

Lokalizacja, mozliwosc rezerwacji 2-os pokoju z lazienka

poleca tą lokalizację

Przeczytaj wszystkie recenzje Skanstulls Hostel
Generator Stockholm 91%

5. Generator Stockholm

Hostel
Torsgatan 10

Atmosfera 94%

Czystość 90%

Wyposażenie 87%

Lokalizacja 91%

Bezpieczeństwo 96%

Obsługa 87%

Wartość 91%

20 spośród 20 klientów HostelBookers poleciłoby 'Generator Stockholm' znajomym.

IYHF Youth Hostel Zinkensdamm 90%

6. IYHF Youth Hostel Zinkensdamm

Hostel
Zinkens väg 20

Atmosfera 91%

Czystość 90%

Wyposażenie 87%

Lokalizacja 84%

Bezpieczeństwo 98%

Obsługa 94%

Wartość 86%

191 spośród 208 klientów HostelBookers poleciłoby 'IYHF Youth Hostel Zinkensdamm' znajomym.

City Hostel - Central Station 90%

7. City Hostel - Central Station

Hostel
Fleminggatan 19

Atmosfera 77%

Czystość 97%

Wyposażenie 87%

Lokalizacja 87%

Bezpieczeństwo 93%

Obsługa 93%

Wartość 87%

5 spośród 6 klientów HostelBookers poleciłoby 'City Hostel - Central Station' znajomym.

Jumbo Stay STF/IYHF 89%

8. Jumbo Stay STF/IYHF

Hostel
Jumbovägen 4, Stockholm Arlanda Airport

Atmosfera 90%

Czystość 91%

Wyposażenie 82%

Lokalizacja 90%

Bezpieczeństwo 94%

Obsługa 97%

Wartość 81%

40 spośród 41 klientów HostelBookers poleciłoby 'Jumbo Stay STF/IYHF' znajomym.

The Red Boat Mälaren 87%

9. The Red Boat Mälaren

Hostel
Södermälarstrand kj 6

Atmosfera 94%

Czystość 85%

Wyposażenie 78%

Lokalizacja 93%

Bezpieczeństwo 89%

Obsługa 90%

Wartość 82%

125 spośród 134 klientów HostelBookers poleciłoby 'The Red Boat Mälaren' znajomym.

ce248805c8f453540ac136d266cd3204c66edae0c666206919 24 maj 2012 97%
Rodzaj podróży: Ze znajomymi lub innymi podróżnymi
Rodzaj wycieczki: Zwiedzanie i kultura

Urocze miejsce, ciekawie polozone, blisko wszędzie.

ce248805c8f453540ac136d266cd3204c66edae0c666206919 poleca tą lokalizację

Przeczytaj wszystkie recenzje The Red Boat Mälaren
Crafoord Place 87%

10. Crafoord Place

Hostel
Hlsobrunnsgatan 10, 113 61

Atmosfera 86%

Czystość 90%

Wyposażenie 84%

Lokalizacja 82%

Bezpieczeństwo 90%

Obsługa 93%

Wartość 84%

139 spośród 152 klientów HostelBookers poleciłoby 'Crafoord Place' znajomym.

fdea95284283842f13855507b4a7f4a8c0ce4bb934e3b28a58 27 kwi 2013 100%
Rodzaj podróży: Ze znajomymi lub innymi podróżnymi
Rodzaj wycieczki: Zwiedzanie i kultura

Hostel Crafoord Place to miejsce w którym bardzo miło spędziłem kilka noclegów, miła atmosfera, czysto, niedrogo, blisko do centrum, piękne widoki z okna na Sztokholm, mówiąc ogólnie jestem bardzo zadowolony z pobytu w tym hostelu. Polecam ;)

fdea95284283842f13855507b4a7f4a8c0ce4bb934e3b28a58 poleca tą lokalizację

20 kwi 2013 97%

super lokalizacja, dobra cena, fajna i sprawna obsługa

poleca tą lokalizację

Przeczytaj wszystkie recenzje Crafoord Place

Dlaczego warto dokonywać rezerwacji za pomocą hostelbookers?

Tysiące łóżek i prywatnych pokojów w okolicy miejsc, które planujesz zobaczyć i rzeczy, które planujesz zrobić.
Ze świetnej jakości hostelami i tanimi hotelami, wszystko co chcesz zobaczyć i zrobić jest w zasięgu ręki."

Rezerwacja grupowa?

Grupa 15 lub więcej osób podróżująca do Sztokholm?

Skontaktuj się z nami bezpośrednio

Nasze najwyżej notowane hostele w Sztokholm zostały ocenione wyłącznie przez klientów HostelBookers, którzy się w nich zatrzymali. Szczere oceny ułatwią wybór najlepszego miejsce na pobyt w Sztokholm, Szwecja. Oceny są wystawiane w oparciu o atmosferę, czystość i stosunek jakości do ceny; nie wspominając już o powitalnym uśmiechu pracowników. Przejrzyj listę, aby znaleźć hostel, który najlepiej mieści się w twoim budżecie.

Przewodnik po mieście Sztokholm

W naszym przewodniku po mieście Sztokholm znajdziesz najlepsze wskazówki dla podróżnych, porady i inspiracje na temat tego, co warto zrobić i gdzie się zatrzymać.